Säännöt päiväuniaikaan

Olen kai joskus mennyt valehtelemaan kuvittelemaan, että parasta kahden pienen lapsen kanssa on sisarussuhteet.

Ha!

Parasta kahden pienen lapsen kanssa kuulkaas on yhtäaikaiset päiväunet.

Mutta hommassa on tietysti säännöt.

Päiväuniaikaan sallittua toimintaa on:
1. bloggaaminen
2. muu työnteko
3. seksi

Kaikki nyt varmasti tajuaa, että ei tuossa järjestyksessä.

Syöminen (4) on sallittua siinä tapauksessa, että on niin nälkä, että on ihan pakko – ja siinäkin tapauksessa se suoritetaan näin:

…jonka jälkeen kiiruhdetaan täydellä vatsalla (örp) kohtaan kolme.

Tai vaihtoehtoisesti kohdan nro. 3 jälkeisenä toimintana näin:

Kahvin ja cokiksen juominen sen sijaan on sallittua etenkin, jos sen tekee oheistoimintona kohdille 1, 2, 3 tai 4. Tai julkisella paikalla silloin, kun kohta 3. ei ole logistisista syistä mahdollista.

Kohdan nro 3 logistiikkaan täytyy kuitenkin olla valmis näkemään vaivaa, kuten esimerkiksi (täysin kuviteltu esimerkki – luonnollisesti) juosta hiertävillä varvastossuilla tuplavaunujen kanssa aina Eirasta Cantina Westin (josta mukaan noutolounas) kautta keskustaan ja bussiin (meinasin kirjoittaa, että ”nussiin” – no, sitä tässä nyt ajattelin) ja luoda liian kovalla äänellä puhuviin kanssamatkustajiin sellaisia ”hyssssh nyt j*mankauta kaikki täällä hiljaa, ettei meidän lapset herää, että me ehditään tässä vielä kotiin suorittamaan kohtaa numero kolme”  -katseita.

Sen sijaan päiväuniaikaan ehdottoman kiellettyä on mm.
– imurointi
– vessanpöntön pesu
– lelujen keräily
– ruokapöydän raivaaminen

Pyykkiliikennettä saa poikkeusluvalla hoitaa, mutta vain siinä tapauksessa, että kohdat 1, 2, 3 ja 4 ovat toteutuneet ja lapset edelleen nukkuvat.

Joel kysyi, että tuleeko tämän tekstin kuvitukseksi kuvaa siitä, kuinka se housut puolikintuissa juoksee pitkin lähiteitä tuplavaunuja työntäen ja ”nukkukaa vielä hetki nukkukaa vielä hetki nukkukaa vielä hetki” -mantraa manaten.

Ei, rakas – ei tule.

6

You Might Also Like

 • Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu)
  21.8.2015 at 17:53

  *tirsk* :D

  • Kristaliina
   21.8.2015 at 20:37

   Tshihihihi näin siinä saattaa käydä, kun heti kohdan nro 3 alkaa tehdä bloggausta :D

   • Kristaliina
    21.8.2015 at 22:25

    Kas näin:

 • Annis (Ei varmistettu)
  21.8.2015 at 18:23

  PAKKO kommentoida: tälleen 7 viikon ikäisen vauvan äitinä on todettava, että myös hänen rytmittömät päiväunensa luovat hieman samanlaista ”äkkiä kotiin” -tunnelmaa meidän osoitteessa. Koskaan ei tiedä nukkuuko hän 15 minuuttia vai 3 tuntia putkeen. On myös melko todennäköistä, että ne 15 minsan unet sattuu juuri sille kerralla, kun koettaa päästä ”kohtaan 3” :D Mies kurkkii siinä samalla ikkunasta ja toteaa, että ”äkkiä nyt, vaunut heiluu jo siihen malliin, että se siellä jo heräilee!”

  • Kristaliina
   21.8.2015 at 20:35

   Joo, romantiikka hienosti aina siinä itkuhälyttimen kohinassa kukoistaa :D :D :D

  • paulahelena
   21.8.2015 at 22:40

   No huh, mul ei ois mun limakalvoilla tullu seksi mieleenkään vielä 7 viikon päästä synnytyksestä! Tai edes 7 kuukauden :D tai no voihan sitä toki muutakin olla ku yhdyntää mut 7 viikon kohalla oltiin kyl molemmat vaan niin väsyneitä ja hämmennyksissämme ettei ehkä sekään tullu mieleen.

