Reiman vaatteita testaamaan! Test Patrol -haku on auki!

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Reiman kanssa.

Sotkamon syyslomassa on tähän asti satanut, satanut ja satanut.

Koska vaihtelu virkistää, sateen koostumus on tietysti vaihdellut. Tasaista tuhnua, terävää tihkua, sekä kaikki olomuodot kirkkaista pisaroista hyhmäiseen märkärättiräntään asti. Mutta se, mikä pysyy, on taivaalta tuleva kaikenkattava yleinen märkyys.

Jos haluaisi odottaa sateen loppumista ennen ulos lähtöä, olisi pitänyt pysyä jo kolme vuorokautta sisällä.

Ja mehän ei tietystikään olla pysytty.

Kaikki tämän postauksen kuvat on kuvattu sateessa.

Onneksi me otettiin tänne välikausikamojen lisäksi jo talvilämmintäkin mukaan, sille on todella ollut käyttöä! Vedenpitävää JA toppaa, oi kyllä kiitos tähän säähän. Sunnuntaiulkoilulla oli (osalla porukasta) lämmin ja mukava!

Mutta hei sateen ropinasta suoraan asiaan, tällä kertaa se asia löytyy tuolta talvitakkien alta: nimittäin tuo käännettävä Reiman Ilmavilla-tunika sekä turkoosit Reimatec Rehti-lasketteluhousut. Ne olivat meidän valinnat Reiman Test Patrol -tuotteista.

Minkäs näistä sinä valitsisit testiin? Nyt nimittäin tuotetestaajaksi pääsy on taas mahdollista!

Reiman supersuosittu Test Patrol -vaatetestaajien haku on nimittäin talvivaatteiden osalta auki N-Y-T-NYT.

Tämän Reima Test Patrolin idea on mun mielestä aivan ihana: Reiman tuotteita ihan tavallisten perheiden ja lasten testiin! Sieltähän ne parhaat ja aidoimmat käyttökokemukset tulevat!

Siispä vaan kiipeilemään, leikkimään, laskettelurinteeseen, hitsi vie vaikka kieriskelemään mudassa. Tavallisessa käytössä tulee todella testattua käytännöllisyydet, vedenpitävyydet ja kestävyydet!

Mekin muuten testattiin jo ihan vahingossa housujen lianhylkivyyttä: eilen sunnuntaina illalla taskulamppuhipassa (siis siinä sateessa, luonnollisesti) lapsi liukastui nurmikolle syntyneeseen märkään liejukohtaan ja kaatui polvilleen sellaiseen 10 sentin syvyiseen mutalöllöön.

Huh heijaa, ehdin ajatella: onneksi ehdimme ottaa nämä kuvat sitä ennen, haha. Nyt ne on ihan järkyttävän ravassa. No. Kun tulimme sisään, ämmi nappasi liejuhousut ja suihkutteli ne tuoreeltaan suihkun alla. Ja lika kuulemma vain valui pois. Ihan kohta ämmi tuli kylppäristä puhtaiden housujen kanssa.

No oho!

Nauratti. Tulipa sitten todella testattua meilläkin! Harmi, kun ei hoksattu ottaa kuvia ennen ja jälkeen sen suihkuttelun!

Näin Reiman Test Patrol toimii:

1. Ilmoittaudu mukaan täällä. Kirjaudu, jos kuulut jo Reima Friends -yhteisöön.

2. Valitse sieltä teille osuvin ja tarpeellisin tuote. Tarjolla on testaajille tällä ja ensi viikolla (vko 42 ja 43) näidän meidän valintojen (Ilmavilla-tunika ja Rehti-lasketteluhousut) lisäksi tällaiset talvikauden tuotteet: lasten talvitakki Vaanila, taaperoiden talvitakki Moomin Lykta, kierrätettävä välikausihaalari Kerava, kierrätyskuituiset housut Verkkari sekä Reimatec-talvikengät Tukeva ja Reimatec-talvilenkkarit Vilkas.

Testattavien vaatteiden koot on muuten 80-164 ja kenkien koot 28-40, eli isommat koululaisetkin voivat hyvin päästä näiden testaajiksi!

3. Kun olet klikannut valitun tuotteen, täytä sinne tietosi, lapsen kokotiedot ja perustele, miksi juuri teidän perhe kannattaisi valita mukaan Test Patrol -ryhmään. Kannattaa panostaa perusteluihin!

