Alevinkki: merinovillaa black friday -hinnoilla!

Kaupallinen yhteistyö: Pierre Robert

Heti alkuun kuuma (tai ainakin merinovillaisenlämmin) alevinkki: Pierre Robert on jo nyt (eilisestä asti) käynnistänyt Black Friday -alennuksensa, ja siellä on just nyt (ja pe 24.11. asti) paljon-paljon ihanaa merinovillaa alennuksessa! Jos nyt oikein katsoin, niin olikohan ainakin sunnuntaina ihan jokaisessa tuotteessa jonkinasteinen alennuslappu päällä.


Lasten villavaatteet ovat siis siellä –15-40 % alennuksessa ja naisten villavaatteet –15-50%. Ja myös -70 % löytyy, mm. nuo samat urheiluritsikat, joita itse aina käytän! Ja esimerkiksi meidän tyttöjen paljon tänä syksynä käyttämät merinovillaiset raitaleggarit on siellä nyt -40 % eli hinnaksi jää 13,77e. Eli ihan kunnon alennuksista on kyse!

Jos käy niin kuin viimeksi blogin alekoodin kanssa, että tämä porukka säntää tästä saman tien aleostoksille, niin kannattaa toimia mahdollisimman pian – suosituimmat koot ja mallit saattavat mennä nopeastikin loppuun! Vähän erilaisia uusia tarjouksia tulee kuulemma silti sinne päivittäin.

Ja nyt siellä on myös viimekertaiseen verrattuna uusia kokoja: esimerkiksi huomasin heti, että kypärämyssyjä on myös isompien lasten koossa! Niitähän viimeksi kaipailtiin. Ne kypärämyssyt ovat nyt myös -40 % (hinnaksi jää 9,57 e), ja esimerkiksi 5-6 vuotiaiden kokoa just nyt vielä ainakin on! Se on 100 % merinovillaa ja kaksinkertainen. Tosi hyvä ja nätti kypärämyssy!

Tänne Espanjaan mukaan otettuja merinovillavaatteita.

Tämä on muuten niin jännää tämä marraskuun ilmasto täällä – meidän lapset on päivällä uv-puvuissa, illalla merinovillassa.

Vaikka Espanjan talviauringossa lämpötila nousee päivällä helposti pariinkymmeneen, auringon laskettua nurkkiin hiipii kalseus. Etenkin talot ovat viileitä, kylmät kivilattiat. Meidän tämän vuoden pientalo on viimevuotista kerrostaloasuntoa selvästi viileämpi – ja vaikka lattialämmitys kai tässä pitäisi olla, emme ole saaneet sitä toimimaan.

Joten merinovilla on täälläkin ehdottomasti mukavin kotivaate, etenkin illalla. Nämä kerrastot ovat siis meilllä täällä oikeastaan ihan yhtä kovassa käytössä kuin Suomen talvessakin.

Meidän lempparit on edelleen nämä lasten kerrastot. Myös minä itse pidän kotipaitoina eniten noita muutaman vuoden takaisia lasten malliston paitoja. Tuo lastenvaatteiden isoin koko 158-164 on mulle just sopiva, ainoastaan helman pituus vähän lyhentynyt monissa pesuissa. Villapaidat ovat 100 % merinovillaa ja niin niin niin mukavia.

Uutena juttuna (ainakin itselleni uutena) sain tänne nuo kuvissa häämöttävät naisten merinovillaleggarit (55 % merinovillaa, 45 % polyesteriä), ja ne on jo korkattu täällä kotikäyttöön, vaikka virallisesti ne on kai tarkoitettu urheiluun. Seuraavaksi täytyykin sitten lähteä metsästämään täältä villalle tarkoitettua pesuainetta, jotta saa nämä varmasti pysymään hyvinä täälläkin – pesukoneessa on onneksi villapesuohjelma.

Lisäksi (itselleni) uutena juttuna bongasin tuolta nyt myös aikuisten tuubihuivin. Viimeksi en sitä ollenkaan huomannut; en tiedä, olisiko jo ollut siellä jo syksylläkin. No: Joel oli sitten käynyt juuri ennen tänne lähtöä ostamassa retkeilytarvikeliikkeestä itselleen ihan vastaavan – se käyttää sitä kaulahuivina ja pipona. Ja nyt vasta huomattiin, että Pierre Robertilta olisi saanut samanlaisen puolet halvemmalla!

