Uusi vaunuhuijausvaroitus!

Uskomatonta mutta totta: se meitä vaunuostoksilla huijannut tyyppi jatkaa touhujaan edelleen! Bongasin juuri tänään Facebookin Bugaboo-ryhmistä varoituksia, jotka ihan sataprosenttisen selkeästi viittaavat samaan ihmiseen.

Hitsi, että pistää kiukuttamaan – miten tällaista toimintaa ei saada loppumaan?!? Ei mahdu minun oikeustajuuni. Ei vaan voi ymmärtää.

Mutta tällaisena lyhyenä pikkuhuomautuksena siis vaan ihan pakko muistuttaa:
Olkaa ihan huippu-huippuvarovaisia käytettyjä vaunuja ostaessanne!

Ei siis kannata missään nimessä maksaa ennen kuin näkee vaunut, vaikka myyjä olisi kuinka rehellisen ja luotettavan oloinen. Kyseinen tyyppi pöllii vaunukuvansa netistä – ehkä jo se voisi auttaa myyjän luotettavuuden tarkistamisessa, että pyytää myyjää kuvaamaan vaununsa kyseisen päivän sanomalehden kanssa. Parasta tietysti on, jos itse pääsee paikan päälle kauppoja tekemään ja vaunujen kunnon tarkistamaan.

Kurjaa, että joku noin röyhkeästi huijaa perheitä, joilla muutenkin voi olla taloudellisesti tiukkaa! Ja rehellisiä myyjiäkin on – suurin osa on totta kai täysin rehellisiä! Yksi huijari pilaa koko lastentarvikekierrätyksen maineen. Kurjaa.

 

Meidän hujauksesta kerroin siis tammikuussa täällä:
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/huijattu

 

You Might Also Like

 • Mindeka
  5.5.2014 at 09:37

  Aivan käsittämätöntä! 

  Ensimmäisenä mieleeni juolahtivat vain kaikki mahdolliset kirosanat ja ei-äidille-soveltuvat-ajatukset, mutta päätinkin julkaista vain tuon: Aivan käsittämätöntä! Aaargh, mikä tyyppi!

 • Linka
  5.5.2014 at 13:28

  Olipa hyvä muistutus, ajoituksellisestikin tuli kuin tilauksesta. Olen alkanut tuplia etsimään netin turuilta ja toreilta ja pikkuhiljaa mallaillut mikä olisi meille hyvä vaunu. Koskaan ei ole vielä sattunut huijaria eteen huutonetissä, tai muuallakaan, eikä toivottavasti tule! Pitääkin muistaa teidän kokemukset vaunuista kun omia etsin…Todella vihaksi pistää tuollainen, jossa (usein valmiiksi) pienellä budjetilla elävää kusetetaan pokkana. Kyllä lähtisi yöunet moneksi yöksi, jos sattuisi kohdille :(

 • Nettishoppari (Ei varmistettu)
  5.5.2014 at 14:06

  Tähän aiheeseen mitenkään liittymättä…….
  Vanhoja aiheita lukiessani törmäsin tapetti ongelmaan punaisen rajasthanin kohdalla mutta mikäli sitä vielä tarvit niin näissä paikoissa sitä näyttäisi vielä olevan.

  http://www.grahamsandersoninteriors.com/acatalog/Foulards.html

  http://www.mossapour-shop.com/ELITIS-FOULARDS/Rajasthan-04

  • Kristaliina
   5.5.2014 at 14:14

   Ooooooooo! Mä luovuin jo silloin toivosta, kun en löytänyt mitään paikkaa, joka vastaisi viesteihin ja toimittaisi Suomeen… Edelleen on olkkarin tapettikysymys ratkaisematta – uuuu täytyy heti tsekata, josko noista sais! KIITOS!!!!!

 • Emilia M
  5.5.2014 at 21:15

  Nettikaupoissa ei kyllä voi liikaa korostaa varovaisuutta. Mä olen törmännyt Huuto.netissä kaksi kertaa samaan huijariin. Ekalla kerralla toimi tunnistautuneena ja omalla nimellään. Takana tuhansia kauppoja. Satuin huutamaan juuri sellaisella hetkellä, kun jotakin oli tapahtunut – myyjä jätti samalla hetkellä toimittamatta monia maksettuja ostoksia ja häneen ei saanut yhteyttä. Tein sitten rikosilmoituksen ja sain monen kuukauden päästä vastauksen, että mun asia jätetään käsittelemättä koska myyjällä on niin paljon muitakin syytteitä, että asia ei vaikuta kokonaisrangaistuksen määrään. 

  Tämän jälkeen rupesin syynäämään myyjien palautteet tosi tarkkaan läpi, mutta jatkoin kuitenkin kaupantekoa. Tosi outo sattuma sitten olikin, kun satuin huutamaan yhdeltä tunnistautumattomalta myyjältä ja yhteystiedot saatuani huomasin, että kyseessä on sama henkilö. Tästä seurasi erilaista sählinkiä ja sinnikästä viestittelyä poliisin ja huuto.netin ylläpidon kanssa, mutta lopulta sulkivat tuon tunnuksen. Mikä ei tietenkään estä, etteikö tunnuksia voisi olla hänellä käytössä enemmänkin.