Kotijumpan koukuttama!

Kaupallinen yhteistyö: Fressi

Olin aika reipas koko viime talven ajan: kaksi kertaa viikossa (tiistaisin ja torstaisin) kävin Espanjassa zumbaamassa – tunnit jäivät väliin vain kipeänä ollessa. Eikä se ollut minulta edes mitään reippauspinnistelyponnistelua tai hampaatirvessäjumppailua, vaan kävin, koska se oli ihanaa. Koska siitä tuli hyvä olo. Koska tunsin, että kroppa vähi-vähi-vähitellen voimistuu ja saa lisää sellaista… …elinvoimaa.

Mutta oli olemassa aika iso riski, että Suomeen-tulo ja kesäkausi (ei tanssitunteja) sotkevat koko toimivan jumpparutiinin. Ja se aloittaminen on aina se hankalin juttu.

Onneksi juuri siihen sopivaan saumaan sain Fressiltä vinkin ja ehdotuksen, että testaisin heidän uutta Fressi Online -palveluaan; ja sieltä saa juuri nyt ensimmäiset 30 päivää testausta veloituksetta. No jee! Todellakin testaan!

Heh, tiesin kyllä ennen testiäkin, jo pelkän idean perusteella, että just mun juttu!

Fressi on itse asiassa minulle entuudestaan tuttu: aikoinaan kun asuin Punavuoressa, kävin heidän ryhmäliikuntatunneillaan Kampin Fressissä. Muistaakseni silloin se keskus juuri avattiin, oli ihanat uudet tilat ja tosi hyvät jumpat. Jäi hyvä fiilis Fressistä!

Nykyisin haastetta tuottaa se, mitä elämässä pitäisi olla mukamas rajattomasti mutta josta on kuitenkin aina jonkinlainen puutetila päällä. Seksi. EIKU! Raha. EIKU! Aika.

Vaikka arkikuvioon saisi vielä jumppahetken mahtumaan, ne matkat ryhmäliikuntatunnille saattavat olla jo arki-illasta vähän liikaa pois. Ja tunnen itseni: jos jumppaan meno on minulle liiallinen vaiva, se jää minulta hyvin helposti tekemättä. Siirtyy huomiseen. Ja huomiseen. Liikuntakeskuksen pitäisi olla minulle niin helposti saavutettavissa, että tyylin kompastun siihen heti ulko-oven avattuani. Mulle liikkumisen pitää olla helppoa ja hauskaa, iloa tuottavaa! Ja mielellään useamman kerran viikossa, niin tulee sellainen hyvä tekemisen rytmi päälle.

Mutta tällainen kotona tehtävä Online-harjoittelu ratkaisee ihan älyttömän hyvin tuon kuvion: puolen tunnin harjoittelun pystyy hyvinkin ujuttamaan päivän kuvioon. Kaksi tai kolme kertaa viikossa pieni oma kotijumppa, ihan parasta!

Tunnen itseni liikkujana myös siinä, että mun juttu on ehdottomasti ohjattu liikunta. Jollekin erilaiselle liikkujalle käy ehkä se, että saa kerran jumppaohjeet paperilapulle: näin-ja-näinmonta sitä-ja-sitäliikettä. Ja että sitten alkaa vaan pari kertaa viikossa tehdä sitä. Menee salille ja tekee sen lapun ohjeiden mukaan.

Mä en siihen kykene. Ei tule tehtyä. Ja kuntosalit ovat minulle nou-nou. Ei mitään laitehärveleitä minulle.

Mä haluan ihan kehon painolla tehtävää jumppaa tai tanssia. Ja tarvitsen sen, että joku ihminen siinä mun edessä koko ajan ohjaa ja tekee mun kanssa. Joskus muutama vuosi sitten oli vielä hankala ajatella, että ”se joku” ei olisi fyysisesti siinä läsnä, vaan live-elämän sijaan tietokoneen ruudulla. Mutta pienellä psyykkaamisella olen videoiden käyttöön oppinut ja nykyisin virtuaalijumppailen ilman ongelmia – ja ilman ennakkoon kuvittelemiani akuutteja nauruunrepeilyttäviä kasari-tv-jumppahetki-hikinauha-ja-säärystimet-flashbackeja.

Itse asiassa tykkään kotijumpista etenkin lihaskunnon osalta. Silloin saa lyllertää, pyllertää, täristä ja ähistä ihan rauhassa.

