Tanssin! Tanssin! Tanssin!

No nyt on ollut motivaatio ja innostus kohdillaan!

Espanja-talvena olin tietysti myös viiden kuukauden tauolla Bollywood-meiningeistä, ja kun tupsahdin takaisin tunneille huhtikuun alussa, olivat muut jo kevään koreografioissa ihan (mulle) uusissa sfääreissä. Järkevämpi realistisempi olisi siinä varmasti jo luovuttanut ja todennut, että katsotaanpa syksyllä uudestaan.  Mutta minä…

No, mä en ole kai ollut se järkevä ja realistinen. Mä halusin mukaan tanssimaan!

Eikä pelkästään tanssitunnille tanssimaan vaan esiintymään. Meidän alkukesän ”esiintymiskiertue” roadtrippeineen ja yleisine hauskuussekoiluineen on ollut niin hulvattoman parasta, että tahtoo mukaan taas! 

Niinpä olen tässä kaikkien tavallisten arkikiireiden lisäksi treenannnut, treenannut ja treenannut. Tanssinut niin, että jalkapohjat halkeilevat. Olen aina ollut ”se hidas oppija”, eli minulle ei jää koreografiat kerralla mieleen. Tarvitsen toistoa. Nykyisin tiedän, että opin kyllä lopulta – en enää stressaa sitä – mutta se ei tapahdu hetkessä, vaan minun pitää treenata kotona treenivideoiden kanssa paljon paljon paljon.

Aikamoinen henkilökohtainen tanssihaaste on siis ollut opetella kolme kokonaan uutta koreografiaa (tähän mennessä) kuudessa viikossa. Etenkin kun näihin viikkoihin mahtui vielä pitkä sitkeä flunssakin. Mutta silti.

I can do this!

Viikko vielä aikaa ensimmäisiin esityksiin! En ole vielä ollenkaan valmis (huh heijaa sentään), mutta kyllä mä nämä opin. Sain eilen tanssia katsoneelta ihanalta tanssikaverilta palautetta (KIITOS!), että ei kyllä yhtään huomaa, että olisin ollut poissa. Sain akuutin tipan linssiin. Olin kovasti harjoitellut ja kun sitten saa spontaanisti hyvää palautetta – se tuntuu tietysti ihan valtavan hyvältä <3

Bollywood Kameesin voi siis tänä keväänä nähdä esiintyvän (ainakin) Helsingissä, Turussa ja Kuopiossa.

Tulkaa katsomaan!

Turku pe 19.5. 
Åbolly-kevätnäytös, klo 19.oo, Turun suomenkielinen työväenopisto. Tämä on siis Åbolly-tanssikoulun näytös, jossa vierailevana esiintyjänä mm. Bollywood Kamlees.

Helsinki la 20.5.
Bollywood Kamlees -kevätnäytös, klo 18.30, Tanssikoulu Studio Shamsina. Eli tämä on siis meidän supermahtavan opettajan, Ilona Kolachanan oppilaiden ja vierailevien esiintyjien näytös.

Kuopio su 18.6.
Kuopio tanssii ja soi:ssa mukana jo toista kertaa, jee! Tästä en tiedä vielä tarkkoja aikatauluja, mutta hihkun varmasti myöhemmin :)

Viime kerran tunnelmia Kuopiosta blogissa täällä, ja Kuopion Torin Facebook-sivuilla oli meistä aika pitkä tanssivideokin, täällä. Mua näkyy itse asiassa tosi hyvin siinä tanssahtelemassa ja sheikkailemassa :)

Tulkaa katsomaan ja kannustamaan! :) Jee!

Nyt takaisin treenaamaan.

 

15

You Might Also Like

 • Peikkorukka
  13.5.2017 at 14:16

  Kyllä tuon hameen pitäisi olla motivaatiota tarpeeksi koreografioiden oppimiseen. <3

  • krista
   13.5.2017 at 14:27

   Todellakin! Tää on uusi tänä talvena Intiasta tilattu (teetetty koko ryhmälle) tanssipuku, olisihan se nyt jotenkin haikeaa, jos mun hame ei koskaan pääsisi lavalle pyörähtelemään <3

 • ÅD -Mari
  13.5.2017 at 20:42

  Tervetuloa Turkuun!!

  • krista
   13.5.2017 at 21:04

   Kiitos! Turussa esiintyminen oli viime keväänäkin huikean kivaa, tänä vuonna uusiksi! <3

 • ÅD -Mari
  13.5.2017 at 21:07

  Ny on vähän isompi ”bäkkärikin” :D pe nähdään!

  • krista
   13.5.2017 at 21:11

   Hihi joo viimeksi alkoi jo kyllä vähän happi (ja neliöt) loppua! Mutta se kuuluu asiaan, tavallaan on just ihanaa, että joka keikka ja joka paikka on erilainen :) Perjantaihin!

 • Jasmina
  18.5.2017 at 11:59

  Tuo kyllä mukavasti väriä ja loistetta! Itse en ole mikään Bollywoodin suurin fani, mutta kiehtova tanssiesitys varmasti luvassa. :) Ja mukavaa että olet motivoitunut!