Weekend Festival a la hiekkalaatikko

Terveisiä täältä Weekend Festivalin naapurustojytkeestä. Ja kuten tavallista – osa häiriintyy ja osa nauttii.

Tirpan mielipide asiaan välittynee tästä satunnaisesta hiekkalaatikkoleikkiklipistä:

Enpä olisi tullut ajattelleeksi, että meillä käydään jo 3-vuotiaan kanssa tällainen keskustelu:
”Mikä tuo musiikki on? Onko tuolla jotkut festarit?”
”Joo, siellä on sellaiset aikuisten festivaalit.”
”MINÄ HALUAISIN MENNÄ SINNE!”
”Ei me kulta nyt mennä sinne, ne on sellaiset… no, ne on aikuisille tarkoitettu. Ensi viikolla on lasten festarit, mennään sitten vaikka sinne…?”
”Kyllä minä tykkään aikuisten festivaaleista. Kyllä minä voin mennä aikuisten festivaaleillekin. Kyllä minä osaan. Minä haluaisin mennä sinne TANSSIMAAN AIVAN HURJASTI!!! Äiti MENNÄÄN!!!!!”

Juuri tällä hetkellä teinistö valuu hiljalleen (”mis VITUS me edes ollaan?!?!?!?”) kohti Kyläsaarta kasvot glitterissä ja joissain neonvärimaalauksissa (kuuluvatko ne jotenkin asiaan?).
”Oi, miten IHANIA-ihania tätejä!!!!”, Silva kommentoi.

Teinejä nauratti.

1

You Might Also Like

 • emmaa
  8.8.2015 at 15:25

  Ihana maailmaa rakastava ajattelutapa Silvalla! 

 • jenskui (Ei varmistettu)
  8.8.2015 at 15:29

  Aivan upea tanssijatyttönen <3

 • Kukkavarvas (Ei varmistettu)
  8.8.2015 at 17:33

  Meidän teinit yritti tänäkin vuonna kinuta lupaa tuonne, eivät päässeet. Ensi kesänä vanhin, silloin 15v, pääsee EHKÄ. Senverran ollaan me vanhemmat koluttu festareita että tiedetään valitettavan tarkkaan millaista se meno pahimmillaan on. Toki parhaimmillaan ihan mahtavaa mutta niitä kokemuksia ehtii hankkimaan sitten vähän vanhempanakin :) Ja todennäköisesti meidän lapset joutuu ekat festarikokemuksensa kokemaan niin että joku aikuinen on mukana :P

  Ja joo se neonhomma kuuluu jotenkin siihen touhuun. Eilen kun hain pienintä päiväkodista ja ajoin Kyläsaaren ohi niin samannäköistä jengiä valui paikalle. Mä avasin meiltä makkareiden ikkunat ja nautin jytkeestä keittiössä :)

 • TerhiF (Ei varmistettu)
  8.8.2015 at 17:39

  Vautsi mitkä muuvsit Silvalla!

  Me myös metrossa katsottiin tuota festari kansaa ja meidän melkein 3v tyttö (erityinen, ei vielä osaa puhua) osoitti nuoria sormella ja sanoi ”öh”, varmaan sama ajatus mielessä kuin Silvallakin :) Sitten tyttö viittoi ”kukka”, kun niillä oli paljon kukkaseppeileitä ja lei:tä kaulassa. Tarkka tyttö :)

 • Nellis (Ei varmistettu)
  8.8.2015 at 18:14

  Iiiiihana Tirppa! Miten voikin olla noin mahtavat liikkeet ja rytmi kyllä viimesen päälle veressä! Söpö! <3

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  8.8.2015 at 20:20

  En kestä miten ihana ja upeat liikkeet! Mäkään en osais vetää noin hyvin.

  Maarit

 • elppis (Ei varmistettu)
  8.8.2015 at 21:21

  http://www.deuter.com/FI/fi/lapset/schmusebaer-36003-1144.html

  Esim partioaitta myy rintaremmillisiä noita reppuja. Meidän tytöil on sininen ja vihree. Olisin halunnu sen missä on keltaista ja oranssia mut se oli silloin loppu. Tosi kestävä ollut käytössä.

 • Jodelie
  8.8.2015 at 22:40

  On taidettu seurata äidin tanssitreenejä? ;)

  Ihana tirppa!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  10.8.2015 at 13:29

  Ihanaa ettei teitä Weekend -mökä haitannut :) vauva-palstalta jo kävin lueskelemassa mielensäpahoittajien kommentteja :D itse paikallaolleena, neonvärit naamassa (nainen 25v) ja niin ratkeamispisteeseen asti onnellisena :) voihan se meno hurjaksikin äityä, meillä hurjia oli vaan tanssimuuvit ;D

  • Kukkavarvas (Ei varmistettu)
   10.8.2015 at 21:47

   Pakko kommentoida :)

   Lähellä asuvana ja asiasta esim. eri kaupunginosaryhmissä jutskanneena, mua vähän harmittaa että tuota Weekendin melujuttua on niin isosti uutisoitu. Kun sitä meteliä paljonpaljon enempi häiritsee se sotku ym jonka Weekendin juhlijat jättää jälkensä. Lähikaupunginosat on Weekendin jäljiltä tosi törkysessä kunnossa. Iso osa ihmisistä pikemminkin harmittelee sitä että se musa ei kuulu riittävän selkeästi vaikka himapartsille eli kyllä täältä löytyy paljon ihmisiä jotka nauttii siitä että musaa kuuluu. Mutta se roskaus… se on ihan tosi ankea juttu ja siitä saakin musta pahoittaa mieltänsä. Musa ei kuulu kuitenkaan kuin sen parin päivän ajan, roskat taas pahimmillaan pyörii useamman viikon koska se siivous ei vaan ole aiempina vuosina pelannut.

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    10.8.2015 at 22:38

    Juu se roskaus on kyllä todella harmillinen juttu! Myös alueen portit ja sisääntuloalue olivat aivan kaaoksen vallassa. Ylemmässä kommentissani tarkoitin mielensäpahoittamisella vaan tuota metelipuolta :)

 • Vauvasekoitin (Ei varmistettu)
  10.8.2015 at 23:00

  Kirjoitat ihanan ytimekkäästi ja osuvasti. Oon vähän kade.

  Kirjoitin vähän kaikkea muutakin kommenttiin, mutta päädyin aina poistamaan ne, koska minun tekstit tuppaa aina rönsyilemään kilometritolkulla. Ja olen tänään ylikriittinen, koska alkoi kuukautiset. Hienoa, että kerron sen sinulle. Mut joo, ihana ja ennen kaikkea hauska blogi! Vielä pakko jatkaa: usein luen näitä hauskimpia juttuja miehellekin.

 • eibeigeä
  11.8.2015 at 17:26

  Pakko katsoa monta kertaa tuo video :D Mahtavaa kun alku on sellaista varovaista heilumista ja kohta jo bailataan täysiä.

  Mieletön pieni joraaja! 

  • Kristaliina
   11.8.2015 at 17:31

   Hän joo tossa ikään kuin hetkellisesti antautuu rytmin vietäväksi – ennen kun sitten jatkaa perus-hiekkishommia. :D

 • EevaE (Ei varmistettu)
  22.8.2015 at 23:24

  Mahtavat muuvit ja keskustelu :D:D:D