Tuolla Fressi Onlinessa on tarjolla parikymmentä erilaista harjoitusvideota. Itse olen tehnyt sieltä nyt erityisesti noita lemppareitani eli kehon omalla painolla tehtäviä puolen tunnin lihaskuntoharjoituksia (tarvitsee vain jumppamaton), mutta esimerkiksi kahvakuulaa olisi myös tarjolla niille, jotka sellaisen omistavat! Ja joogaa ja mindfullnessia tuolla on myös, niitä haluan ehdottomasti testata! Ja pilatesta!

Mun oman kropan heikko kohta löytyy nimenomaan tuosta lihaskunnosta. Ja keskivartalosta. Ruumiinmuotoni on muutenkin aina ollut sellainen ”keskivartalopainotteinen” – olen aina vitsaillut, että jos kaadun, tulen maahan ainakin hyvin pehmeästi pepulleni. Bump.

Kaipaan siis ehkä juuri nyt eniten ihan sellaista perusjumppaa. Tuolta olen nyt lempparikseni bongannut sellaisen kuin vatsa-peppu 30, ja kaikessa yksinkertaisuudessaan se on vaan hyvä. Sellaisen jumpan tein itse asiassa sunnuntaina mökkiterdelläkin, joku ehkä Instassa näki :)

Tavoitteenani on tehdä nyt loppukesän ajan se vatsa-peppu-jumppa kerran viikossa, ja sitten fiiliksen mukaan 2-3 muuta jumppavideota päälle. Innostus ainakin on just nyt tosi korkealla!

Mutta se kaikkein iloisin testiyllätys oli tämä: Fressi Onlinesta löytyy myös kaksi 4Venus-merkittyä puolen tunnin jumppaa. Toinen on nimeltään Squeeze 4Venus ja toinen on Heat 4Venus. Ja niissä on mukana (muiden lihaskuntoliikkeiden lisäksi) ihan superhyviä liikkeitä lantionpohjan lihasten jumppaamiseen!

Mindblown. Paljastan nyt tässä urpouteni, mutta olen siis synnyttänyt kaksi lasta ja silti en ole koskaan tajunnut, että lantionpohjan lihasten jumppaan on siis olemassa ihan erityisiä omia jumppaliikkeitä. Olen aina ajatellut, että niitä vain itsekseen jännitellään ja rentoutetaan, ja se on sitä jumppaa – ja hyvää jumppaa on tietysti sekin, ja lantionpohjalihaksia treenailen itse (niihin keskittyen) myös muita jumppia tai tanssijuttuja tehdessäni.

Mutta ihan huippua saada tuohon ihan erityisiä omia treeniliikkeitä! Tätä on nyt vähän hankala sanoilla kuvailla, mutta tuolla videolla on esimerkiksi sellainen, jossa maataan lattialla kyljellään ja yhtä aikaa jännitetään lantionpohjan lihaksia, potkaistaan ja puhalletaan voimakkaasti. PHUUH! Vau! Aika hankalaa itse asiassa! (Squeeze 4Venus-videolla tämä näytetään)

Ehkä tuollaisia puhalluspotkusätkyjä jos riittävästi treenaa, niin ehkä sitten ei enää yllättäen aivastaessa (tai jossain kahden viikon kylkiluutmurtavassa megayskässä) tarvitse pelätä housuun pissaamista :D

Suosittelen siis jo ihan vaikka pelkästään noidenkin liikkeiden takia testaamaan tuota palvelua! Lantionpohjalihasten treenikesä 2018, täältä tullaan, wohoo!

Tässäkin treenataan lantionpohjan lihaksia (liike Squeeze 4Venus-videolta).

Kokemukset tuosta Fressi Onlinesta ovat siis olleet just niin hyviä kuin ajattelinkin niiden olevan. Kotona jumppailu sopii mulle, ja nuo treenit ovat tehokkaita ja toimivia – kyllä niistä lihaksensa kipeiksi saa, todistettavasti.

Näiden ensimmäisten 30 päivän veloituksettoman testailun jälkeen palvelu maksaa erittäin kohtuulliset 9 euroa/kk, ja ilman sitoutumista eli lopettaa voi koska tahansa. Itse aion ihan ehdottomasti jatkaa tuon käyttöä maksullisenakin ainakin tämän kesäkauden ajan!

