Tuplavaunujen voittaja! …ja alekoodi

Vaunut arvontaan lahjoitti: Bumbleride

Ding dong, kello kaksi juhannusaattona löi, ja tuplavaunuarvonta on täten päättynyt!

…ja voitto osui tällä kertaa…

…nimimerkille:
kohta kahden pikkutyypin äiti, joka jätti kommenttinsa 13.6. klo 16:13 näin:

”Ensin kiitokset mukavasta blogistasi! Jo jonkin aikaa tätä olen seuraillut, mutta kommentoimaan en ole uskaltautunut. Nyt on kuitenkin pakko tarttua tilaisuuteen, sillä ”jos ei veikkaa, ei voi voittaa” :)

Eli meillä on nyt 1,5-vuotias vikkeläjalkainen ja ehtiväinen ”pikkutyyppi”, jolle on marraskuun alussa syntymässä pikkusisko tai -veli. Tuplarattaiden hankintaa on harkittu, mutta päätöksiä ei suuntaan taikka toiseen ole vielä tehty. Jos arpaonni suosii, olisi päätös helposti tehty puolestamme ;)”

Onnea, onnea, onnea voittajalle!

******

Edellisen vaunuarvonnan yhteydessä lukijat toivoivat (ja saivat) alekoodin, ja Bumbleriden Jonna lupasi antaa samanmoisen myös nyt! Nämä blogialekoodit ovat joissain tapauksissa mun mielestä vähän niin ja näin (jos niissä säästää tyyliin euron), mutta näin isoihin ostoihin se on kyllä jo tosi tuntuva etu – siksi otin tämänkin tarjouksen ihan ilolla vastaan ja toivon, että siitä on jonkun hankintaan apua:

Puutalobabyn lukijat saavat siis kaikista Bumbleriden vaunuista ja lisäosista -10 % alennuksen!

Alennus on voimassa kolme viikkoa tulevasta maanantaista alkaen, eli  23.6-14.7.2014 asti näissä Bumbleridea myyvissä paikoissa:

Babystylet: www.babystyle.fi ja
AT-lastenturva: www.lastenturva.fi

…ja alennuksen saa kertomalla myyjälle ”koodin” PUUTALOBABY.

*******

Ja nyt: ihanaa juhannusta kaikille!

toivottaa puutalon väki:
Krista, Joel, Silva & Seela

 

You Might Also Like

 • Elle (Ei varmistettu)
  20.6.2014 at 18:01

  Hienoa, onnea voittajalle! Me kerkesimme ostaa omat tuplat niin jätin osallistumatta arvontaan, jotta saa se joka tarvii vielä. :) ja onneksi meni sellaiselle! :) onnea vielä voittajalle, ja kiitos arvonnasta puutaloon ja bumbleridelle! :) hyvää keskikesää kaikille!

 • kohta kahden pikkutyypin äiti (Ei varmistettu)
  21.6.2014 at 07:05

  Lähti kyllä unihiekat silmistä, kun ajattelin tuossa yhtäkkiä kurkata, että onkohan vaunut arvottu! Ihan epätodellinen olo, piti vielä moneen kertaan tarkistaa, että luinko nyt oikein! Sai isäntäkin hyvin herätyksen :D Siis apua! Täällä on nyt juhannusfiilis ihan huipussaan!

  • Natis
   21.6.2014 at 11:05

   Paljon onnea voittajalle! :)

  • Kristaliina
   21.6.2014 at 11:22

   Onnittelut myös täältä! Ihan mahtavaa kuulla, että voitto ilahdutti! :)

  • Bumbleride (Ei varmistettu)
   22.6.2014 at 13:34

   ONNITTELUT vielä täältä Bumbleriden puolestakin. Todella ihanaa että vaunut päätyvät hyvään ja niitä tarvitsevaan kotiin :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  22.6.2014 at 08:06

  Eksyin kai tuplarattaita googlettamalla blogiisi ja oli mukava lukea sun kokemuksia niistä. Meille tulee elokuun lopussa toinen lapsukainen ja poika on silloin 1,5vuotias, joten me ehkä tarvitaan tuplarattaat. Päätettiin, että aika näyttää tarvitaanko, mutta olen silti ahdistukseen asti googlaillut niitä jo nyt :) Sun kokemuksia lukemalla osaan nyt itsekin vähän tutkailla noita ominaisuuksia toisella tapaa..no minä jään googlailemaan :) ja kiva juttu, että sait arpoa ne rattaat! Ja, että saitte itsekin rattaat! Ihan huippua :)

  Sulla on muuten kiva blogi. Taidampa jäädä seurailemaan! :)