Mun tuubihuivi Joelilla pipona.

Tuo aikuisen tuubihuivi löytyy siis naisten osastolta, mutta ainakin Joelille (jolla ei ole kovin paksu kaula tai iso pää, heh) se on kooltaan ihan just sopiva. Koko on siis ”one size”. Itsehän olen siis tätä ennen käyttänyt ihan noita meidän lasten tuubihuivejakin, nekin kyllä joustaa :)

Mutta vink vink siis isosta black friday -alennuksesta kaikille, joilla vielä tälle talvelle merinovillan tarvetta! Myös joululahjaksi :)

Lisävinkkinä – tai oikeastaan muistutuksena – vielä pakko sanoa, että kun ostatte merinovillaa lapsillenne, niin vilkaiskaa ihmeessä lopuksi myös aikuisten puoli. Villakalsaritleggarit jalassa täällä nimittäin vilpittömästi vakuutan, että tuntuvat ne ihanilta aikuisenkin päällä <3

Yhteistyössä: Pierre Robert

14

You Might Also Like

 • Heispi
  20.11.2017 at 11:26

  Mä olisin tarvinnut pitkät kalsarit 110/116, mutta ne on olleet koko syksyn loppu 😕
  Toi tuubi mulla on ollut jo pari vuotta, ihan huippu! Ja naperoilla on myös, jokaisella erivärinen, vauvallekin huippu kantaessa kantotakilla 👍

  • krista
   20.11.2017 at 11:34

   Hei on siellä!!! Se yksi malli (se – 40 % jonka hinnaksi jää reilu 13 e) näyttäisi olevan loppu tuossa koossa, mutta kun rullaa vähän alemmas, niin siellä on lisää malleja (-15 % joiden hinnaksi jää reilu 19e). Sama koko nimittäin kuin meillä, siksi olin sitä katsellut :)

   Meillä kans on nyt tuubeja pinkki, lila, turkoosi ja musta. Voi valita päivän värin mukaan :) Oon itse asiassa muuten itse käyttänyt sitä myös öisin, kun on vähän kurkku karhea aamuisin. Lämmittää ihanasti <3

 • Heispi
  20.11.2017 at 11:29

  Eiku oli siellä leggareita. Ne ei oo 100% villaa, mutta käypät varmaan silti.

  • krista
   20.11.2017 at 11:37

   Hih joo just samaan aikaan mä kirjoitin :) Noihin kaikkiin (?) lasten merinovillapöksyihin tuli jokin aika sitten se, että ne muutettiin 70-30 -suhteelle, jotta niihin saa paremmin kestävyyttä (kovempi kulutuksen tarve kuin paidoissa). Meillä on vanhan malliston 100 % leggareita ja sit noit 70-30 -leggareita ja niitä vierekkäin verratessa saa olla kyllä tosi tarkka (lue: tietää etukäteen), että näkee mitään eroa :) Totta kai sataprosenttinen kuulostaa kivemmalta, mutta toisaalta on kyllä varmasti hyvä, että sitä kestoakin tulee lisää. Että ei tarvitse kieltää lasta konttailemasta lattioilla reikiintymisen pelossa :)

   • Heispi
    20.11.2017 at 11:48

    Tilasin. Toi on julmaa, kun se laskee niin ja niin paljon matkaa ilmaiseen toimitukseen. Tarve olis yksille pöksyille, mutta ostaa kuudella kymppiä ”ettei tarvii maksaa postikuluja” 😂

    Ja joo, on varmaan hyvä, että on muutakin mukana. Ne vaan nyppyyntyy, kun taas 100% ei nyppyynny. Toisaalta ei tarvii pelätä vaatekoita niin paljon, niille ei taida kelvata sekoitekankaat 😂

