10 x vauvan suosikit

Reilun neljän kuukauden ikäistä vauvaa kiinnostaa kaikki. Kaik-ki. Tai no kaikki muu paitsi äidin kanssa kaksistaan oleminen, se on joskus tylsää. Mutta oi, kun ne ihanat-ihanat siskot tulevat koulusta kotiin. Se on vauvan päivän huippuhetki.

Vauvan tämän hetken suosikit TOP 10 ovat tässä – nämä saavat vauvan kiinnostuksen heräämään:

1. Siskot. No todellakin. Siskot saavat aina hymyn huulille, ja parhaimmillaan nuo hurmaavat ja joskus holtittomasti heiluvat pienet ihmisoliot saavat aikaiseksi ihan kunnon vauvannnaurunrätkätykset. Siskojen kanssa ei ole tylsää hetkeä!

2. Teletapit. Eiks nämä ole vähän niin kuin hätätilakorvike höpsötteleville siskoille? Lanseerasin Teletapit vauvalle paljon nuoremmassa iässä kuin aiemmille lapsille – se oli joku spontaani ajatus, että no hei kokeillaanpas tuota. Ja oho, sehän oli heti hitti. Nykyisin vauva tuijottaa toiveikkaana tietokoneen näyttöä, että jos oikein tarkkaavaisesti katson, niin hyppäävätköhän ne mahtavat Teletapit kohta tuonne ruudulle…?

Ihmetystä herättää kuitenkin se, että joskus ne Tapit tosiaan siihen tietokoneruudulle hyppäävät, toisinaan ei. Hmm mikä ihmeen taika siinäkin voi olla…?

3. Teletappi-pehmolelu. No hei Teletappi. Lisäksi siinä on se tappi, joka ihan selvästi on tarkoitettu imeskeltäväksi.

4. Seinävaate. Vauvan ensimmäinen megaihastus. Vanha Thaimaan-matkamuisto, paljettikoristeinen horoskooppiseinävaate oli jo hyvin pienenä vauvan mielestä jotain aivan mahtavaa. Paljon kiinnostavampi kuin joku hymynaama. Todennäköisesti seinävaateen kuvio peilin kautta toistuessaan synnyttää jonkinlaisen ”maailman suurimmat silmät” -efektin.

5. Lumikki-muki ämmin luona. Minun lapsuusaikojeni vanhassa Lumikki-mukissa oli jotain lumoavaa – jäi epäselväksi, että mitä. Lumikki siinä oli lakaisemassa lattiaa. Todennäköisesti Lumikin mustien hiusten ja valkoisen taustan kontrasti teki jonkun hienon efektin, jota aikuissilmä ei näe.

6. Äidin kahvikuppi kotona. Wou! Mikä tuo ihana kuvio on? Katseleeko sekin tuolla silmällä?

7. Peilikuva. Meillä asuu toinenkin vauva! Sen voi löytää useammastakin paikasta, mutta erityisen mukava sitä on katsella kylpyhuoneen peilistä pissalla käydessä. Se on ehkä keskiverrosti hämmentävää, että miten sitä hoitaa ihan täysin samannäköinen äiti tai isi. Miten tuo äiti voi olla yhtä aikaa tässä ja tuolla peilissä?

8. Glitter-laukku. Mieletöntä kimaltavuutta. Mutta miksi sitä ei saa syödä? Maistuisi varmasti herkulliselta.

9. Kiilusilmä-pehmot. Tuijotuskilpailu: kumpi räpsäyttää ensin silmiään?

10. Omat nyrkit. Mums mums.

56

You Might Also Like

 • Heli
  12.11.2022 at 18:42

  Hei, onko teillä ollut jo ristiäiset ?
  Kerro vähän niistä, kiitos !

 • Nadja
  12.11.2022 at 19:44

  <3<3<3<3<3

  • krista
   14.11.2022 at 15:05

   <3

 • Riika A
  15.11.2022 at 21:34

  Haha mun ipana sai vauvana mielettömän kiukkuhepulin, kun se peilivauva oli mennyt HÄNEN äitinsä syliin. 🤣

 • Nanna
  19.11.2022 at 21:05

  Ei liity tähän ja silti liittyy kaikkeen: teidän vauva on älyttömän suloinen! <3 Sellainen, että saa munasarjat huutamaan :D

  • krista
   21.11.2022 at 10:48

   Hihi <3 Hän on kyllä täyttä kultaa <3