Vinkki lastenmusiikkilevyjen tekijöille

Rakkaat Mimi & Kuku.

Lapsemme rakastavat teidän levyjänne. Niiden avulla pienet automatkat mökille menevät ihan suit sait sukkelaan.

Mutta yksi pyyntö olisi.

Voisivatko ne olla noin 10 minuuttia lyhyempiä?

Koska joka ikinen kerta mökille tullessa:

”Me kuunnellaan tää loppuun ensin!!!!”

”Mennäänkö uimaan?”
”EI.”
”Hei täällä on vielä mustikkaa, tulkaa katsomaan!”
”EI.”
”Kannetaanko lelut…?”
”EI.”
”Mutku…”
”ME KUUNNELLAAN TÄÄ LOPPUUN.”

Meneehän se kuuma kesäpäivä näinkin. Onneksi ei ole tuplalevy.

 

PS. Oikeasti: on kyllä iso onni näin lyhyt mökkimatka!

27

You Might Also Like

 • Tessa
  3.8.2018 at 13:24

  Kutsukaapas meidät joskus kylään mökille. Voidaan nukkua teltassa.

  • krista
   3.8.2018 at 13:41

   Mikäs on sun suhde punkkeihin..? :) Täällä saa iholleen niitä parikymmentä päivässä, telttaan en uskalla edes arvioida :D

   • Tessa
    3.8.2018 at 13:58

    Uiiiiiih! Hmm, ehkä mun pitää vielä miettiä :D

    Missäpäin teidän mökki on?

    • krista
     3.8.2018 at 16:14

     Vajaa tunti Helsingistä länsirannikkoa :)

 • Eepu
  3.8.2018 at 14:31

  Muistaakseni kirjoitit aiemmin ettette ole kauheasti lapsien kanssa mökkeilleet, mutta ilmeisesti tänä kesänä olette? 😊

  Me muuten käytiin lasten kanssa lomailemassa Kuusamossa ja oli aivan mahtava reissu. Kierrettiin karhunkierrosta telttaillen. Lapset oli haltioissaan poroista, maisemista, uimisesta ja telttaöistä, me aikuiset myös uskomattoman kirkkaista ja lämpöisistä vesistä. Itikoitakaan ei juuri näkynyt. Muistelin et olet kotoisin Kuusamosta, oletteko käyneet lasten kanssa siellä retkeilemässä?

  • krista
   3.8.2018 at 16:20

   Joo, tänä kesänä on käyty useampia päiväreissuja lasten kanssa, ja Joelin kanssa myös kahdenkeskeisiä yönylireissuja jo monta <3 Toivottavasti vieläkin päästään!
   -
   Oi, Karhunkierros ois mahtavaa! Ja samaan aikaan piilevä kuusamoteini minussa huutaa, että "MITÄ SÄ JUST KIRJOITIT" :D Haha, Karhunkierrostrauma: siinä missä etelämpänä koululaiset kävi luokkaretkellä laivalla tai huvipuistoissa, me käytiin AINA siellä HEMMETIN Karhunkierroksella itikoiden syötävänä, mä olin sellainen minikirppu joka itki rinkkaa kantaessa, aina opettaja kantoi rinkan lopuksi :D Traumat :D Mutta joo, nyt AIKUISENA ja (henkisen) välimatkan kasvettua Karhunkierros lasten kanssa kuulostaisi just ihanalta seikkailulta!
   -
   Mä oon viimeksi käynyt Kuusamossa sinä kesänä ennen lapsia, silloin Joelin kanssa kierrettiin se lyhyempi päiväreissukarhunkierros. Samalla halusin näyttää tietysti Joelille mun vanhoja kotiseutuja, että missä mä olen kasvanut. Eniten se tietysti oli nostalgiaa mulle. Joskus olisi kiva käydä lasten kanssakin siellä! Mun äitihän on siis muuttanut Kuusamosta pois ja asuu Sotkamossa nykyisin, sinne ollaan nyt syksymmällä kyllä menossa. Mutta joskus olisi kiva käydä tosiaan Kuusamossakin!

   • Anna
    6.8.2018 at 08:26

    Minäkin kiinnitin huomiota kun joskus kirjoitit siitä että pidätte mökkireissut sellaisia sinunh ja Joelin omina kahdenkeskisinä juttuina. Toki tämä on luonnollinen siirtymä, mutta kiinnostaa kyllä onko lasten tuominen mökille muuttanut asiaa jotenkin ja myös tietty se kiinnostaa millainen on lasten reaktio ja miten lapset viihtyvät mökillä :)

 • Sari
  3.8.2018 at 23:13

  Meilläkin tunnin mökkimatka, ja joskus sekin voi tuntua jopa liian pitkältä meidän kokoonpanolla:/ Ei mikään luksusmökki, mutta matka korvaa kyllä laadun! Ja mikä parasta lyhyetkin visiitit ja extemporee-lähdöt onnistuu, ja tulee myös käytyä pitkälle syksyyn. Lyhyt mökkimatka👍

  • krista
   4.8.2018 at 10:45

   Joo mekin on käyty lasten kanssa siellä toistaiseksi vasta päiväreissuja, kun se käy niin näppärästi – iltaysiltä on helppo ajaa kotiin omaan sänkyyn nukkumaan, kun ei ole ruuhkaakaan. Heh luksus on hyvin kaukana meidänkin 50-luvun minimökkeröisestä, mutta paikka on meille rakas. Yleensä se on ollut meille se henkireikä olla kahdestaan ilman lapsia, mutta nyt tän kesän kuumuudessa on ollut kiva käydä myös lasten kanssa, kun siellä on muutamia asteita vilpoisampaa kuin kaupungissa!

 • Hakkarainen
  5.8.2018 at 21:43

  Osaan vain kuvitella, lopputuloksena päässä kiemurtelee levyllinen kiemurtelevia korvamatoja. Itsekin olin pienenä rakastunut tiettyihin levyihin, jotka osasin ulkoa edestä ja takaa. Ikävä kyllä meiltä ei löytynyt hyllyistä lastenlevyjä, vaan jotakin vanhempien hamstraamia kokoelmia. Suosikki-ikivihreisiini kuuluivat esimerkiksi kappale ”tupakka, viina ja villit naiset”, jota sitten hoilasin iloiseen ääneen viisivuotiaana.

  https://aatenarikka.blogspot.com/