Puutalobaby raskaana?

Onko Puutalobaby raskaana?
http://www.vauva.fi/keskustelu/4577719/ketju/puutalobaby_raskaana

raskaana

Ei.

Mulla on vaan iso maha.

Enkä aio jatkossakaan hävetä sitä tai vetää vatsaa sisään, etenkään rentona täällä kotikulmilla liikkuessani.

vatsa sisään

Olisin huippuiloinen, jos te lukijat tällaisia mahdollisia raskausspekulaatioita jossain nähdessänne pokkana postaisitte tämän bloggauksen linkin vastaukseksi. Ois vähän niin kuin asia loppuun käsitelty. Kiitos!

Todennäköisesti muuten tiedän, kuka tuon av-huhun on laittanut liikkeelle. Moikataan, kun tavataan.

95

You Might Also Like

 • nellisi
  10.9.2015 at 22:04

  No hohhoh taas! Ja nimenomaan tämä on sanottu sellasella kyllästyneellä mitä-ne-ihmiset-taas-suustaan-päästelee-asenteella. Mun mielestä kukin saa omassa päässään miettiä mitä miettii, mutta sit ulosantia täytyis PIKKASEN miettiä. Että jotkut osaavat olla ajattelemattomia ja inhottavia!
  Ja mää yritin kans saada naamapalluran! En tiedä näkyykö vielä, mut olin vähän pettynyt. En saanut pidettyä tuota omaa Nellis-nimimerkkiä, vaan loppuun täytyi lisätä vielä yksi kirjain. Jollain oli piru vie jo käytössä tuo nimimerkki, jolla blogianikin pidän. Noh, ehkä mut nyt sit naamasta oppii muistaan – joko hyvässä tai pahassa mielessä! ;) :D

  • krista
   11.9.2015 at 14:36

   Näkyy! :) Ja höh tolle törkeällä nimimerkinryöstölle – mutta kiva on tämäkän! Ikään kuin ”sinun Nellisi -muodossa”, tulee mieleen jokin vanhanajan kirjeen lopetus <3

  • krista
   11.9.2015 at 14:37

   …ja kiva, että noista pääsee sit suoraan linkillä blogiin!

 • Sanna
  10.9.2015 at 22:53

  Muistan kans kun pari vuotta sitten istuin ostoskeskuksessa penkillä odottamassa kaveria ja ihan tuntematon mummeli onnitteli yhtäkkiä ja höpisi jotain sekalaista että ”voi kuinka ihanaa” ja poistui paikalta. Hämmentyneenä mietin, että mitä ihmettä just tapahtu kunnes jotenkin yhdistin mummelin tuijottaneen mun mahaa. Siis ”mahaa”, jota ei ole ollenkaan, mutta talvitakki pömpötti varsin vihjaavasti. No, tulipa mummeli onnelliseksi vaikka itseäni vain hämmensi jopa lopun päivää…:D

  • krista
   11.9.2015 at 14:41

   Voi mummelit sentään! Oon myös huomannut, että jollekin sukupolvelle sellaiset levenevähelmaiset tunikat ovat VAIN raskausvaatteita. Että jos sellainen on päällä, niin RASKAANA OOT, vaikka olisit kuinka hoikka muuten :)

 • Lauriczek
  10.9.2015 at 23:04

  Ohhoh! Krista oot ensinakin ihan tosi timmi! Ihmiset voi kylla joskus olla holmoja!!!! Ja ihan tasta raskauden/raskauksien jalkeinen masu-aiheesta tuli mieleeni, etta kaikilla ei palaudu vatsalihakset yhteen raskauden jalkeen normaalisti. Toisilla menee siihen enemman aikaa ja enemman treenia ja toisilla ei edes se auta.
  Nim. 8 kk ikaisen vauvan aiti, joka nayttaa 6 kk raskaalta
  Ai niin, ja se piti viela sanoa, etta silla vatsalihasten erkaantumisella on ihan nimikin diastasis recti.

  • krista
   11.9.2015 at 14:44

   Kiitos! <3

   Ja mä uskon kans, että aika ja liikunta tilannetta jonkin verran auttavat - mutta kuinka paljon, sitä ei tietysti tiedä. Mulla ekassa palautui hyvin, nyt hyvin huonosti :) Mutta aika monella meillä pienen lapsen äidillä (kuten mulla) on kyllä prioriteettilista sen verran heittänyt kuperkeikkaa, että se littana vatsa ei ole se päällimmäisin mielessäpyörivä juttu :)

 • Hipsu
  10.9.2015 at 23:13

  Moi!