   • Kristaliina
    21.8.2015 at 22:46

    Näin kun asiaan mennään (ja sitä olin toivonutkin, että mentäis – kiitos siis tästä), niin ei kyllä meilläkään. Mutta ilmeisesti ihmisten palautuminen on tosi erilaista, niin henkinen kuin fyysinenkin palautuminen. Mun omalta kohdalta molemmilla kerroilla lähes vuosi siihen menee ennen kuin tuntuu, että kaikki on ikään kuin normaalisti… …paikoillaan ja muutenkin ennallaan. Niin siis ns. ”ennallaan” fyysisesti – miinus sit siihen vaan se lasten mukanaan tuoma krooninen ajanpuute :D

    Mut aina, kun mä kuulen n. vuoden ikäerosta lapsien välille, mä ekaksi ajattelen, että OI VAU. NOI ON HARRASTANEET SEKSIÄ VAUVA-AIKANA:D

    • paulahelena
     21.8.2015 at 22:52

     Joo sama, kävin joskus 8kk kohalla gynellä tutkituttaas paikat ku oltiin sillon yritelty nihkein tuloksin ja se oli sellanen tiukkis täti, joka totes että jassoo, taidatte olla vähän malttamattomia, eihän näistä limakalvoista oo vielä mihinkään. Menkat alko joskus ehkä 13kk iässä ja siitä lähtien oikeestaan vasta seksi tuntu suunnilleen samalta (= kivuttomalta) ku ennen.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  21.8.2015 at 19:59

  Too much information..

  • Kristaliina
   21.8.2015 at 20:34

   Tsihihi joo, ja tällä kertaa vieläpä tälleen ihan ilman etukäteisvaroitusta :D Auts jos nää seksihelteet vielä jatkuvat, niin tästähän uhkaa tulla vallan K-18-blogi :D

 • Mintze (Ei varmistettu)
  21.8.2015 at 21:21

  Mä tykkään sun blogista, todellakin!

  Mutta tätä postausta en olis halunnut lukea, sori.

  • Kristaliina
   21.8.2015 at 21:23

   Sori :D

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   21.8.2015 at 21:43

   Sama. Kristalla on yleensä tosi kiinnostavia aiheita, joita on mukava lukea. Ja sitten on tosi kiinnostavia ja tärkeitä aiheita, joita on epämukava lukea, kuten vaikka se parin päivän takainen pakolaispostaus. Mutta tästä tuli pelkästään äärettömän vaivautunut olo.

   • Kristaliina
    21.8.2015 at 21:44

    Uudelleen: sori :D Tää on tätä – ei voi tietää, mitä seuraavana päivänä on tulossa. En mä itsekään tiedä :D

  • Mrs M (Ei varmistettu)
   22.8.2015 at 16:19

   Varmasti vapaa mahdollisuus siirtyä lukemaan muita blogeja, jos ahdistaa :) Ei tarvi olla loukkaava: miksi ihmeessä koit tarpeelliseksi kertoa mielipiteesi ihan kommentiksi asti (vie muutaman minuutin kuitenkin); ihan kuin kirjoittajan (ihanasta, rakkaudentäyteisestä, onnellisesta, intohimoisesta) elämästä kertova kohtaus olisi jotenkin sinun arvosteltavissasi? Huhuh…

   • Djenni (Ei varmistettu)
    23.8.2015 at 00:53

    Sannoit kyllä just niin prikulleen oikein ettei mitään lisättävvää :D

 • Mrs M (Ei varmistettu)
  21.8.2015 at 21:38

  Aaah, ihanaa! Tosin se kuvitus jäi kyllä mun mieletä hiukan puutteelliseksi nimenomaan ilman sitä viimeistä kuvaa ;)

  • Kristaliina
   21.8.2015 at 21:45

   Tsihihihi mä lupaan ens kerralla sännätä kameran kanssa perään :D

 • annakarin
  21.8.2015 at 21:38

  Siiiis mitä?! Meillä on ihan erit säännöt. Päiväunilla juuri ei saa tehdä mitään noista kolmesta vaihtoehdosta. Koska jumalauta just silloin ne tyypit herää. Tai siis heräsi, silloin kun vielä nukkuivat samaan aikaan päiväunet. Ja siis ihan jo ajattelukin toimii herättäjänä. Sen sijaan niitä pyykkejä saa laittaa vaikka kolme tuntia ilman mitään häiriötekijöitä..

