Vaunuarvonnan voittaja – ja alennus!

Vau, miten monta vastausta vaunuarvontaan tuli!

….mutta ei ehkä ihme: onhan tuo palkintokin tietysti aika huikea:

Bumbleriden Indie

Heh ja taas nämä mun kömpelöt fanfaarit:
tsät-dät-dää…

 

 

… ja voittaja on…

 

 

…21.2.2014 klo 21:02 kommenttinsa jättänyt lukija…

 

 

….joka aikoo käyttää vaunuja ensin 10 kk ikäisellä pojallaan…

 

 

…ja sitten kierrättää ne eteenpäin…

 

 

….ja jonka nimimerkki oli….

 

 

Pay It Forward!!!!

 

Paljon, paljon, PALJON onnitteluita voittajalle – laitan sulle meiliä tulemaan!
…ja kiiiiiiitos kaikille osallistuneille!

<3

*******

Vaunujen lahjoittamisen järjestänyt Bumbleriden maahantuoja Jonna on muuten ilolla lueskellut noita jättämiänne kommentteja – ja niiden innoittamana hän vielä kysäisi, että haluaisimmeko tähän päälle vielä kolmannet vaunut (heko heko heko ei nyt sentään) vaan: alennuskoodin.

No tottahan toki!

Puutalobabyn lukijat saavat siis kaikista Bumbleriden vaunuista ja lisäosista -10 % alennuksen!

Alennus on voimassa 15.3.2014 asti näissä Bumbleridea myyvissä paikoissa:

Baby Style – Oulu, Tampere, Jyväskylä, Vaasa, Espoo (www.babystyle.fi)
AT-Lastenturva, Vantaa (www.lastenturva.fi)
Pikku Hurmuri, Kerava (www.pikkuhurmuri.fi)
Lastentarvike.net, Valkeakoski (www.lastentarvike.net)
Lastentarvike mama, Hämeenlinna (www.lastentarvikemama.fi)
Babycity ja Pellavapuoti, Kokkola (www.babycity.fi)
Crocoliini, Lappeenranta (www.crocoliini.fi)

…ja alennuksen saa kertomalla myyjälle ”koodin” PUUTALOBABY
(hih ylläri)

Toivottavasti alekoodista on jollekin lukijoista käyttöä tulevilla vaunuostoksilla!

*******

Vaunuhuuman kolmas osa (eli se toinen vaunuarvonta) on tulossa siis vielä toinen maalis-huhtikuussa;
silloin arvotaan ne tuplavaunut eli Bumbleride Indie Twin -rattaat!

…ja lisäksi, niin kuin lupasin, bloggailen tietysti käyttökokemuksia niistä meidän vaunuistamme Emmaljungan Vikingeistä, kunhan niiden toinen käyttäjä putkahtaa maailmaan.

Ohhoh, aika paljon vaunuasiaa tulossa vielä kevään mittaan siis :)

 

You Might Also Like

 • OdotuksestaOnneen
  26.2.2014 at 20:46

  Voi kääk ja iik mä niin tarviin ne tuplarattaat :D

  P.s. Lääkäri sano että Sisun syömistä pitäs säännöstellä kun kasvaa kuulemma liikaa. Hymyilin kauniisti ja nyökyttelin ;) painoa viikko sitten 5110g. Nyt varmaan jo 5.5kg

  • Kristaliina
   26.2.2014 at 21:10

   No hei luulisi, että pikku-Sisun syntymämitat antais jo oikeuden syödä loppuelämän verran ihan miten paljon vaan <3

 • Merkku2 (Ei varmistettu)
  27.2.2014 at 11:32

  Kiitos alekoodista! Oon jo muutaman kuukauden kuolannut noiden perään ja nyt laitoin heti Bumbleriden Twinit tilaukseen.

  PS. Miehesi kävi meillä tiistaina asiakkaana, mutta en kehdannut häntä lähestyä. Aiemminkin oon hänet näillä kulmilla bongannut, ja aina miettinyt, että mistä on niin tutun näköinen…

  • Kristaliina
   27.2.2014 at 11:46

   Kiva, mä toivoinkin, että tuosta olisi jollekin hyötyä – onhan se kymppiprosentti kuitenkin noissa summissa ihan kiva alennus!

   Hih nyt mä yritän miettiä, että missäköhän sä sit oot töissä…? :) Joko varmaan tässä meidän kulmilla, tai ehkä kuitenkin Joelin työpaikan lähellä Espoossa…? :)

   • Merkku2 (Ei varmistettu)
    27.2.2014 at 11:51

    Luultavimmin teidän kodin hoodeilla. Jos vielä nään sun miestä meillä asiakkaana, niin annan teidän tulokkaalle viemisiksi Gefilus-pipon ;)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  27.2.2014 at 12:51

  Jee, just ajankohtainen juttu meille, kun kaksosia odotellaan ja bumbleridet on ostoslistalla, niin tuo miinus 10% tuntuu kyllä!!! Mahtavaa, jee!!!

