Riemuloma Los Pacosissa

Terkut täältä koko perheen minilomalta!

Tiedätte varmaan konseptin: pidennetty viikonloppu jossain ihanassa kohteessa. Sellainenhan katkaisee arjen niin mukavasti. Elämyksiä, kokemuksia, rentoa oleskelua ja yhdessäoloa oman perheen kanssa. Parasta!

No mikäs eksoottinen lomakohde me sitten valittiinkaan meidän pidennettyyn viikonloppuun…?

Het-ki-nen, tämähän on…

…meidän viime talven asunto!!!

Muutama viikko sitten olimme sunnuntaita viettämässä tässä meidän edellisten talvien asumalähiössä, Los Pacosissa. Ja tajusimme, että meillä on tänne ihan valtava ikävä! Sekä aikuisilla että lapsilla.

Vaikka siis Los Pacos on 15 minuutin kävelymatkan päässä meidän nykyisestä kaupunkimaisemmasta ympäristöstä Los Bolichesissa.

Tämä näkymä! <3 Tuolla rannan tuntumassa me tänä talvena asutaan.

Ja niinpä siis teimme ainoan loogisen kuviteltavissa olevan jutun. Ha.

Vuokrasimme siis meidän viime talven asunnon pidennetyksi viikonlopuksi ja tulimme tänne minilomalle.

Ihanaa! Olemme aivan innoissamme: näköalaterassi, OLI IKÄVÄ!!! Oli ihana nukkua viime talven sängyssä. Hassua, kun heti löytää pistorasiat ja tavarat kaapeista. Niin kuin kotiin tulisi. Kotiin lomalle!

Ensimmäisen minilomapäivän käynnistämme menemällä perhekerhoon. Joel tekee töitä.

Eksoottista!

35

You Might Also Like

 • Tildd
  23.2.2019 at 15:03

  Moi! Jossain vanhassa postauksessa olit suositellut Isbjörn of swedenin haalaria. Muistatko enää yhtään, millainen mitoitus niillä on? Jos lapsi on ensi jouluna suunnilleen 97cm, niin olisko 98cm sopiva?

  • krista
   25.2.2019 at 10:30

   Kääks siitä on jo sen verran aikaa, että tosi hatarat muistikuvat! Silva oli niihin aikoihin aina niin minipieni, että kaikki vaatteet joka tapauksessa vaikuttivat aina isoilta <3 Eli siinä mielessä ei ainakaan jäänyt mieleen, että ois piukka mitoitus. Ja ainakin siinä meidän mallissa oli jotenkin jatkettavat hihat ja lahkeetkin, eli joku saumasysteemi, minkä avaamalla ois saanut lisäpituutta vielä. Näppituntumalla vois ajatella, että tuo sun arvio on just hyvä! Ainakin seuraava koko vaikuttais sitten aika isolta varmaan!

   • Tilde
    26.2.2019 at 20:12

    Kiitos! :)