  • Kristaliina
   21.8.2015 at 21:43

   Mitä te sitten päikkäriaikaan teette – ette kai VAAN mitään HYÖDYLLISTÄ!?!?!?! Se on kiellettyä, lopettakaa heti! :D Päikkärit on lakisääteisesti tarkoitettu tietokoneellaroikkumisviihteelle ja kohdalle numero kolme  – ja jos ei ole, niin sellainen laki pitää nopeasti säätää! :D

   • annakarin
    21.8.2015 at 21:47

    Mä nukun. Koska illalla pitää jaksaa tehdä just noita, mitä te hullut teette päikkäreillä! En enää tiedä, mitä tarkoittaa hyödyllinen, koska esimerkiksi siivoamisesta ei ole tänä päivänä minkäänlaista hyötyä, sillä kaksi pientä tornadoa pyörii takana sekoittamassa kaiken uudelleen. En harrasta.

   • annakarin
    21.8.2015 at 21:49

    Ääääää paitsi ihan kamalaa: tajusin just, että ensi viikosta lähtien oon päiväuniaikaan koulussa. Voi veeeeeee. Milloin nukun päiväunet?!

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    21.8.2015 at 23:39

    Silloin kun toinen osapuoli käy töissä, ei siihen päiväuniaikaan todellakaan tehdä muuta kuin niitä kotitöitä, koska iso osa niistä jää tekemättä sinä aikana kun lapset on hereillä eikä niitä voi loputtomasti lykätäkään. Ja jos haluaa sitä miestä nähdä kahden kesken edes jonkun tovin lasten mentyä illalla nukkumaan, olis kiva jos kotityöt olis siihen mennessä tehty.

 • Devika Rani (Ei varmistettu)
  21.8.2015 at 21:44

  Hahaa. Mä oon tainnut ymmärtää päikkäriasian aivan väärin. Mulla listalla on yleensä
  1. nukkuminen
  2. lelujen siivoaminen
  3. tiskaaminen
  4. lattioiden pesu
  5. ruoan teko

  ja kun oon saanut tehtyä joko kohdan 1 tai 2-5, niin siinä vaiheessa tyttö jo herää.
  Pitäisköhän mun muuttaa listaani.. :D

  • Kristaliina
   21.8.2015 at 21:45

   Nyt kuule tuo sun lista tarvitsee äkillisiä muutoksia! :) Paitsi ton kohdan numero yksi voisin ottaa myös mun listalle :) Vaihdatko vaikka… …tuohon mun kohtaan numero kaksi? :)

   • Devika Rani (Ei varmistettu)
    21.8.2015 at 21:53

    Hahaa. :D

 • Minttunen
  21.8.2015 at 21:48

  Mietin vaa sellasta, että ootko ajatellut poistaa nää ”seksi”kirjoitukset ennen kuin lapset oppii lukemaan? Ois nimittäin aika kiusallista lukea tällasta oman äitin kirjottamana, ja vielä muutamalle tuhannelle ihmiselle. Sulla on ollut hyvä blogi, ihanan elämänmakuinen ja aito, mut nyt jotenkin viime aikoina teksteistä ja kuvista on puskenut läpi vähän väkisin yrittäminen. Tai sit se on vaan aitoutta kans, mut ei enää iske muhun. 

  • Kristaliina
   21.8.2015 at 22:00

   Itse asiassa just toisin päin – mä oon entistä enemmän päättänyt, että en yritä mitään :) Vaan oon itseni vaan :)