    • krista
     20.11.2017 at 11:54

     Mitä enemmän ostaa, sitä enemmän säästää – vai tota öö miten se nyt menikään :D

     Joo 100 % merino maistuu koille oikein erityisen hyvin… Mutta toki kannattaa nämäkin suojata, kyllä ne nälkäisinä saattaa rouskuttaa sekoitettakin. Meillä on täällä nuo tuollaisessa avolaatikossa, kun kaappitilaa oli liian vähän. Täytyy varmaan yrittää etsiä täältäkin sellaisia minigrip-tyyppisiä pusseja, joihin nuo voisi laittaa. Vois kuvitella, että täälläkin saattaisi olla jotain rouskuttajia vaanimassa…

 • Venla
  20.11.2017 at 11:31

  Kiitti alevinkistä. Pitää katsoa perheelle juttuja :).

  Mulla on jatkuva rintsikkakriisi päällä. Ts vihaan rintaliivejä, niiden epämukavuutta. Asiaa ei auta iso kuppikoko, jolla rintsikattomuus saattaa olla säädytöntä. Ja sitten peittelen kaikenmaailman huiveilla ja sit on kuuma. Niin se kolmas haaste on, että olen tosi kuumaverinen. Asiat hiostaa helposti. Kysyisinkin, onko sulla kokemusta noiden merinovillaliivien lämmittävyydestä? Ovatko ainoat ei-hiostavat ne kaikista kevyimmät ohutolkaimiset? Muutenkin kyllä tykkään enemmän kevyestä tuesta, jämerämpi ahdistaa.

  Ja sit jos oot tuonne yhteydessä niin kainona toiveena vielä isompia kuppikokoja…. Siis ihan suhteessa liiveihin. Ei auta vaikka ympärysmitta ois kuinka iso, jos isoboobsisille ei oo liivejä. Itse ajattelin uskaltautua kokeilemaan XL:ää, jossa saattaa olla liian iso ympärys alta ja liian pieni kuppi päältä. Onneks kevyen tuen sporttiliivit on kuitenkin joustava valinta. Toisissa mitoissa näytti 85C olevan isoin vaihtoehto. Onko todella niin että E (tai edes D) ei menisi kaupaksi? En usko.

  Mut joo vähänkö olisi hyvä jos täältä löytyisi liivit jotka ei ahdista liikaa päällä. Oon sitä mieltä että perinteiset rintsikat on keksitty naisten kidutukseksi ;)!

  • krista
   20.11.2017 at 11:45

   Mun omat monen vuoden lempparit ”käyttörintsikoina” on nuo ohutolkaimiset; mutta mulla taas pieni kuppikoko, joten en uskalla sanoa mitään noiden tuntumasta isorintaiselle. Onkohan jollain muulla täällä kokemusta?

   Noista rintsikoista mulla on ohutolkaimisten lisäksi noita paksuolkaimisia sporttiliivejä, mutta muita en harmi kyllä ole testannut. Noiden merinovillaisten testaaminen on kyllä ollut mielessä pitkään, mutta en ole tullut vielä testanneeksi. Nyt piti tilata syksyllä, mutta lähtöhärdelli :)

   Mulla on kans ollut nyt viimeiset vuodet ”rintsikkakäänne”. Mulla oli aina ennen kaikenmaailman kaaritukihärpäkkeitä ja saumoja ja hikoavia push up -toppauksia; nyt en ole käyttänyt sellaisia enää moneen vuoteen. Ei vaan pysty, ahdistaa ajatuskin, yhh! Rintsikoiden pitää tuntua mukavilta!

   Tuolta varmasti lukevat näitä kommentteja, joten palaute menee varmasti perille! Jos kokeilet tuota XL:ää, niin kirjoita ihmeessä sit täällä, että oliko ne hyvät! Varmasti muillakin samoja haasteita…

  • Norskin vaimo
   20.11.2017 at 13:08

   Joo, ihan samaa kärsin täällä Norjassa. Norjalaiset on keskimäärin paljon pienirintaisempaa porukkaa kuin suomalaiset. Täältä saa ihan tuskissaan etsiä kissojen ja koirien kanssa että saa oikeasti isoille mitään päälle. Yhtään mistään. Oma koko on suunnilleen 70/75H/I ja ei kyllä voi kuvitellakaan käyttävänsä Pierre Robertin liivejä. Täältä löytyy isompien kuppikokojen liivejä ainoastaan Change-liikkeistä (tai netistä).

