Arkipäivän anarkisti

Lupasin mennä kauppaan.

”Mä tein kauppalistan”, Joel sanoi.

Pyörittelin silmiäni. Okei yks juttu, että suostun menemään kauppaan. Mutta että kauppalista. Phuuh. Jotain rajaa. Jätkä.

”Mä laitoin sen sun laukkuun. Käytä tai et. Mutta siellä se on sun laukussa.”

*******

Hähää! Toi niii-iiiin tuntee mut! En todellakaan käytä! Hähää! Mä oon arkipäivän anarkisti! Ostan pelkkää siideriä ja nuudelia! Siideriä ja nuudelia! Koko rahalla! Hähää! Hähää! Katsotaan, päästääkö mua kauppaan enää koskaan! Hähää!

*******

Joo joo joo täällä mä nyt oon maitohyllyllä sen kauppalapun kanssa p*rkele. Ostan Seelalle puuroa. Joo joo. Ostan j*mankauta pinaattia, plusmaitoa ja sitä kalkkunan maustamatonta rintafileetäkin. Joo joo joo.

Mä oon anarkisti sielultani.

 

You Might Also Like

 • Nellis (Ei varmistettu)
  5.1.2015 at 21:20

  Asenne se on kun ratkasee! ;)

 • Riika V.
  5.1.2015 at 22:47

  Ihanaa, että en oo ainoa, joka saa kauppalistan mieheltään ruokakauppaan mennessään! ;)

 • Heispi (Ei varmistettu)
  6.1.2015 at 08:27

  Mä teen 2viikon ruokalistan valmiiksi ja kun mennään kauppaan, lista on pitkä kuin nälkävuosi! Mutta se on ainut tapa käydä kaupassa mahdollisimman harvoin. Onhan siinä välissä haettava maitoa ja kasviksia, joita saa kivasti lähikaupasta. Niin ja teen mä yleensä 2-3 päivän ruuat kerrallaan, ei sitten tarvitse joka päivä kokkailla. :) tää on ehkä sen anarkian vastakohta :D

  • Kristaliina
   6.1.2015 at 12:13

   Antianarkiaa! :D

 • Runtti (Ei varmistettu)
  6.1.2015 at 22:22

  Ihana arkipäivän kapinallinen! :D <3

  Minä saan myös mieheltä kauppaan mukaan joka kerta listan, mutta kuulemma ihan siitä syystä, että pääsen sieltä joskus poiskin. Olen kuulemma sellainen saamaton ja höperö leskieläkeläismies kaupassa, kun pyörin ympäriinsä eri hyllyillä hokien täysin käsittämättömiä muistisääntöjäni, jotka voisivat viedä viiden eri tuotteen luo kaikessa kryptisyydessään ja unohdun vartiksi tutkimaan hienoja kertakäyttöaterimia tai vastaavaa :D Kaikkein nöyryyttävin oli lista, jonka lopussa luki ”Ostokset tehty, tule kotiin” pienen itse piirretyn kartan kera.