  • tyttönen (Ei varmistettu)
   22.8.2015 at 13:10

   Mä jäin myös miettimään tuota ensimmäistä kysymystä – olen miettinut monen muunkin tekstin kohdalla. Ja en nyt siis vaan seksiin liittyen vaan kaikenmoiseen. Että ootteko ajatelleet pitää nämä kaikki julkisina vielä kun esim. Silva menee kouluun? Musta on ihan superhienoa että kerrot avoimesti teidän elämästä, enkä olisi tämän kaltaisia asioita murehtinut itsekään vielä vuosi tai pari sitten. Mutta nyt esikoinen on eskarissa ja kavereiden lapsia koulussa – voi miten eri maailma. Eskarit on vielä pieniä ja ”avoimia” mutta kyllä sielläkin jo on tärkeää olla”samanlainen”. Ja eka- ja tokaluokkalaisten riveissä sitten hihitellään jos jotakin. Alkaa olla jo tosi noloa jos äiti pussaa koulun pihalla kavereiden nähden (esim tokaluokkalaista). Mietin vaan, miltä mahtaisi tuntua jos joku koulukaveri tämänkin jutun sattuisi googlettamaan – voisi siinä välitunti jos parikin mennä seläntakana naureskellessa :(
   Mutta te nyt tunnutte oelvan varsin vastuullsia ja harkitsevia vanhempia – en siis ajatellut että tätä ette olisi koskaan pohtineet :) Olisi vain kiva kuulla millä lailla olette asiaa ajatelleet, vai oletteko päättäneet katsoa tilanteiden mukaan sitten lähempänä?

 • Kukkavarvas (Ei varmistettu)
  21.8.2015 at 22:04

  Oonkohan se nyt vaan minä mutta en kyllä ymmärrä tasan yhtään että missä sitä liikaa tietoa tuli??!! Ai siinä että pienten lasten vanhemmat harrastaa seksiä?? Jotka on vielä naimisissa keskenään?!? No en olis kyllä uskonut :D Siinä vaiheessa voi mun mielestä puhua että tulee liikaa tietoa jos aletaan heittää yksityiskohtia myös kehiin. Pelkkä sana seksi ei ole yksityiskohtaista kuvailua.

  Toisekseen osana lasten seksuaalikasvatusta (sitten kun sen aika on) on myös sen faktan kertominen että myös vanhemmat harrastaa seksiä. Ei siinäkään mitään yksityiskohtia aleta lapsille viljelemään mutta noin yleisesti asiasta voi jutskata, kuten ylipäätään siitä että seksiä saa harrastaa vielä silloinkin kun on jo mummo- ja vaari-iässä. Kukapa meistä ei kokisi vanhempiensa seksielämää vähän kiusallisena asiana mutta siellä se kuitenkin olemassa on. Tuskinpa asiasta vaikeneminen tai hyvänen aika bloggaamatta jättäminen nyt ainakaan auttaa tiettyjen tabujen murtamisessa. Ihmiset hei, harrastetaan seksiä! Se on kivaa ja ihan luonnollinen asia.

  • Kristaliina
   21.8.2015 at 22:12

   Niin siis nää lapset on myös tietysti saaneet alkunsa neitseellisesti, ja se kierukkakin asennettiin paikoilleen ihan huvittelymielessä :D Linkkaan kohta yhden videon tuohon viimeiseen liittyen :)

   • Kristaliina
    21.8.2015 at 22:32

    Laitoinkin sen jo tuonne alkuun :D

  • annakarin
   21.8.2015 at 22:15

   Ensimmäiseen kysymykseen: et. Mää en kans ihan hiffannu nyt, mikä tässä oli niin pahaa. Seksi on mitä luonnollisin asia, enkä mä kyllä edes saanut tästä postauksesta mitään uutta informaatiota. Näissä Kristan kuvissa nimittäin heiluu aika usein kaksi varsin pitävää todistetta siitä, että – ja tähän rumpujen pärinää – puutalossa todellakin harrastetaan seksiä! Jopa päivällä. Huh huh. 

   • jennajohannasi
    21.8.2015 at 22:22

    WORD. Ei voi kahden, vieläpä TOISTENSA KANSSA naimissa olevan ihmisen välillä tapahtuva seksi olla näin järisyttävän kumma juttu :D Vaan ilmeisesti tällaiset asiat pitää edelleen käsitellä kaksin, perjantai-iltaisin, saunan päälle kymppiuutisten jälkeen pimeässä nopeasti hys.

    Voi hyvänen aika.

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   21.8.2015 at 22:36

   Hmm. Minä tuossa ylempänä harmittelin, että oli epämiellyttävää lukea. Seksistä on kirjoitettu aiemminkin, eikä niistä postauksista ole tullut näin vaivautunutta oloa. Päinvastoin, elämään kuuluvasta asiasta on kysymys ja avoin puhe on hyvästä. Tässä nimenomaisessa postauksessa oli nyt kuitenkin jotain semmoista, josta se vaivautuminen tuli, enkä näytä olevan ainoa. Nyt kun pitäisi analysoida, mitä erilaista tässä on verrattuna aiempiin, en osaa sitä tehdä. Ehkä joku muu, jota haittasi osaa?

