Naisen metri on 80 senttiä

On ihan ok sanoa, että ai hitto mun idea oli sitten aivan loistava juttu.

Koska se OLI!

Olen elänyt tätä helmikuista omaa ”10 000 askelta päivässä” -haaste-elämääni nyt tässä tämän huikeat kolme päivää, ja olen aivan fiiliksissä. Maanantain ja tiistain ”käyn iltakävelyllä keräämässä loput askeleet” -kävelylenkeillä olen haahuillut pitkin postikortinkauniita puutaloalueen pikkukatuja. Oh idyllisen talvi-illan ihana hiljaisuus.

Okei paitsi parit lumiaurat.

Ja nyt tänään sitten käytiin Joelin kanssa päiväkävelyllä. Ei hitto! Katsokaa nyt tätä! Ai hitto mitä elämää!!!

Talven ihastelu on lähtenyt ihan (villa)lapasesta. Muutama päivä sitten mä olin ensimmäinen, joka sanoi tän ääneen: tämähän on tavallaan aivan yhtä ihanaa kuin kaunein kesä. Ja tarkoitin sitä! Oli niin kaunista, ja lämpimien varusteiden ansiosta lokoisan mukavaa. Kesäloma vaan jäi puuttumaan, mutta muuten just tämä tällainen oikea talvi (ei se perinteinen harmaa Helsingin talvi) tuntuu tarjoavan ihan yhtä paljon ihanaa virkistäytymistä ja luontoelämyksiä kuin kesäkin.

MMMMMMMITÄ? SANOINKO MÄ TON JUST ÄÄNEEN?!?!? MINÄ?!?!?! Minä, joka olen viiden vuoden ajan paennut talvea Espanjaan!!!!

Tää maailma on nyt jotenkin ihan todella sekaisin hei.

Ja tää vielä jatkuu:

TÄNÄÄN tuolla meidän päiväkävelyllä Joel-the-ultimate-winter-hater totesi, että tämä on aivan yhtä kaunista, kun alkukesästä se vihreän huuman hetki, kun luonto ensimmäistä päivää herää talven jäljiltä täyteen kukoistukseen.

Oho. Me on seottu… …talveen.

Ja laitetaan nyt tähän tulevia ja edellisiä vuosia varten nyt tämä disclaimer, että tässä puhutaan tästä tämän vuoden ihanasta lumitalvesta just nyt. Ei niistä tavallisista Helsingin epätalviharmaussössönsöistä.

Talven lisäksi me on hurahdettu kävelemiseen. Asiat liittyy.

Itse asiassa Joelkin toteuttaa tuota 10 000 askeleen kävelyhaastetta vähän niin kuin vahingossa. Lähtee siis näköjään (ainakin näillä keleillä) mun kävelyseuraksi ja vilkuilee myös oman kännykkänsä mittaria.

Tänään todettiin, että ihan samalta kävelyltä mä sain 5100 askelta, kun Joel sai vain 4100.

Naisen metri on 80 senttiä.

17

You Might Also Like

 • Anna
  3.2.2021 at 17:28

  Voi kyllä. Minä rakastan talvea <3 Oikeaa talvea. Inhoan märkää loskaa ja kuraa, mutta rakastan kun "maassa on lunta ja pakkasta". ;)

  • krista
   3.2.2021 at 17:39

   TätäKIN on meillä laulettu :D

 • Ida
  4.2.2021 at 08:01

  Siis nää viime päivien talvikelit on just niitä parhaita! Mä olen itse ehdottomasti kevät-ihmisiä, mutta kyllä talvi on kaunis, silloin kun se on kaunis.

  Ja siis mun metri on noin 50 senttiä. 😂 Mä aina sanon, että mun kävelemä matka on periaatteessa enemmän, koska joudun ottamaan enemmän askeleita. 😄