Ai niin, ja Fressin jäsenille tuo online-lisäpalvelu on ihan ilmainen, eli se kuuluu kaikkiin kanta-asiakkuuksiin. Mutta siis huippua, että tämä on pienellä maksulla saatavissa myös meille ei-jäsenille!

Joten testaamaan vaan 30 päivää ilmaiseksi täältä! Jännitys-potku-PHUUH!

Äiti-ihmisen todellisuus: aina ei ehdi saada jumppaa valmiiksi ennen kuin lapset herää päikkäreiltä :D

18

You Might Also Like

 • Karoliinan
  5.6.2018 at 12:08

  Täähän on tosi hyvä! Mullakin mielikuva kotijumpasta on just semmonen hiton ysäri-aamutv :D toi siirtyminen kuntokeskuksille vie kyllä eniten aikaa ja energiaa. Pakko ottaa tää kans kokeiluun! En yleensä haluais joutua mainoksen uhriks näin helpolla :D..

  • krista
   5.6.2018 at 12:13

   Haha, mutta sitten kun mainos osuu just oikeaan tarpeeseen, niin sehän on vaan hyvä :D Kyllä mäkin olin ”helppo” siinä mielessä, että oisin varmaan ollut melkein valmis ottamaan tän sillä 9e/kk ilman sitä 30 vrk kokeiluakin :D Ja nyt sitten jatkan itsekin tuon käyttäjänä. Otollista maaperää siis :)

   Noissa kotijumppavideoissa on vähän se, että jos niitä vain katsoo (niin kuin silloin telkkarista niitä tuli), niin hölmöltähän se näyttää. Mutta sitten kun on itse jumppavaatteissa siinä edessä ja alkaa tehdä, niin sen telkkarijumppafiiliksen kyllä unohtaa hetkessä – sitten se tuntuu vaan jumpalta :)

 • Hilda
  5.6.2018 at 14:08

  Ei oo totta! :D Mä oon tässä monta päivää meinannut pyytää sulta postausta lantionpohjalihasten jumppaamisesta (en oo saanut aikaiseksi kommentoida, koska lapsiperhe-elämä) ja nyt just olet testaillut tuollaista jumppaa :D No mutta asiaan: Voisitkohan kirjoittaa joskus omia kokemuksiasi lantionpohjatreenistä vaikka tämän yhteistyön pohjalta tai muuten vaan? Itse toisen synnytyksen jälkeen tällä hetkellä jumppailen, ja olisi kiva lukea sinultakin tästä aiheesta, kun suhtautumisesi tämänkaltaisiin aiheisiin on niin reipas ja mutkaton :)

  • krista
   5.6.2018 at 14:39

   Hei meillä on ollut joku telepaattinen yhteys! Sä oot miettinyt tätä samaan aikaan, kun mä oon näitä treenannut! :)

   Joo tämä ois hyvä postauksen aihe ihan erikseenkin! Mähän itse en ole ollut mitenkään erityisen aktiivinen lantionpohjan lihasten treenaaja siinä mielessä, että olisin niitä ihan tieten tahtoen suunnitelmallisesti (tätä ennen!) jumpannut, tyyliin päivittäin. Mutta sitten esim kävellessä yritän ajatella sen alueen ryhdin kautta, samoin esimerkiksi tanssissa. Ja nyt vasta löysin ihan tällaiset liikkeet, en edes tiennyt, että tällaisia on! Mutta joo, tästä voisi hyvinkin kirjoittaa erikseenkin lisää!

   Kantsii tsekkailla jumppaan nuo Venus-videoiden liikkeet – niitä voi siis tehdä tietysti ihan pelkästäänkin vaikka ei aina sitä koko puolen tunnin jumppaa tee. Eli ne on siellä muiden liikkeiden seassa, siellä on siis muitakin ”keskeisten alueiden” liikkeitä, mutta sitten seassa on päivän suositusmäärä lantionpohjan lihasten liikkeitä. Mä itse ajattelin, että painan noita mieleen ja voin tehdä ihan muiden jumppien päätteeksikin sitten noita liikkeitä :)

 • Aino
  5.6.2018 at 14:10

  Jes! Tämä elämästäni on puuttunut, ja nimenomaan römpsäreeni tulee tarpeeseen. Okei kuulosti ihan muulta, mutta piti saaha käyttää jotain muuta sanaa :D