   • Kristaliina
    21.8.2015 at 22:40

    Tai sit voi vaan ajatella, että ”no höh, nyt ei ollu mun huumoriin osuvaa tänään” ja tulla toiste uudelleen katsomaan onko silloin jotain omaan makuun sopivampaa luettavaa :)

   • paulahelena
    21.8.2015 at 22:49

    Mua ei juurikaan haitannut, oon avoin ja suorapuheinen itsekin, mutta saan ehkä jotenkin kiinni tosta häiritsevästä tunteesta. Ehkä jotenkin se fiilis, että seksistä on tässä tehty semmosta kiimaista suorittamista (pakko ehtiä nussiin joka päikkäreillä ääk kääk uuh) sen sijaan, että se ois semmonen kaunis, rakkaudesta kumpuava juttu. Vaikka siis tottakai ihannetapauksessa on sekä kiimaa että rakkautta mut jotenkin en tiiä, ehkä se et tästä postauksesta välittyy jotenkin se fiilis, että päivä on pilalla jossei ehdi ”suorittamaan kohtaa 3”?

    Osuko yhtään?

    • Kristaliina
     21.8.2015 at 22:52

     Niin siis tämähän bloggaushan oli siis läppä :) (hehe eiks jotain mene aina pilalle, kun pitää sanoa, että kuulkaas tässä oli tarkoitus hymähtää eikä tehdä tekstianalyysia)

     Että ei me nussita joka päikkäreillä :D Ei ehditä :D

     • paulahelena
      21.8.2015 at 23:23

      Kas joo oli tarkotus omaan kommenttiin lisätä että itsehän tajusin kyllä että tää ei varmaan oikeesti ihan jokapäivänen rumba oo mut se nyt sit jäi :D

    • Vierailija (Ei varmistettu)
     21.8.2015 at 22:55

     Se se varmaan oli. :) Kiitti, nyt pääsen tästä yli kun tiedän, mikä mua häiritsi. :D

     • Kristaliina
      21.8.2015 at 23:08

      Hihi :)

     • paulahelena
      21.8.2015 at 23:24

      Jes! :D

 • EMerituuli
  21.8.2015 at 22:58

  You go Krista! Hyvä kun kirjoitit tästä – monet kuvittelee, että lapset tappaa seksin ja jännittävät siksi lasten hankkimista! 

  Ja miksi lasten mielestä omien vanhempien seksielämä on kiusallista? Mä olen hurjan iloinen siitä, että pitkään yhdessä ollut aviopari osaa edelleen nauttia toisistaan ja onhan se toimiva seksielämä varmasti parantanut avioliiton laatua muutenkin ja sitä kautta vaikuttanut omien vanhempieni elämänlaatuun positiivisesti, mikä on pelkästään ihana asia! 

 • Pullahiiri
  22.8.2015 at 00:12

  Voihan viiksi! Mun mielestä tätä oli ihana lukea, enkä tuntenut oloani sitten yhtään kiusaantuneksi, päinvastoin! Kiitos Krista superhauskasta ja elämänmakuisesta postauksesta. Mikäköhän siinä on, että kaksi toistaan rakastavaa ihmistä ei saisi enää nauttia toisistaan lasten saamisen jälkeen – tai puhua siitä? Jos jotakuta ahdistikin seksin suunnitelmallisuus spontaanin rakastelun sijaan, niin minua taas lämmittää ajatus siitä, että tilaisuutta ei jätetä käyttämättä esim. tiskien takia ;) ja jos joku supernainen tai -mies jaksaisikin ”nussia joka päikkäreillä”, nostaisin myös sille hattua :D

  Toivottavasti myös omassa parisuhteessani säilyisi halu (toivottavasti tulevaisuudessa vielä saataviemme) lasten jälkeen :) Kaikkea hyvää teille ja koko teidän perheelle, nauttikaa toisistanne  <3

 • Single again (Ei varmistettu)
  22.8.2015 at 03:06

  Siis en tajua mitä nää nolostuneet täällä nillittää! Tää postaushan on kuvaus suorastaan loistavasta parisuhteesta; ollaan oltu pitkään yhdessä ja on lapsiakin, mutta silti riittää huumoria ja seksiä. Kyllä mullekin kelpais! Just onnellisesti eronneena ja kokemuksesta toivottavasti viisastuneena vois ottaa mallia puutalon meiningistä ;)

