”When you’re like I have nothing to post LOL” (K18)

Mulla ja Kim Kardashianilla on paljon yhteistä.

Me molemmat ollaan naimisissa, meillä on kaksi pientä lasta – ja molempien esikoiset muuten syntyivät ennenaikaisesti.

Meidän molempien kylppärissä on peili.

peilikuva alasti

Kuva viittaa tähän. Tsekkaa ihmeessä myös tämä.

Kimillä ei kuitenkaan ole raskausarpia. Mulla on.

Kim käyttää meikkiä myös koti-selfiessään. Minä en.

*******

Naisen ruumiissa voi olla liikaa rasvaa. Liikaa raskausarpia. Liikaa tai liian vähän tissiä, reittä ja peppua. Liikaa vatsaa. Liian vähän vaatetta. Liian vähän tai liikaa pituutta pystysuunnassa ja liikaa leveyttä vaakasuunnassa.

Aivan liikaa paljasta pintaa. Tai liian vähän. Huora! Pihtari! Pihtarihuora!

Ja kenellä tahansa on tietysti oikeus arvostella. Tosielämässä (selän takana useimmiten), mutta ennen kaikkea netissä.

Myös minun ulkonäöstäni löytyy pitkä keskustelu netissä. Vaikka olen tavallinen äiti ja perhebloggaaja, jonka blogi perustuu väsymysräjähdykseen ja meikittömyyteen, on joidenkin mielestä kuitenkin olennaista spekuloida, että ”onko puutalo-Krista kaunis”. Eikä se tietenkään ole.

Minulla on kuulemma ruma naama ja olen pieni ja ryppyinen. Rypyistä puheen ollen – ei mun naama kuulkaas mitään, tuossa on teille reposteltavaksi mun vatsa.

Olkaa hyvä.

 

 

PS. Kim Kardashian on 1,59 m pitkä, minä 1,56 m. Kimin poseeraustekniikoista en tiedä, mutta itsehän jouduin seisomaan soivan ankkapotan päällä, jotta sain tuon yllä olevan kuvan otettua.

seisoo potan päällä

Kvaak kvaak.

211

You Might Also Like

 • Tare
  16.3.2016 at 13:06

  Jokainen nainen on kaunis! Minäkin olen 155 cm pitkä ja ei se ole minua koskaan haitannut. Paitsi inhoan farkkujen lahkeiden lyhentelyä, peukalo keksellä kämmentä ompeluhomiissa nääs. En pidä itseäni kauniina,, mutta juhliin mennessä räväytän kunnolla ja laitan kunnon meikin. Silloin ihmiset sanovat minua aivan eri näköiseksi. Olen ylpeä itsestäni tällaisena ja olen sitä mieltä kun itsestä tuntuu hyvältä ja on itsevarma, niin se heijastuu myös ulkomuotoon.

  • krista
   16.3.2016 at 16:16

   Ihana kommentti – just näin mun mielestä kuuluukin ajatella, jotenkin silleen… …terve itsetunto ja minäkuva! <3
   -
   Itsekään en ole ikinä pitänyt pituuttani huonona juttuna, päinvastoin. Johtuukohan kotikasvatuksesta tai jotain, mutta musta tuntuu, että mua on vaan aina kehuttu siitä ja oon siksi varmaan ajatellut aina, että "jee kiva olla näin pieni". Korkeintaan joskus oon ollut salaa kateellinen sellaisille, jotka ovat mua VIELÄ pienempiä (hihii kuten sinä), sillen että "MMMMITÄ, enkö mä muka olekaan se pienin täällä" :D Ala-asteella pituusjonossa oli aina katkeraa, jos joku väliaikaisesti vei sen etummaisen paikan. Ja sit, kun taas seuraavan kerran olin se lyhyin, teki mieli tuulettaa. Jesh, jesh, eka! :D

 • Jenn-
  16.3.2016 at 17:15

  Hetken jo luulin, että olit päässy Iltalehden lööppeihin:

  http://www.iltalehti.fi/pinnalla/2016031621277138_iq.shtml

  • krista
   16.3.2016 at 17:22

   Hui, joo oho mäkin säpsähdin tuota linkin otsikkoa :)