  • krista
   5.6.2018 at 14:44

   Römpsäreeni :D :D :D Apua, mun ois pitänyt otsikoida tää postaus noin :D :D :D Nyt alkoi muutkin otsikkoehdotukset vilistä mielessäni, tyyliin reenaa römpsä kesäkuntoon (seksihelteet ja silleen), voi apua, pysäyttäkää nyt tää huonon huumorin kela äkkiä multa :D :D :D

   Mutta joo suosittelen! On ihana fiilis, kun lihaksista tuntee tehneensä edellisenä päivänä jotain! (enkä nyt tarkoita niitä römpsälihaksia :D :D :D )

 • Laura
  5.6.2018 at 16:22

  Valtava määrä ihan ilmaisia ja hyvälaatuisia jumppia löytyy myös osoitteesta http://www.fitnessblender.com 😉 Tanssillisia juttuja siellä ei kyllä ole, mutta lihaskuntoa ja venyttelytyylisiä juttuja, ja paljon!

  • krista
   5.6.2018 at 17:29

   Joo täälläkin on nimenomaan lihaskuntoa ja venyttelyä, ei tanssillista – veikkaan, että tanssillinen tuntuisi vähän hassulta yksin kotona, siinä jotenkin se ryhmän aiheuttama fiilis tekee niin paljon :) Tanssillisiin fiiliksiin mäkin sitten haen bailuseurani toisaalla, täällä teen lihaskuntoa ja venyttelyä :)

   Kiitos vinkistä, tuo ei ollutkaan entuudestaan tuttu!

 • Karoliinan
  5.6.2018 at 17:25

  Mä en löytäny tästä mitää tietoja enempää. Olis kiinnostava lueskella viel että mitä kaikkee niil on. Oonko vaan puusilmä vai eikö mitään tietoi lue lisää :D

  • krista
   5.6.2018 at 17:36

   Joo mäkin etsiskelin tätä eka kerralla, mutta sitten ne rekisteröitymisen jälkeen aukeaa. Siinä mielessä muuten tosi olennaista, että aloitus on maksutonta, koska harva varmaan ihan sokkona olisi valmis ottamaan!

   Mutta mä voin listata tähän :) Eli: Squeeze 4Venus ja Heat 4Venus, joogaflow kaksi erilaista, core30, kaksi erilaista muokkaus30-tuntia (käsipainoilla), vatsa-peppu 30, peppu 30, kaksi erilaista kahvakuula 30-tuntia, abs 30 (keskivartalo), sisu30 kaksi erilaista, liikkuvuus 30, selkä 30, pilates 30, mindfulness 30 sekä vielä kaksi lyhempää harjoitetta, toinen ryhtiin liikeet ja toinen kolme erilaista toimivaa vatsalihasliikettä. Ja tämä kuulemma päivittyy eli uusiakin käsittääkseni tulee :)

 • Carla / Lumos
  5.6.2018 at 18:50

  Pssst, haastoin sut 12 kysymystä kesästä -haasteeseen!

  • krista
   5.6.2018 at 20:19

   Hei onpa kiva kesäinen haaste! En olekaan vähään aikaan tehnyt blogikiertohaasteita, tästä voisin napata kopin! Kiitos! <3

 • Susa
  5.6.2018 at 19:29

  Kotijumppa on ihan parasta! Mä olen paljon treenannut ylen puolituntisten jumppien kanssa dvd:ltä tai youtubesta. On ne nyt jo vähän vanhoja, mutta tältä vuosituhannelta kuitenkin. Juuri näppäriä kun lapset voi touhuta siinä ympärillä ja jumppaan menee juuri vain se jumpan aika, ei mitään siirtymiä. Ja jumpan voi aloittaa koska vain, ei tarvitse ehtiä minnekään kello viideksi tai mitään. Joten kiitos, kokeiluun lähtee tuo ilmainen kuukausi! Jos ei ehdi kesäksi kuntoon, niin kesällä kuntoon edes. 😊

  • krista
   5.6.2018 at 20:25

   Joo mäkin oon nyt huomannut, että tänikäisten lasten läsnäollessa voi jopa jumpata – eivät suoraan kiipeä päälle niin kuin pienempänä kävi :D Ja sitten taas joku joogaaminen ois hankalampaa lapset vieressä, kun siihen pitää enemmän keskittyä :)

