”Trumped!”

Kaikkihan tietää Whamageddonin?

Eli että ennen joulua kilpaillaan siitä, kuka pystyy olemaan pisimpään (tai jopa yli joulun) kuulematta kertaakaan Whamin ”Last Christmas” -biisiä. Hauskaa! Ja tietysti kun häviää (”Whammed!”), siitä ilmoitetaan Facebookissa. Itse olen hävinnyt pelin ainakin taksissa ja luistinradalla. Yhtenä vuonna taisin ”voittaa” eli selvitä yli joulun.

No mutta ei siinä vielä mitään

Joelilla ja sen kavereilla on käynnissä Trumpageddon!

Kilpailu siitä, kuka pystyy olemaan se, joka viimeiseksi kuulee USA:n vaalituloksen!

Mulla ei ollut kuvia Trumpista ja Bidenistä, mutta tällaisen löysin.

Aikamoinen skaba! Joel on mun ennakkosuosikki, se on jo ajat sitten piilottanut Facebookistaan kaikki mahdolliset uutissivustolinkit – ja käsittääkseni suurimman osan ihmisistäkin, haha. Joelin ainoa riski olen mä. Heikoin lenkki: vaimo.

Menin jo paljastamaan, että Trump on käskenyt lopettaa ääntenlaskennan, mutta sitä ei sentään vielä (onneksi) katsota häviöksi.

Mitäköhän sitten huudetaan, kun kuulee tuloksen?

”Trumped!”…?

(toivottavasti ei)

PS. Lapset olivat leikkivät USA:n presidentinvaaleja. Ongelmaksi vaan tuli, että kukaan ei halunnut olla Trump. Lopulta tehtiin sopimus: se, joka on Trump, saa seuraavassa leikissä olla Sanna Marin. Näin sitä tehdään kompromisseja!

19

You Might Also Like

 • Torey
  4.11.2020 at 17:56

  😂😂😂

  LOISTAVA PELI!
  Tosin itse en kestäisi osallistua. Mä haluan tietää. 😄

  • krista
   4.11.2020 at 19:33

   Mäkään en olisi hyvä tässä! :D Sen verran usein esimerkiksi nettihesaria katselen. Mutta Whamageddonissa oon aika hyvä, kun en juurikaan kuuntele radiota – paitsi sit jos jossain sattuu olemaan just päällä, noooouh.

 • Eija
  4.11.2020 at 19:50

  Loistava tuo lasten leikki, naurattaa kyllä.

  • krista
   4.11.2020 at 19:53

   Joo munkin mielestä toi oli mahtava :D

 • 1234567890
  4.11.2020 at 21:28

  Ihanaa että tämän päivän tyttölapset voivat leikkiä olevansa pääministeri. Sen sijaan että tappelevat kenen Barbie saa sen ainoan Kenin…
  Eräs ystävä muuten kertoi että lapset olivat alkaneet itkemään kun Tarja Halonen ei ollut enää presidentti. Ja he olivat olleet yllättyneitä että mieskin voi olla presidentti!

  • krista
   5.11.2020 at 17:40

   No niinpä! Nykyajan lapsilla on ihanasti esikuvia tarjolla ja varmasti aivan erilainen pohjakäsitys ”päättäjästä” kuin vaikkapa meillä 80-luvulla lapsena eläneille. Eli jos pitäisi piirtää ”päättäjä”, mä olisin varmaan lapsena piirtänyt vanhan miehen kravatti kaulassa, kun taas nykylapsilla tuo skaala on laajempi <3