 • Kvh
  17.3.2016 at 21:21

  Mulle nousee vaan pintaan ajatuksia, että miksi? Miksi ottaa noita kuvia? Miksi laittaa ne kaikkien nähtäväksi? Kun mä en usko että maailman ihmisten itsetunto ongelmat häviää sillä että muutamat julkkikset, bloggaajat ja muut laittavat itsestään alastonkuvia nettiin. Siis mun mielestä kaikki ongelmat nimenomaan syntyy tuolta muoti-julkkis-massatuonto-elintasokilpa-länsimainenhyvinvointikupla- maailmasta. Siis mulle voi nyt valottaa joku tätä asiaa, kun en nää oikeasti että mitä pitkän linjan hyviä asioita tuollaisesta ihmiskunta ja planeetta voi saada? Noi Kardashianithan on ihan överi kulutusjuhlaa edustavia ihmisiä, joiden elämäntapa on oikeesti haitallista ympäristölle! Siis tollanen ”women empowering women” meininki on omaa egoa kiillottavaa turhamaista sanahelinää :( Ei maailma tai kenenkään ajatusmallit muutu ottamalla niitä selfieitä 700 euron kiinassa halpatyövoimlla tuotetut kännykät kädessä. Ehkä oon ainoa, mutta lähinnä vaan järkyttää, enkä ilmeisesti pääse sisälle noihin teidän ajatuksiin :( Mun mielestä se hyväksyntä ja rakkaus omaa itseä ja kaikkea olevaa kohtaan lähtee vaan sieltä sisältä ajatustottumuksista, eikä sieltä peiliin ja muiden peileihin tuijottelusta. Ei niistä selfieiden ottamisesta, meikeittä tai meikeillä. Ihminen voisi kysyä enemmän itseltään että synnyttääkö tämä toiminta oikeasti, yhteistä hyvää vai miksi todella toimin miten toimin? Jos siis lähdetään lähtökohdasta että halutaan omalta kohdalta tehdä muutosta tällä hetkellä valtavaa vauhtia kasvaviin oikeisiin ongelmiin. Mun mielestä jokainen vaan on, yhtä kaiken kanssa. Elämä on ihmeellistä, jokainen meistä on ihme. Keskittykää puhtaaseen ravintoon ja elämään joka tapahtuu tässä nyt.

  • krista
   17.3.2016 at 21:49

   Haha mä en tietty ole paras asiantuntija menemään hänen päänsä sisälle, kun en tosiaan edes hänen elämäänsä ole seurannut, mutta itse ajattelen jotenkin niin, että eikö kyseinen ihminen ole tullut julkisuuteenkin jonkun seksinauhan vuoksi – ja iso osa hänen julkisuuttaan on seksuaalista. Tai no: seksikästä. Tällöin jos joku ihminen nyt laittaa itsensä nakukuvan nettiin, se on just hän. Ikään kuin se on sitä, mikä hänen brändiinsä kuuluu ja hän elää sillä.

   Hänhän oli perustellut jotain ”for inspiration” -perustetta kuvan julkaisulle. Mitä tahansa se syy onkaan; kuitenkin hänellä on OIKEUS tehdä niin ilman huorittelua ja huononainen/huonoäiti:ttelua. Hän SAA asettaa itsensä esille, jos itse kokee sillä saavansa jotain. Mitä tahansa se onkaan. Ja ”slutshaming” EI ole ok.

   Omana tulkintana (hänen edesottamuksiaan tietämättä), ensimmäinen kuva oli ”vain” nakukuva. Onhan ihan yhtä paljastavia nähty tässä maailmassa jo ihan taiteessakin, eihän siinä sinänsä mitään. MUTTA koska slutshaming-reaktio oli niin voimakas, se ikään kun toi hommaan mukaan sen ”empowering”-viestin. Ikään kuin että tosi-tv-julkkiksen perusnakuilussa yhtä äkkiä olikin voimakkaampi viesti just siksi, että reaktio siihen oli mitä oli.

   Jotenkin näin. Mun mielestä tää on tosi kiinnostava tapaus.

   • Kvh
    17.3.2016 at 23:41

    Joo toki on ymmärrettävää että miksi juuri hän ottaa kuvia itsestään, mutta en ymmärrä että mitä niin hienoa muut näkevät kyseisessä toimintaan mukaan tai tsemppaamaan että hyvä hyvä. Ehkä kaikkien ei tarvi tajuta, mutta tosiaan kiinnostaa kyllä tuollainen yhteiskunnallisen ilmiönä. Siis eihän se tule kaiketi minään yllätyksenä kellekkään kuinka rumasti ihmiset toisilleen puhuu. Jos koko ajan katsotaan arvostelevasti, oli se sitten hyvällä tai pahalla tavalla, niin se on hirveä kierre johon ihmiset uppoutuu. Ja pitäisi viedä asiaa syvemmälle kuin pinnalliseen matkimiseen ja tsemppailuun, puhua niistä lähtökohdista jotka yhteiskunta asettaa jo peruskoulussa jatkuen siitä eläkeikään saakka. On vähintäänkin arveluttavaa että kyseisen henkilön arvostelu saa aikaan tuollaista massatoimintaa.

  1 2