   Ja just noin! Ei tarvitse tulla ”kesäksi kuntoon”. Mä oon nyt ajatellut, että ois kiva olla ikään kuin ”kunnossa kaiken ikää”. Eli että liikkumisesta tulisi sellainen ihana tapa, joka pitää vireänä ja liikkuvaisena vuodesta toiseen <3
   -
   Toivottavasti tykkäät noista ja löytyy uutta jumpattavaa vanhojen rinnalle! Kotijumppa best :)

 • Raija
  5.6.2018 at 21:16

  Pakko kylla sen verran antaa palautetta Fressille (josko ehka sen taalta huomaavat..), etta ideana tuo on hieno! Kokeilisin mielellani ja hyvinkin isolla todennakoisyydella ottaisin kayttoon jatkossakin omien sirkustreenien/temppuilu ohelle kotijumpaksi koska tuo 9E/kk ei tosiaan ole iso summa. Mutta, ilman etta antaa luottokortin tiedot ei viela nae niin yhtaan mitaan… Olisi kiva pystya ihan oikeasti testaamaan ennenkuin luottokortin tietoja jattaa yhtaan minnekaan. Eli testaamatta valitettavasti jaa. :/

  • krista
   5.6.2018 at 21:45

   Tämä on tosi hyvä palaute, ja varmasti lukevat! :) Esimerkiksi tuossa Onlinen etusivulla voisi olla näkymä siitä, että millaisia erilaisia tunteja on tarjolla – mutta niin, että videoita ei sitten kuitenkaan pääse katsomaan ilman rekisteröitymistä. Se voisi toimia tosi hyvänä houkuttimena!

   Mutta vaikka tällaiseen sen kortin numeron laittaakin (itsekin siis laitoin, rekisteröidyin ihan tuota kautta itsekin), niin jos treenaamista ei halua kokeilukauden jälkeen jatkaa, sen voi tosiaan peruuttaa ja silloin kortilta ei mene mitään veloitusta :) Eli siinä mielessä kortin numeron antaminen on ihan turvallista (ja vastaava systeemi oli esimerkiksi BookBeatilla, jolta itsekin otin aiemmin vastaavantyyppisen tarjouksen), mutta sitten taas toisaalta ymmärrän erittäin hyvin kantasi!

   …joten HYVÄ, kun laitoit tähän palautetta, sitä kannattaa aina laittaa, niin hoksaavat, että mitä puolta kannattaa kehittää! :)

   Ja ooooooh, sirkustemppuilua <3 <3 <3 Ikävä sitä! Mulla tosiaan loppui siihen kunto (ja sitä kautta ehkä into) toisen raskauden jälkeen, mutta ehkäpä lihasvoimajumppien jälkeen voimat taas voisivat sen verran kasvaakin, että sitä uskaltaisi taas joskus yrittää <3
   -
   EDIT: Hei kirjauduin muuten tarkoituksella ulos tuolta ja menin uudestaan katsomaan ei-kirjautuneena sinne sivulle. Siellä on se video - siinä näkyvät väläykset ovat niistä treenivideoista! Että sellaisia on odotettavissa :) Mutta tietysti koko valikoimaa siinä ei näy, joten voisi tosiaan olla informatiivisempikin!

  • Annastiina
   6.6.2018 at 14:29

   Moi Raija! Kiitos palautteesta, tämä on hyvä ehdotus. Meillä on jatkuvasti Fressi Online -palvelun kehitys käynnissä, joten nämä käyttäjien palautteet on tosi arvokkaita, ja näiden pohjalta palvelua kehitetään. Aurinkoista ja reipasta kesää! Liikunnallisin terveisin Annastiina, Fressi :)

   • Raija
    6.6.2018 at 20:24

    Hieno homma! Koska minulle itselle olisi tosiaan arvokasta nahda ja selailla esim tarjontaa ennen rekisteroitymista ja tykkaan kokeilla hetken ilman et pitaa kokoajan miettia et jos en haluakkaan jatkaa niin pitaa muistaa perua, pitaa muistaa perua, pitaa muistaa perua. Enemmin niin pain etta ah kun on kiva juttu kylla todellakin jatkan vastaisuudessakin kuinkas tama sitten maksettiinkaan. :)