   Mutta joo, vois kyllä kommunikoida että varsinkin Suomi-markkinoilla vois olla kova juttu jos kuppikoot olisi isompiinkin kokoihin asti.

   • krista
    20.11.2017 at 13:10

    Hmm johtuisikohan se sitten juuri norjalaisten ruumiinrakenteesta, että näissä suht pienet koot…? Mutta kyllä, palautetta siis täten menemään – olisi kiva, jos näiden mukavuudesta pääsisi nauttimaan kaikenkokoiset! Jos/kun Suomen markkinoille tulee Pierre Robertilta omia tuotteita (ja kokoja), niin isompia kokoja siis täällä myös kaivataan!

 • Sari
  20.11.2017 at 13:00

  Kiitti alevinkistä, lähti heti tilaukseen! Ihania noi raitalegginssit – mutta miksei niitä ollut aikuisillekin..!:)

  • krista
   20.11.2017 at 13:04

   No SANOS MUUTA! Mulle todellakin kelpaisi tuollaiset samanlaiset raitaleggarit; myönnän, että mäkin oon käynyt kurkistelemassa, löytyisikö niitä edes tuota isointa kokoa… Mutta ei löydy, harmi! Ja niissä saattaisi olla muutenkin liian pieni mulle tuo… kröhöm… pepppualue :D Oon huomannut siis yleensäkin lasten kooissa, että yläosissa (ja kengissä) nuo lastekoot mulle, menee, mutta tuo peppuosasto on sitten vähän eri sfääreissä kuin lasten malleissa :D

   • Sari
    20.11.2017 at 17:45

    :D Mulla taas jäi tän kolmannen jälkeen sellanen ”keissi”, että mietityttää jäikö sinne mahaan vielä yks baby.. ei kyllä tartte hirveesti muita ku raskausvaatteita kattella… :,D

 • Norskin vaimo
  20.11.2017 at 13:09

  Argh. kommenttikenttä jotain takkuili ja nyt näitä kommentteja on joka paikassa. Napsitko ylimääräiset pois. Kiitos!

  • krista
   20.11.2017 at 13:18

   Joo nappaan ylimääräiset pois! :)

 • Venla
  20.11.2017 at 19:04

  Tilattu. 109e ois ollut ovh. Maksoi 68e miinus 7e alea uutiskirjeen tilaamisesta eli 61e. Ei postikuluja. :)

  Pientä nillitystä ton nettikaupan käyttöliittymästä. Se tilasi mun tuotteet ennenkuin olin ehtinyt varmistamaan maksutavan (lasku, ja laskulle se meni, mutta siis moukan tuurilla).

  Plussaa hyvästä alesta ja siitä, että vaikka sivulla sanottiin että uutiskirjeen tilaamisale 10% ei oo yhdistettävissä muihin alennuksiin, niin se kuitenkin oli.

  Kevyttä tukea lupasivat liiveissä useammassakin mallissa ja se on mulle paras, en yhtään tykkää ahdistuksesta ja puristuksesta. Toisaalta moni ison kuppikoon tyyppi haluaa just paljon tukea. Kerron sit miten kävi!

  • krista
   20.11.2017 at 21:00

   No hei tosi tuntuva tosiaan tuo ale jo tuossa, hieno homma! Ja pidetään peukkuja, että rintsikat istuu!

   Ja oho, miten se maksutapa sit lähti? Mä en nyt tästä pääse tsekkaamaan, kun mulle se sanoo vaan, että ”maahan ei voi tilata”, tunnistaa perhana että oon Espanjassa :D Oliko siinä joku automaattitäppä, joka oli päällä vai miten? Mä oon muistaakseni tilannut ihan verkkopankkimaksulla (vai visalla? en muista tarkasti), silloin sujui ihan normaalisti.