 • Kukkavarvas (Ei varmistettu)
  22.8.2015 at 08:19

  Mun on nyt pakko vaan jankata että en ymmärrä vieläkään että mikä tässä nyt ketään vaivaannutti :D kiimahan on hyvä juttu! Ja se että haluaa toista. Kun elämässä on lapsiakin mukana niin huumori se vasta tärkeä juttu onkin, seksinkin suhteen. Ilman huumoria se seksielämä aika helposti näivettyy koska se juurikin on tuota itkuhälyttimen kohinaa ja ”äkkiä äkkiä ne herää just”. Ja lasten kasvaessa sitten sitä ”hitto ne on aina hereillä” tai ”onko kaikki ovet nyt kiinni, kuka tuolla menee nyt juomaan, ollaan ihan hiljaa”. Pakko niistä tilanteista on repiä se huumori esiin jos meinaa sen kumppaninsa kanssa joskus seksiäkin harrastaa. Kunkin yksilöllinen palautuminen ei musta liity tähän mihinkään. Koska tietty se on ymmärrettävää että vauvavuotena ei välttämättä tee mieli eikä ehkä heti vauvavuoden peräänkään. Mutta ne lapset kasvaa ja kropat palautuu ja toivonmukaan himot herää. Lisää keskustelua seksistä vaan! Tekee ihan hyvää jokaiselle vähän miettiä näitä juttuja ja jutella niistä. Aivothan ne on se suurin sukupuolielin. Ei se kropan palautuminen aina ole se isoin juttu, aivotkin tarvii stimulointia ja ajatuksia aiheesta. Jos itselle herää kiimasta ja seksistä ja haluista vähän epämukava olla niin ehkä sitä asiaa voi pohtia myös niin että onko siellä jotain kipupistettä tai muuta minkä kanssa ei ole ihan sinut? Onko se oma seksielämä kunnossa, ajatuksia myöten? Ei aina hiljennetä niitä keskusteluja vaikeista aiheista vaan syöksytään niihin! Ja muistetaan se huumori! Lopputulos voi olla tosi palkitseva :) hauskaa päivää kaikille!

 • rinkeli
  22.8.2015 at 09:03

  Kyllähän se vituttaa lukea toisten hyvästä seksielämästä, jos oma on kuivan oloista ;) 

  Seksivau <3 :D

   

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  22.8.2015 at 12:31

  Huoh! Siis ihan oikeestiko luulette että me tästä hiukan kiusaantuneet oltas oltu siinä luulossa että Krista ja Joel ei harrastais seksiä. Tai et se ois luonnotonta ja sitä ei pitäis ainakaan lasten saamisen jälkeen harrastaa.. justiisa juu. Se mikä mua kiusaannutti oli se että sain aika härskejä mielikuvia Kristasta ja Joelista hikisinä ähisemässä ja puhisemassa kodin joka nurkassa ties missä asennoissa :D Hyvä että ehtii sekstata ja himoja löytyy vielä lapsienkin jälkeen, tottakai! Ite tykkään vaan lukea vähän vähemmän intiimeistä asioista, mutta ehkä mä pääsen vielä noista seksimielikuvista irti, ei hätää :D

  • ll (Ei varmistettu)
   22.8.2015 at 13:53

   Juurikin näin! Vaikka tiedostan, että ihmiset harrastaa seksiä, mä en halua kuulla siitä yhtään enempää, että missä, milloin, miten yms. Tuntuis yhtä oudolta kuin yh-vanhempi kertomassa milloin masturboi.

  • Kristaliina
   22.8.2015 at 14:08

   Tsihihihi kuule noi mielikuvat tuli kyllä nyt sun ihan omasta mielenmaisemasta :D Tekstissä ei ollut minkäänlaista nurkissahimoilua eikä hikisiä ähinöitä ja puhinoita – sä itse kirjoitit ne. Sori, bloggaaja ei ota vastuuta lukijoiden omista härskeistä ajatuksista :D

 • MyCircus
  8.9.2015 at 08:51

  Voi, tämä oli loistava postaus, ehdottomasti juurikin näin (itse tosin hyvin usein lisään omaan listaani vielä omat päiväunet….)