Arki

Ostin eilen leikkokukkia. Kaunis kimppu ihan-vaan-itselle piristää niin kovasti arkea, eikö totta?

Blogiunelmat.

Arkitodellisuus.

1

You Might Also Like

 • Kristaliina
  11.10.2012 at 16:19

  ai niin!

  kukat: Prisma, sotku: Krista

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  11.10.2012 at 19:16

  Juu kyllä jokaisesta kodista saa oikein rajatuilla kuvilla Blogi-Kodin, jossa eletään vain onnellista elämää. :)

 • Kristaliina
  11.10.2012 at 19:20

  Nimenomaan. :)

  Tässä blogikodissa vaan on rehellinen ikuinen KAAOS :D

 • Jonnaa
  11.10.2012 at 20:50

  Niin tuttu näky,lisää tähän vielä 4v poijan sotku niin kuva olisi kuin meiltä otettu.Pari piltti purkkia sielä ja täällä,päivän lehti miljoonassa osassa,vähän riepuu,lego palikkaa,vanukas purkkua,ja se kukka sieltä pöydän päässä :)

 • Kristaliina
  11.10.2012 at 21:39

  Joo, tästä puuttuu ehdottomasti se valtava Hesariröykkiö! Sitä en ollut kuitenkaan(luonnollisestikaan) siivonnut pois, vaan tänään en ollut ehtinyt lukea sitä ollenkaan – Hesari on edelleen ulkona postilaatikkoa täyttämässä :)

 • Liisa
  11.10.2012 at 22:42

  Hah, just kuin meillä. :D Ostin muutama päivä sitten tulipunaisia neilikoita (luxusmerkkiä Pirkka) ja tuossa ne nyt töröttävät keskellä ruokapöytää kaiken muun rojun seassa. Ovat oikein näyttävät Hesarien, laskujen, kuittien ja likaisten astioiden seurassa. Ai mutta onhan siinä joukossa myös tyylikäs ja tunnelmallinen kynttiläasetelma…

  Miten teillä muuten soseiden nautiskelu etenee?

 • pienisisko
  12.10.2012 at 09:20

  Ei toi arkitodellisuuskaan kovin häpeälliseltä hei näytä! Ihana pöytä, ihanat tuolit… ja ihana kehruukonekapistus (mikä sen nimi nyt lieneekään…) :)

 • Semi-Vierailija (Ei varmistettu)
  12.10.2012 at 14:57

  Teijän sotku näyttää meijän siistiltä :P

 • Miitu (Ei varmistettu)
  12.10.2012 at 21:05

  Juurikin näin :D Tosin aika maltillisilta nuo teidän ”sotkut” kyllä näyttää :)

  Viimeset pari kuukautta (ny vähintään, jos ei aina) aika on menny kyllä totaalisesti päivisin opintoihin, illalla leikittämiseen tai lisätuhojen estämiseen ku neiti yksvee tyhjää kaappia kerrallaan, pakollisten siivojen (=tiskit&pyykit) tekemiseen ja tutkimussuunnitelman kirjoittamiseen. Välissä oon ollu niin hävytön, että oon ihan vaan levänny. Enimpien sotkujen suhteen oon useimmiten vaan sulkenut silmäni. Joten. Tänään katselin avuttomana, kun mumma, joka jo valmiiksi hoitaa lastani viikot, palkitsi itsensä jynssäämällä meidän vessan ja keittiön. Keittiö siivottiin lopulta kahdesti, kun iltapalaa laittaessani yritin estää lastani tukkimasta suuhunsa silikonista pullonkorkkia ja siinä tohinassa tiputin kaakaopaketin täyden kahvikuppini päälle -> noin puolet keittiöstä peittyi kahvin ja kaakaopilven alle…

 • Kristaliina
  12.10.2012 at 21:36

  auts :)

  Mut joo, toi eilisen sotku ei tosiaan ole läheskään siitä pahimmasta päästä. Siinä on levällään vaan sen päivän kamat, ja minuutissahan nuo ois tuosta kasattavissa – jos vaan joku jaksais :) Mut ei, siinä ne vaan sitten lojuu edelleen, tänään siinä on päällä jo tän päivän kamat, huomenna huomisen jne. Me ei vaan olla siistejä ihmisiä, kai se vaan on hyväksyttävä :)

  Kivaa, piensisko bongasi kauneuden pukluharsojen ja päivän postin takaa :) Juu, tuo kehruukonekapistus, rukki siis, on meidän mummin perintöä (Singerin lisäksi ainoat tavaramuistot mummistani) ja minulle kovasti tärkeä – vaikka aina muuttojen yhteydessä saankin kuulla vinoilua, että koskas oot viimeksi lankaa kehrännyt… Pöh, moukat :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  13.10.2012 at 22:09

  Lapsiperheessä saa olla sotkuista muttei likaista :) kunhan lattiaan ei jää sukat kiinni, kaapissa on puhtaita astioita ja pyykin ei vyöry lattialla :D ei ne lelut ja mainokset ja lehdet ja astiat vaarallisia ole, elämisen merkkejä vaan. Esimerkiksi lapsiperheessä ei saisi olla lelut levällään —> asuuhan ne lapsetkin siellä, miksei ne saisi näkyä?
  Minkähän ikäiset lapset voisi pistää siivoamaan kuukausirahaa vastaan..

 • Iiris S.
  14.10.2012 at 05:40

  Oijoi, musta sun arkitodellisuus näyttää oikeinkin kivalta! (tämä ihan oikea ensimmäinen mielikuva :) )

 • Kristaliina
  14.10.2012 at 11:06

  Joo, allekirjoitan täysin tuon Vierailijan ensimmäisen lauseen! Lian suhteen mäkin oon tarkka, kengät jätetään aina heti eteiseen, keittiön pinnat pidetään puhtaina jne – mutta sotkut ja tavaraläjät sitten on ihan toinen juttu… :)

  Oh, kiitos, Iiris S! Oikein kivaa se onkin, välillä vaan aika… no, sotkuista :D