Vauvasirkusta!

Jee meillä alkaa parin viikon päästä ihan uusi harrastus: vauvasirkus!

Kaikkihan alkoi siis vajaa kuukausi sitten, kun bloggasin omasta sirkusharjoittelustani ja kommentointiketjussa haikailin vauvasirkuksen perään – vielä vuosi sitten sitä ei ilmeisesti voinut harrastaa muualla kuin Rovaniemellä.

Mutta sitten Sofia_ tiesi kertoa huhun: vauvasirkustelu on todennäköisesti alkamassa täällä Helsingissä, ja vieläpä jo tänä syksynä!

Ja nyt se sitten alkaa: 4. lokakuuta alkaen Sirkus Magentan sirkusohjaajat Nina Puls ja Hanne Kauppinen ohjaavat torstaisin klo 11-12 vauvasirkustelua 4kk-1,5 v-ikäisille vauvoille Punavuoressa, Agricolan kirkon liikuntasalissa.

…ja jos tuo klo 11-12 -ryhmä tulee täyteen, voidaan kuulemma toteuttaa myös toinen ryhmä klo 12-13.

Eli sinnehän me sitten tietysti ilmoittauduttiin – tuu mukaan! :)

Lisätietoja Sirkus Magentan Facebook-sivulta,

ja ilmoittautumiset silja.kyytinen@sirkusmagenta.fi

 

You Might Also Like

 • Tessa ja Kain (Ei varmistettu)
  26.9.2012 at 17:55

  Just tänään olitte mielessä, kun näin vauvasirkusta mainostettavan myös Tikkurilassa! Mutta hyvä, että ryhmä löytyi.

 • Kristaliina
  26.9.2012 at 18:17

  Hei joo mäkin taisin nähdä ystävällä jonkun Vantaa-brosyyrin, jossa oli sellaista – ja jotain väri ja valo -työpajoja vauvalle ym. Tosi kiva, että vauvoille (ja vanhemmille) on nykyisin näköjään vaikka minkälaista vauvamaista puuhaa tarjolla! Meillä ainakin ”harrastuspäivät” ovat tavallisesti paljon hyväntuulisempia kuin ”tavispäivät”.

  Pikagooglauksella huomasin, että tänä syksynä vauvasirkustelu alkaa näköjään muissakin kaupungeissa, bongasin mm. Tamperetta ja Seinäjokea. Jos olen oikein ymmärtänyt, ”tavalliset” sirkusohjaajat ovat kouluttautuneet vauvasirkukseen tänä vuonna ja siitä johtuu tämä buumi :)

  Kantsii googlata omaa kaupunkia, jos kiinnostaa! Vauvasirkuksesta mulla ei tietty ole vielä omaa kokemusta, mutta ainakin aikuissirkus on niii-ii-iiin kikatuttavan kivaa, että suosittelen :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  26.9.2012 at 21:17

  Asuappa Helsingissä ): tai edes lähellä(jos olisi auto… tai jotain)….

  ) 8,

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  27.9.2012 at 09:24

  Haha, sattuipas!

  Juuri noin kuukausi sitten ikänsä jumppia, eri tanssilajeja ja lasten liikuntakouluja työnsä ohella vetänyt viisikymppinen äitini kuuli vauvasirkuksesta ja innostui. Auttelin IT-tolloa äitiäni googlailussa asian suhteen, löysimme kursseja ohjaajille ja äitini onnistui puhumaan itsensä kurssille sisään ilman minkäänlaista sirkustaustaa. Valmistuupa nyt siis Itä-Suomessakin lisää vauvasirkusohjaajia :)

 • Celia
  27.9.2012 at 09:51

  Ooooh, kiitti vinkistä! Ilmoittauduin juuri mukaan. On vielä sopivasti melkein naapurissa.

 • Sofia_ (Ei varmistettu)
  27.9.2012 at 18:01

  Sinne vaan kaikki, hopihopi! :D

 • Kristaliina
  27.9.2012 at 18:16

  Vierailija (21.17): tuo on tosiaan ilmeisesti leviämässä muillekin paikkakunnille, eli kannattaa seurailla, jos tulisi lähempänä sinua tarjolle… Mutta voi sitä varmasti sirkustella kotonakin – hei minähän voisin myös blogata joitain helppoja sirkusteluvinkkejä sitten, kun niitä itse opin! :)

  Vierailija (9.24): Hieno homma! Veikkaanpa, että tuollaisella jumppailu/liikuntakoulutaustalla tulee juuri hyviä ohjaajia :) Eihän sitä babya kuitenkaan varmaan trapetsille voi asettaa – luulisin, että tuo on vähän tavallisempaa jumppailua ja temppuilua kuitenkin :)

  Celia: Siellä nähdään siis! Meillä on vähän pidempi matka (ennen mäkin asuin siinä vieressä, niisk), mutta kutosen ratikalla täältä huristellaan.

  Sofia_: Hei no entäs te? Eiks sullakin ollut pikkuinen vauva :) Tulkaa kans!

  Ja huhuuuuuuu, Liisaaaaaaaaa – nyt niitä äidin sirkushaaveita vois alkaa toteuttaa jo vauvaiältä asti… :D

 • Sofia_ (Ei varmistettu)
  28.9.2012 at 11:05

  On joo, mutta hän on vasta 2kk, ei taida vielä sirkustemput ihan luonnistua ;-) Ollaan tulossa aivan varmasti vähän myöhemmin, viimeistään tammikuussa!