Seela Fan Club

Kaikki vauvatko mukamas saman näköisiä?

No tällä tyypillä ainakin riittää ilmeitä vaikka muille jakaa:

Keksi kuvateksti vapaavalintaiseen kuvaan.

 

 

PS. Tämä bloggaus on omistettu ainoahuutaja:lle, joka Instagramissa ilmoittautui ensimmäiseksi Seela-faniksi ja pyysi lisää Seelaa erilaisilla ilmeillä. Ole hyvä! :)

1

You Might Also Like

 • annakarin
  17.10.2014 at 10:10

  Minusta on hassua, kun Seela on ihan Silvan näköinen, mutta kuitenkin ihan itsensä näköinen! Että miten voikaan olla samaan aikaan niin samanlainen ja erilainen? :-)

  Mä olen myös Seela-fani. Ja Silva-fani! Ja oikeastaan koko Puutaloperhe-fani. <3

  • Kristaliina
   17.10.2014 at 11:03

   Hitsi ois pitänyt tajuta piilottaa tuonne yksi Silvan kuva joukkoon ja katsoa, että huomaako kukaan! :D

   Ja kiitos <3

   • Kristaliina
    17.10.2014 at 11:08

    Täällä Silva suunnilleen samanikäisenä kuin Seela nyt :)
    http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/porinavauva-ikeassa

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    17.10.2014 at 15:32

    Meidän kolmosta ei kakkosesta erota kuvissa kun ikää puoli vuotta. Eikä ykköstä ja kakkosta vähän pienempinä toisistaa. Siis ei erota isovanhemmat ei kummit, itsekin pitää välillä katsoa kuvien päiväyksiä. Ja eivät ole kaikki samaa sukupuoltakaan…’

 • eppunen
  17.10.2014 at 10:41

  Ihana Seela! Olin tulossa kommentoimaan, että Seelassa ja Silvassa on samaa näköä, muttei he näytä samalta, eli aikalailla samaa kuin ylemmässä kommentissa lukee. Meidän lapsissa on myös hirveästi samaa näköä, mutta kyllä ne erottaisi ihan selvästi toisistaan vaikka molemmat olisivat vielä vauvoja. Ne joiden mielestä kaikki vauvat näyttävät samalle, eivät tiedä vauvoista mitään :D

  Ja täälläkin puutaloperhe -fani!

 • poppaliini (Ei varmistettu)
  17.10.2014 at 10:58

  Mä olen kans ihan EHDOTON Silva- ja Seela-fani ja myös ihan puutaloperhe-fani! Te ootte niin ihania!

 • katrilli
  17.10.2014 at 11:35

  Paras kuva on kyllä tuo alin oikealla :D

 • Marski (Ei varmistettu)
  17.10.2014 at 15:03

  Ihania! Kuvateksti keskirivin oikeanpuolimmaiseen: ”Toisko joku salamipizzan ja ison jaffan”

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.10.2014 at 23:13

  Tää on ihan todella outo juttu, mutta jostain syystä mulla on semmonen mielikuva, että Seela on varmaan ihan älyttömän viisas ja tajuaa kaiken. Siis sehän on vauva eikä voi tajuta juuri mitään. Ehkä se on joku noista ilmeistä (kenties ylärivin oikeanpuoleinen, näyttää suurelta ajattelijalta). Tai sitten se johtuu siitä, että Seela näyttää ihan mini-Joelilta ja kaikkihan me tiedetään, että Joelin täytyy olla fiksu. Hahaha apua oli pakko jakaa tämä ajatus!

  Mutta oli miten oli, oon ihan varma, että molemmista teidän lapsista tulee ihan mielettömän fiksuja ja ajattelevia kun on teidänlaisenne kasvattajat. Monet Silvan jutut puhuu sen puolesta!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  19.10.2014 at 10:49

  mulla ei oo instagrammia, niin piti tulla tänne tykkäämään tosta treffi-illasta &lt;3

 • Emmi Nuorgam
  22.10.2014 at 12:24

  Seela taitaa viettää aika paljon aikaa sitterissä. :D

  • Kristaliina
   22.10.2014 at 12:40

   Hih tai itse asiassa niin päin, että siinä ruokapöydän äärellä on useimmiten kamera läsnä :)

   • Emmi Nuorgam
    22.10.2014 at 12:43

    Vähän nyt menee OT: mutta osaaks Seela jo istua ilman tukee? Selailin eilen kun oli Einon 6kk päivä Instagramista #sixmonths häsällä kuvia, joissa ne lapset jo istui. Eikalla ei oo vielä mitään ajatustakaan siitä, että se alkais istuskella, et joudutaankohan me kohta taas johonkin fysioterapiaan?

    • Kristaliina
     22.10.2014 at 13:15

     Ehei, ei osaa :) Neuvolassa sanottiin, että selkä on niin suora, että sais alkaa laittamaan istumaan esim. syöttötuolissa. Mutta en kyllä aio pitää asialla mitään kiirettä, koska tyyppi viihtyy niin hyvin tuossa syöttis/sitterissä. Hihi kuten kuvamäärä todistaa :D

     Mutta ei siis istu itsekseen. Ei istunut Silvakaan vielä piiiiitkään aikaan.

 • Ainoa_Huutaja
  25.10.2014 at 00:41

  Voi kiitos! Sähelsin Lily -salasanani kanssa näin kauan ennen kuin pääsin kiittämään Seela kuvista omalla tunnuksellani kirjautuneena. Mun lemppari on toi ylä-oikealla oleva. Koitan tallentaa kameralla erilaisia Runon ilmeitä myös, mutta se aina vaipuu johonkin tuijotustranssiin kun asetan kameran sen eteenö ’ooh, kiiltävä esine….’

  Hohhoi…mitäköhän mä tekisin ton mun oman blogini suhteen. Koen kyllä, että olen luonnollisempi Instagrammailija…ja muuteski mä aina välillä mietin, et eiks kuka vaan ainakin noin periaatteesa voi varastaa mun runojani, jos kirjoitan niitä näin avoimesti tänne? Eihän sitä koskaan tiedä? Toinen lempitekosyyni on se, että Suomen oikeinkirjoitukseni on niin surkeaa, että säästyn vain turhalta naljailulta jos en kirjoita blogiani. Teen mm. kroonisesti yhdyssanavirheitä.

  Mut voisin kuitenkin vähän useammin kirjautua sisään ja ainakin kommentoida nimelläni!