    Nyt jai ehka vahan sellainen fiilis et kaivataanko sinne ylipaataan sellaisa jasenia ketka eivat omista jo valmiiksi Fressin jasenyytta. On muuten jasenille aivan loistava lisa, hieno idea! Online liikunnalle on varmasti kysyntaa ja oikeasti moni, itseni mukaanlukien on varmasti valmis maksamaan kunnon videoista youtuben tekijanoikeuslaittomien ja huonojen aanentoistojen jalkeen. :)

 • Sumonen
  6.6.2018 at 06:22

  Mahtava kesäpläjäys. Kiitos!!! Ehdottomasti kokeilen. Oon ihan täsmälleen samanlainen liikkuja kun sie ja just tuommosta lihaskuntohuoltoa kaipaisin. Postausta lukiessa aloin miettiä et miten siulle kävi sen joogahommelin kanssa? Vitsit ku en muista mikä sen paikan nimi oli…mut siis kun kokeilit vastaavanlaista jooga palvelua puolivuotta/vuoden(?), niin miten kävi? Tuliko treenattua säännöllisesti siellä vai hiipuiko se hiljalleen unohduksiin?

  • krista
   6.6.2018 at 09:32

   Joo se oli viime vuonna loppukesästä! Se oli IHANAA ja treenasin aktiivisesti muistaakseni pari kuukautta, mutta sitten tuli sellaista ”normaalia hiipumista”, kun syksyn tanssituntitreenit alkoivat täysillä ja liikkumisen tarve ja into suuntautuivat sitten sinne, Bollywoodiin siis. Tarkoitus oli jatkaa sitä Espanjasta käsin, mutta silloin siellä olikin se ihana zumba. Mutta ehdottomasti ottaisin kauden sitäkin vielä joskus, jos/kun sellainen tarve tulee eteen. Sellaisiin ”muuten hankaliin liikumakohtiin” nämä on just hyviä, ja niin ihana kun eivät sitouta pitkäksi aikaa (tyyliin että pitäisi vuodeksi ostaa) vaan voi katsoa omaan tarpeen mukaan <3
   -
   Kokeile ihmeessä, tää on tosi hyvä - toivottavasti säkin tykkäät! :)

 • Veera
  6.6.2018 at 21:36

  Ehdottomasti myös minä kokeilen ja toi hinta muutenkin on erittäin alhainen. Itse tykkään että liikunnan pitää olla monipuolista, joten en halua yhtä kallista harrastusta joka on useita kertoja viikossa.

  • krista
   7.6.2018 at 12:01

   Joo ja sekin vielä tuli mieleen tästä edullisesta hinnasta, että tällaisella hinnalla on vieläpä paljon matalampi kynnys aloittaa liikkuminen! Jos olisi joku lähemmäs satasen/kk maksava harrastus, niin sitten olisi kauhea paine miettiä, että montako kertaa viikossa ehtii ja tuleeko sitten varmasti käytyä jne. Tällaisen kun ottaa ja testaa, niin hyvin saattaa innostuakin! Ja mulla ainakin se aloittaminen on hankalinta: sitten kun tulee rutiini, niin sitten sitä ihan odottaa, että koska pääsee jumppailemaan! <3

 • Johanna
  7.6.2018 at 09:55

  Wau, tämä kuulostaa ihan täydelliseltä! Kiitos vinkistä!!

  • krista
   7.6.2018 at 12:04

   Kivaa, toivottavasti tykkäät! :)

 • Metsärusakko
  8.6.2018 at 20:05

  Onkohan tämä ilmainen kokeilu kuinka kauan voimassa? Siis koska se viimeistään pitää aloittaa? Haluaisin kokeilla, mut nyt lomalla en vaan ehi saamaan siitä maksimaalista hyötyä. Muuten kyllä kuulostaa melko lupaavalta jutulta.

  • krista
   9.6.2018 at 08:33

   Hei mäpäs kysyn tuota voimassaoloa, siitä ei ollut puhetta (viittaisi siihen, että ei just näillä näppäimin ole loppumassa), mutta varmistetaan! Tuollainen tosiaan kannattaa ottaa just siihen kohtaan, kun itsellä on se sopiva kohta ja innostus päällä, niin saa parhaan hyödyn! Mä laitan maanantaina kysymystä menemään :)