4. Lähetä hakemus ja jää odottamaan, osuuko valinta teihin!

Testaaminen ei velvoita mihinkään, mutta toiveena tietysti on, että osallistujat kertoisivat sitten sosiaalisessa mediassa omista käyttökokemuksistaan. Aiempien osallistujien tunnelmia voi kurkistaa somesta tunnisteella #reimatestpatrol

Tämä Reiman Test Patrol -testipartio on siis Reima Friends -yhteisön jäsenille tarkoitettu juttu, mutta jos et ole tätä ennen ollut jäsen, liittyminen käy siinä ihan samalla testiryhmään hakiessasi.

Me itse ollaan oltu Reima Friends -yhteisön jäseniä jo piiiiiitkään, muistaakseni esikoisen taaperoajoista asti. Sieltä tulee meiliin kivasti mm. vinkkejä alennusten alkamisesta (sitä kautta mäkin tavallisesti saan alehaukkavinkkini), ilmaisten toimitusten koodeja ja muita alekoodeja, sekä esimerkiksi tietoja seuraavista mallistoista ja tuoteinnovaatioista.

Suurin osa teistäkin on varmaan jo jäseniä, mutta jos joku ei vielä ole tuota hoksannut, niin tuonne kannattaa ehdottomasti liittyä!

Meidän omista Test Patrol -valinnoista vielä kootut parin päivän ensikokemukset:

Rehti-lasketteluhousuissa meihin iski värin lisäksi tuo näppärä korkeavyötäröinen malli. Meillä oli viime vuonna lapsella käytössä ensimmäistä kertaa lasketteluhousumalliset talvitoppahousut, ja just tuo ”henkselihaalariominaisuus” koettiin meillä tosi hyväksi: ei todellakaan mene lumessa möyrytessä lunta vyötäröltä sisään. Lisäksi tuon malliset pöksyt pysyvät hyvin jalassa hoikallakin lapsella. Näissä on vieläpä kiristysominaisuus vyötäröllä.

Lapsi iloitsi erityisesti monista taskuista: oi mitkä kivienkeräysmahdollisuudet!

Lahkeissa on lumilukot ja ne on vahvistetut (se lisää siis kestävyyttä). Lahkeet ovat sen verran leveät, että ne menevät tarvittaessa myös laskettelumonojen päälle.

Lapsen arvio: ”Hauskat, hienot ja mahtavat.”

Sivuhuomautuksena mainittakoon ennen kuin joku huomauttaa liian pitkistä lahkeista: käytännössä meillä nämä Rehti-lasketteluhousut ovat menossa ensi talvena isomman koululaisen käyttöön (ja häntä ajatellen me nämä valittiinkin): lyhyemmälle lapselle lahkeet näyttävät tosiaan vielä vähän liian pitkiltä.

Eli jos kokovalintaa pohtii näiden housujen kanssa, kannattaa ehkä lahkeiden puolesta valita koko vähän naftimmasta päästä, jos ei halua ”kasvunvaraa” tai jos ei etsi erityisesti laskettelumonojen kanssa käytettäviä housuja. Silloinhan tuo väljyys on tietty plussaa vaan.

Ja tämä käännettävä Ilmavilla-tunika oli meidän toinen Test Patrol -valinta: aivan mahtava kouluvaate viileämmille keleille!

Tunikaa voi siis käyttää joko näin vaaleanpunakuvioisena, tai kääntää toisin päin mustanharmaa puoli päälle päin. Tunika oli heti todella mieleinen ja tuntuu kuulemma aivan ihanalta päällä.

Materiaali on merinovillasekoitusta: vaaleanpunaiselta puolelta merinovilla-polyamidisekoitusta ja tummalta puolelta kutittamatonta polyesteria. Vaikka nimityksissä tuo poly-alkuosa herättää aina kysymysmerkkejä, ihotuntumaltaan tuo materiaali tuntuu tosi hyvältä ja varmasti harkitulta materiaalikokonaisuudelta – haha olen siis iloinen, että ne ”polyt” materiaalilistassa eivät meitä testaajina karkottaneet vaan valittiin just tämä tunika testiin! Tätä nimittäin aivan varmasti meillä käytetään paljon!

Lapsen arvio:
”Maailman paras tunika. Haluaisin olla tämä päällä koko ajan.”

Tällaiset valinnat siis meiltä!

Mitä sinä ottaisit teidän testattavaksi, jos Test Patrol -valinta osuisi kohdalle?

Reiman talvikauden tuotteiden Test Patrol -haku on siis käynnistynyt tänään, ja tämän ja ensi viikon aikana (vko 42-43) voi hakea mukaan näiden tuotteiden testaajaksi!

 

PS. Reiman koko talvimalliston löydät täältä. Siellä on jotenkin vuosi vuodelta aina vaan herkullisemmat kuosit, aaah!

6

You Might Also Like