Menovinkki viikonloppuun: koko perheen sirkusfestari Suvilahdessa

Jee jee jee jee jee jee jeeeeee!

…eli Circus Helsingin temppuradalle oli viritetty nuora ja pääsin monen vuoden jälkeen taas testaamaan. Ooooh.

Pieni kiva menovinkki siis viikonloppuun: Circus Helsingin tiloissa on käynnissä su 8.7. asti koko perheelle suunnattu YlösAlas-sirkusfestivaali. Siellä on tarjolla kansainvälisiä (Belgia, Israel, Saksa, Suomi, Venäjä) nuorten sirkustelijoiden esityksiä sekä ilmainen Circus Cafe ja temppurata, jossa pääsee testailemaan taitojaan.

Me käytiin eilen illalla katsomassa Circus Helsingin Popo ja israelilaisen Stefanie Companyn Slow Release. Välissä oli (lapsille tarpeeseen tullut) 20 minuutin väliaika, jossa myös pääsi temppuradalle tuulettumaan.

Tulevat esitykset ovat vielä:
pe 6.7. klo 18 Circus Grotesk (Venäjä): Love Story ja Circolito (Belgia): It takes two to tango
la 7.7. klo 18Kompanie Neun (Saksa): nun ja Circus Helsinki: Noxnoxnox
su 8.7. klo 19 Ylösalas-gaala eli valittuja paloja festivaaliviikolta

…JA sain tuonne sunnuntain gaalaan kahden lipun paketin arvottavaksi! Laitan ihan just kohta lippuarvonnan blogin Instaan eli sinne osallistumaan, jos aikataulut osuu yksiin ja gaalaesitys kiinnostaa!

Perjantain ja lauantain esitysten liput maksavat 12/6 e ja sunnuntai gaala 15/10e. Lippuja voi varata ennakkoon meilitse: liput@circushelsinki.fi

Ja sitten tuo temppurata! Ah, menkää! Mekin aiotaan käydä vielä toisenkin kerran. Ehkä kolmannekin. Ja sitten jos lapset ei enää lähde, niin mä menen yksin tuonne nuoralle tärisemään :D

Halliin temppuradalle pääsee siis ihan ilmaiseksi temppuilemaan.

Cafe ja temppurata ovat avoinna:
pe-la klo 17-18
su klo 18-19

Tuo on tosiaan hallissa sisätiloissa, joten siellä on kiva viettää sateistakin iltaa. Circus Cafen yhteydessä on myös pieniä 15 minuutin esityksiä:
6.7. klo 17.30 Kompanie Neun
7.7. klo 17.30 Circolito
8.7. klo 18.00 Circus Helsinki

”Voidaanko mennä tänäänkin?”, kysyy tuossa vieressä lapsi, kun näkee nämä eiliset kuvat.
”Voidaan.”
”JEEE!”

9

You Might Also Like

 • Eveliina
  6.7.2018 at 16:40

  Ekana tuli mieleen et VAU, miten hyvä oot tasapainoilemaan 😅👌 Ite en pystyis 😂

  • krista
   6.7.2018 at 16:48

   Hihii, kiitos! <3 Mähän en siis ollut eka kertaa nuoralla, harrastin sirkustelua viitisen vuotta ennen lapsia. Vielä Silvan jälkeen palasin sirkusharrastukseen, mutta Seelan jälkeen tuo harrastus jäi - Bollywood vei mukanaan ja toisaalta keskivartalo ei koskaan palautunut siihen kuntoon, että ois tehnyt mieli lähteä yrittämään enää :) Mutta kyllä tästä taas sellainen "tahtoo tahtoo!" -fiilis tuli, että ehkä joskus pitää palata harrastuksen pariin :)
   -
   Täällä jotain, mitä mukamas joskus vähän osasin :) Kuvat yhdeltä nuorakurssilta Silvan jälkeen, ennen Seelaa: http://www.puutalobaby.fi/liikuntamatematiikkaa/Nyt kerran kokeilin varovasti kyykyssä käymistä, mutta muita temppuja en uskaltanut kokeillakaan, sen verran paljon nuora vispasi :D