 • MiMiMi
  20.11.2017 at 22:45

  Senkin rontti! :D Aamulla ehdin selata montakin listalle mutta en ehtinytkään tilata ja iltapäivällä oli kaikki koot loppu. Varmaan ainut kerta, kun sinun vinkistä olikin itselleni haittaa eikä hyötyä :D No, sentään kummilapsen joululahja tuli hoidettua, omat jäikin sitten ilman.. 😁

  • krista
   20.11.2017 at 23:14

   Noooouh! Olipas harmillista, niin lähellä mutta niin kaukana… No onneksi sentään jotain löytyi!

 • PikkuMyy
  22.11.2017 at 23:25

  Oisko nuo MERINOVILLAPITKIKSET malliltaan pojalle sopivat? Ja Nuo MERINOVILLALEGGINSIT sekä -pitkiksethän varmaankin sopivat molemmat tytöille? Miten nuo eroaa käytössä malliltaan kun kuvassa näyttävät melko saman mallisilta? Liian kauan vaan tässä jo arponut ku koot näköjään jo vähissä..

  • krista
   23.11.2017 at 11:37

   Mun mielestä meillä on molempia, sekä pitkiksiä että leggareita – en ole kiinnittänyt malliin mitenkään huomiota, että ois mitään merkittävää eroa; sanoisin että kummat vaan kummalle vaan lapselle. Mutta voin vielä heittää kysymyksen Pierre Robertin edustajille samalla, kun kyselen tuota Annan tilausta, että mitä häikkää siellä on ollut!

  • krista
   23.11.2017 at 17:24

   Vastaus tuli: kaikki unisex-malleja! Eli oman maun mukaan tilaamaan vaan :)

 • Anna
  23.11.2017 at 07:47

  Sain illalla kauhean säädön jälkeen tilauksen läpi, ja paria päivää myöhemmin tulee viesti, että koko tilaus peruttu, ehkä 8 tuotetta. 😔 Kyllä harmitti, kun verkkokauppa kuitenkin näytti saldoja ja osa tuotteista loppui kesken ostoskoriin klikkailun. Suuri osa oli vielä pienellä alella, koska suosituimmat oli jo loppuneet päivällä. Sun vikahan tämä ei tietenkään ole, mutta oli pakko saada valittaa jonnekin. 😄

  • krista
   23.11.2017 at 11:40

   Eäääh voi harmi!!! Tää on just tätä, kun alet on niin hyvät, että tuotteet menee loppuun – kiva ensimmäisille, mutta mälsää niile, jotka jäävät ilman… Haluaisitko, että selvitellään tuota sun tilausta, että oliko siinä jotain häikää vai olivatko tosiaan kaikki tuotteet loppu? Josko jotain korvaavaa saisi/on tulossa lisää tms…. (terveisin optimisti) Voin laittaa Pierre Robertille meiliä!

   • Anna
    23.11.2017 at 15:24

    Kiitos, jos vaan jaksat kysellä! On tosiaan ollut suosittua kamaa! Huomasin alen fbn mainoksesta ehkä klo 11, mutten ehtinyt tilata kuin vasta illalla. Olisi pitänyt vaan heti syöksyä kimppuun!

    Kävin aiemmin cittarissa, mutta siellä oli vain kahta lasten tuotetta ja naisille ei mitään. Kysypä samalla, onko pk-seudulla joku kauppa, jossa olisi laajempi valikoima?

    • Pierre Robert
     24.11.2017 at 15:51

     Hei Anna! Olemme pahoillamme siitä, että tilauksesi jouduttiin perumaan sivuston teknisestä häiriöstä johtuen! :( Jos saamme yhteystietosi tai jos laitat meille viestiä Facebookin kautta niin voimme palata tarkemmin asiaan.

     Päivittäistavarakauppojen valikoima päivittyy jatkuvasti, mutta vaihtelee myymälöittäin. Ensi viikon lopulla pääkaupunkiseudun Citymarketeista pitäisi löytyä kaikki naisten ja miesten Sport Wool malliston tuotteet eri väreissä. Pääkaupunkiseudun Prismoissa on vain mustaa paitaa naisille, mutta Sokoksilla on paitaa ja pitkistä, värit paidassa Pink Berry ja Nearly Black, pitkiksessä Nearly Black. Tokmanneilla on myös naisten tuotteet mustina (Nearly Black).