  Kiva blogi! Eksyin tänne kun etsin juttuja lasten kanssa matkustamisesta. Tosi mielenkiintoisia matkakertomuksia ja muutenkin kivaa luettavaa. :)

  • krista
   11.9.2015 at 14:45

   Hei kiva kun eksyit! :) Pysy ihmeessä kuulolla ja saa kommentoida jatkossakin – tänne uudelle tontille (tämähän muutti vasta; en tiedä, tutustuitko täällä vai jo aiemmin Lilyssä) on lähtenyt syntymään oikein kiva jutteluilmapiiri!

 • EvaL
  10.9.2015 at 23:25

  Pömppis on naisille luontaista, ihmiset vaan unohtaa sen kun lehdissä ja mainoksissa näkyy vaan niitä litteitä vatsoja. Itselläkin on pömppis ja rautaiset vastsalihakset, treenaan jotta olisin terve en siksi että voisin näyttää kuinka pienen rasvaprosentin omistan. ;)

  • krista
   11.9.2015 at 14:47

   Juuri näin! Ja mä harrastan liikuntaa, koska se on kivaa ja mulla tulee siitä hyvä olo <3 Ja hyvä olo on tietysti pitkälti just terveyttä ja kropan hyvinvointia :)

 • Meikämandoliini
  11.9.2015 at 00:17

  Voi huhhuh! Olen tällainen uudempi lukija (lilystä muutama postaus juuri ennen muuttoa) ja muutenkin keltanokka blogijutuissa (Puutalobaby on ainut jota luen, hehe), joten en ole kauheasti tutustunut näihin. Omaan uteliaan mielen, joten kävin lukemassa keskustelua foorumilla aiheena blogisi (josta näin lapsettomana pidän suuresti, erityisesti rehellisyydestä, avoimuudesta ja ironiasta). En voi käsittää miksi joku jaksaa lässyttää netistä ilkeitä asioita? Varsinkin kun siihen, että ei tykkää jostain, löytyy todella helppo resepti: rullata hiiri välilehden ruksin päälle ja sulje se. Vielä helpompi: ctrl (cmd) + w. Jos ei tykkää, ei ole pakko lukea. Luulisi löytyvän parempaakin tekemistä, kuin inhoaminen netissä?

  • krista
   11.9.2015 at 15:31

   Kiva, että löysit mukaan! :)

   Ja NIMENOMAAN. Toisaalta – näin mä oon joskus sanonut – onhan se ehkä halvinta mahdollista terapiaa, jos se nettiavautuminen jotakuta auttaa… Toisaalta ei välttämättä kyllä auta; pahantahtoisuus poikii varmasti todennäköisesti pahaa oloa ihmiseen itseensäkin enemmän kuin hyvää. Mikä on tietysti vähän surullista.

 • monae
  11.9.2015 at 11:30

  Kaunis olet ja ihana Pieni maha!!! Hoikka olet kahden lapsen äidiksi ja hyvinvoivan näköinen. Kateus saa aikaan joskus todella huonoa ja törppöä käytöstä. Olet niin aito ja itsevarma että kateellisia varmasti riittää! :)

  • krista
   11.9.2015 at 15:32

   Voi kiitos! <3 Mulla kyllä onkin hyvä olo fyysisesti nykyään, kiitos varmaan aktiivisen tanssitreenaamisen; siis silloin on hyvä olo, kun ei väsytä - silloin kun väsyttää, oon ihan zombie :D

 • Mirva
  11.9.2015 at 12:30

  No kylla ihmiset jaksaa.. Kuten moni onkin jo ylla sanonut niin antaa niiden jauhaa kun ei kerran parempaakaan sisaltoa ole omaan elamaansa keksineet. Kaunis nainen olet ja hyvinvoivan ja onnellisen oloinen – eikos se ole tarkeampaa kuin sixpackit?! Mulla alkaa tulla jo mitta tayteen naita fitness/bikini bodyja, kun niita on tarpeeksi nahty mediassa/sosiaalisessa mediassa niin alkaa normaalivartaloiset ihmiset yhtakkia sitten nayttaa jotenkin ”lihavilta” tai raskaanaolevilta. Hohheijaa…

  • krista
   11.9.2015 at 15:34

   Joo, ja kaikkien (myös pienten lasten äitien) pitäisi tietysti näyttää himotreenaavilta fitness-tyypeiltä… Juu ei. En tuu koskaan näyttämään :) Kyllä mä tässä varmaan taas seuraavan vuoden aikaan palailen pikku hiljaa kohti ”normaalimpaa” minää – hehe viimeistään varmaan leukaleikkauksen nestedieetin myötä – mutta mitään stressiä en aio siitä alkaa olemaan. Enkä itseäni häpeämään. On muutakin ajateltavaa :)