 • Sodapop (Ei varmistettu)
  27.2.2014 at 15:22

  Hih, naurattaa oikein, kun niin samoilla jäljillä ollaan oltu näiden tuplarattaiden kanssa! Jopa niin että nähtiin teidät silloin kerran Vantaalla lastentarvikekaupan pihassa tuplaratasasioilla:) Mekin siis arvoimme ja vehtasimme Bugaboon Donkeyn, Emmaljungan Vikingien ja Bumbleridejen välillä. Kävimme pohdintoja senttien, istuimien käännettävyyden, ja kankaiden laadun osalta (olin yllättynyt siitä miten hempulilta Bugisten kankaat tuntuivat). Lopulta sentit ratkaisivat, niin vaunujen leveyden kuin toisaalta myös varsinaisen istumatilan leveyden osalta. Pistimmekin juuri tämän viikon maanantaina tilaukseen Bumbleriden tuplarattaat ihanassa ihanassa tummassa sinivihreässä lotus-värityksessä. Kylläpä harmitti sitten eilen kun huomasin, että tännehän on ilmestynyt alekoodi ja surkuttelin kun meni meiltä nyt sivu suun. Olimme onneksi maksaneet vasta varausmaksun ja tänään mieheni soitti liikkeeseen, josta rattaat tilattiin ja meidän onneksemme alennus saadaan jälkikäteenkin:) Jee! Kyseessä on kuitenkin tuntuva summa, kun rattaat+vaunukoppa maksavat 950e, niin sehän on sitten melkein 100e säästöä!! Tulee tarpeeseen :)

  • Kristaliina
   27.2.2014 at 15:55

   Hehehehe mahtavaa – tosiaan mentiin siis ihan täsmälleen samoja jälkiä pitkin! Paitsi siinä suhteessa, että me sitten valittiin se käännettävyys = Vikingit :) Hei meidän täytyy myöhemmin sitten vertailla vielä näitä valintoja, että tuliko valittua oikein! :)

   Teilläkin jäi sitten tupla-Bugikset pois valinnasta…? Meillä se tapahtui tietysti näiden huipputarjousten myötä, mutta muutenkaan en kyllä jäänyt niitä tupla-Bugiksia enää kaipaamaan, kun näihin kahteen tutustuin. Ihan avartavaa oli huomata, että ei se ole ainoa merkki maailmassa! :)

   Ihan mahtavaa, että saitte sen alennuksen myös jälkikäteen!!!! Täydet pisteet sille liikkeelle, jea!

 • Suttura. (Ei varmistettu)
  27.2.2014 at 21:02

  Siis kääk – arvotaan MITKÄ?!
  Iik, en ehkä pysy housuissani!

  Koska siis, kröhöm, voi olla, että se Tapanina tunnettu Jouluvauva saa seurakseen Elohiiren kesän lopulla. Ja koska Tapani on silloin vasta reilu 1,5v en todellakaan aio koetella hermojani ilman tuplia.

  Kaunis ajatus on ollut käydä liikkeissä katselemassa, mutta jos tämä olo jatkuu tämmöisenä niin tuskin tarvitsee mennä.. Laskin aamulla pönttöä halatessani, että mun kolme raskautta on kestänyt nyt yhteensä 94 viikkoa joista olen enemmän ja vähemmän säännöllisesti oksetanut 60 viikkoa. Sellaiset 1,5 vuotta. Ylläri, että hampaat tuntuu sulavan suuhun…

  Joten jään malttamattomana odottamaan arvontaa! Terkkuja Puutaloon!

  -Suttura, Esineiti, Tapani ja Elohiiri

  • Kristaliina
   27.2.2014 at 21:11

   Suttura!!! Heiiiiiiii missä sä oot piileskellyt viime ajat…? Hmmm tai no ehkä tuolla pönttöä halaamassa…? Uhhh.

   Mutta siis onnittelut, ihanaa! Niin paitsi tuo pahoinvointi – mä kans oon saanut osani tästä raskaanaolon ihanuudesta :) Mutta jee silti!

   Joo, niin ja siis maalis-huhtikuussa arvotaan tämän saman Bumbleridan tuplat, pysy ihmeessä kuulolla siis! :)

 • Suttura. (Ei varmistettu)
  27.2.2014 at 23:16

  No kuule takuulla pysyn!
  Sitä paitsi pakkohan tässä on pysyä kun ei eräästä bloggarista koskaan tiedä koska se synnyttää ;) Mä niin odotan pan.. Ei kun synnytystakku vol 2:sta! :D

  Ja kiitos. :)
  Piileskellyt en ole, mutta jotenkin tuo Tapska ja sitten loppuvuodesta rouvaantuminen ja nyt tämä vie KAIKEN ajan.. Ja sitten joku keksi pyöräyttää vielä yhden! :D On se hullua!

 • LillaPia (Ei varmistettu)
  4.3.2014 at 13:49

  Meillä on lapsilla ikäeroa 2,5 vuotta ja ajattelin pärjätä ilman tuplia. Mutta esikoinen kun vielä nukkuu päikkärit ja on kahdesti!! viime viikolla tippunut seisomalaudalta kun on nukahtanut kesken reissun. Lähdin ostamaan P&amp;T rattaat, kävin ensin Hobby Hallissa, mutta siellä ei saanut palvelua laisinkaan, olivat sitä mieltä että riittää näyttää netistä kuvaa ja itse rattaita ei tarvitse kokeilla. Onneks näin sillä kiitos mahtavan alennuksen meillä on kyydissä Bumbleride tuplikset ja paljon parempi mieli. Sinisiä ei ollut mutta mustat saatiin heti matkaan. Iso kiitos muuten myös AT Lastenturvalle Vantaalle erinomaisesta palvelusta.