   • Mirva
    11.9.2015 at 18:08

    No nain juuri, on tarkeampaakin ajateltavaa!! :)

 • Vyyhti
  11.9.2015 at 14:18

  Se ”oletko raskaana” -utelu tuntuu myös aika tosi pahalta siinä vaiheessa, kun on keskellä rankkoja lapsettomuushoitoja eikä mitään muuta toivoisikaan kuin että olisi raskaana. Me sentään lopulta saimme oman lapsen, mutta jotkut joutuvat elämään koko ikänsä niiden uteluiden kanssa, sen lisäksi että joutuvat kestämään lapsettomuuden tuskan.

  Onpa tässä ainakin itse oppinut olemaan utelematta toisten tilanteita. Ei ne kuulu minulle ennen kuin toinen haluaa itse kertoa. Jos nyt kovin iso hinku on tietää, niin keskustelua aiheesta voisi edes herätellä vähän yleisemmällä tasolla ja toinen sitten joko ottaa kopin tai ei ota. Yleensä asioiden tila kuitenkin selviää suuntaan tai toiseen viimeistään muutamien kuukausien päästä.

  • krista
   11.9.2015 at 14:30

   Niinpä. Puhumattakaan niitä, joilla on useita keskenmenoja takana… Pitäisikö sanoa työpaikan kahvihuoneessa, että ”joo, just tällä hetkellä olen, mutta katsotaan olenko huomenna vai meneekö kesken niin kuin kolme edellistä”. Uhh. Nämä on kyllä sellaisia että about KOSKAAN ei ole korrektia kysyä. Kyllä se toinen kertoo sitten, kun kokee, että on oikea aika tehdä niin.

   Ja tosiaan – kyllä se muutamassa kuukaudessa sitten selviää. Minkään uteliaisuuden ei pitäisi olla niin isoa, että sillä loukataan toista niin kuin huonolla hetkellä kysyminen voi pahimmillaan loukata!

  • krista
   11.9.2015 at 14:32

   …ja ihanaa, että lopulta saitte <3

 • mrs firehill
  13.9.2015 at 14:37

  Heh (miten mä aina luen nä sun jutut myöhässä ja kommentoin sata päivää myöhemmin…..busy life kai), mut siis ”tottakai” sä oot raskaana. Mä sanon silleen jos joku kysyy mun mahapömpsästä. Siitäpä sit riittää uyeliaille juttua eteenpäin kerrottavaksi ja seuraavaksi ihmetellään kun maha ei ookaan kasvanut ja mitä nyt on tapahtunut ja onbo tullut keskenmeno jne. Oppiipahan olemaan kysyjä kysymättä seuraavalta naiselta mahan koosta.
  Maha kun saa kaikilla olla just sellanen kuin se on. iham sama onko siellä vauva vai ei. Miehiltä saa kyllä kysyä suoraan että oletko raskaana jos maha ei mahdu housujen tai edes vyön sisään vaan iho paistaa t-paidan alta :)

  • krista
   13.9.2015 at 20:07

   Haha, tuota pitää käyttää jatkossa. ”JOO, OON!”… …ja sit ihmetelköön, kun 9 kk päästäkään ei kuulu mitään :)

 • pömppö
  7.10.2015 at 22:28

  Hei! Näin asiaan juuri perehtyneenä, kantsii ehkä varmistaa, ettet kärsi vatsalihasten erkaumasta… Itsellä on pömpöttänyt yli seitsemän vuotta ja vasta tänään sain tietää, että itselläni on iso erkauma 😞 Eihän se sun kohdalla välttis näin ole, mutta itselle kun asia on hyvinkin ajankohtainen, niin väkisin tulee mieleen 😉

 • jhhh
  24.10.2015 at 13:31

  Itse olin kyllä aiemmin just se urpo, joka ystävältään kysyi, onko hän raskaana ennen kuin tämä itse asiasta halusi kertoa. Opin asian epäkohteliaisuuden siinä vaiheessa, kun itse olin raskaana, keskenmenon pelossa verenvuodon vuoksi ja halusin pitää asian salassa. Että kaipa tässä sellaista ajattelemattomuutta paljon on.. Eipä se siitä oikeaa tee, mutta helpottanee kyselijätörppöjen ymmärtämistä:).

  Mutta syy, miksi tulin kommentoimaan: Mistä tuo kaunis mekko kauniin kantajansa päällä on?

 • 1 2