Pätevä hyvinvointiohjelma viikonloppuun

”Ollaanko hereillä vai nukutaanko?”, kysäisin Joelilta eilen illalla. Siis että mennäänkö nukkumaan lasten kanssa yhtä aikaa, vai jäädäänkö lukemaan tai leffaa katsomaan.

”No ainakin varmaan ensin ollaan hereillä, ja sitten nukutaan”, Joel totesi.
”Mahtavaa, se on hyvä linja! Nämä kannattaakin ehdottomasti tehdä just tuolleen vuorotellen!”

”Mitä jos ylipäänsä otettaisiin elämässä sellainen hyvinvointilinja, että aina vuorotellen ollaan hereillä ja nukutaan.”
”Joo! Tosi hyvä! Ja sit ei koskaan niin, että ollaan hereillä ja ollaan hereillä peräkkäin. Vaan just nimenomaan aina vuorotellen.”
”Ai että! Mä oon tosi tyytyväinen siitä, että meidän on niin helppo näin yhteisesti sopia näistä meidän hyvinvointiin vaikuttavista asioista.”
”Kyllä! Meillä on niiii-iiin hyvä yhteispeli!”

Kahvin juominen sopii paremmin hereillä oloon kuin nukkumiseen.

”HEI mä keksin, me voidaan tätä meidän hyvinvointiohjelmaa vielä tarkentaa vieläkin tehokkaammaksi!”
”No?”

”Voitaisko tehdä niin, että aina sen jälkeen, kun on nukuttu, tapahtuisi nukkumisen ja hereillä olemisen välillä sellainen eritysjuttu kuin herääminen. Ja sit vastaavasti aina hereillä olemisen ja nukkumisen välissä vois olla joku spessutapahtuma. Vaikka niinku… hei mä keksin, se vois olla nukkumaan meneminen!”
”Oi! Nerokasta!”
”Ja siis että pidettäisiin tää järjestys aina tällaisena!”
”Todellakin! Hyvästi, uniongelmat!”

”Tää pitäisi hei nyt jotenkin konseptoida.”
”Todella! Voitaisiin alkaa vetää jotain valmennusta!”
”Kyllä! Kristan ja Joelin hyvinvointiohjelma! Näin sinäkin onnistut!”

Kas näin, tuumasta toimeen. Ja totta kai blogilukijat saavat ennakkodiilinä nyt veloituksetta kokeilujakson viikonloppuun! Laita vaan viestiä, niin mä lähetän numeron, johon voi mobile paylla maks… eiku ai niin veloituksetta. Höh. No jos sitoutuu samalla vaikka yhden vuoden blogilukijuuteen, niinku…? Ai ei? No höh. Piti yrittää.

Hyvää viikonloppua siis hyvinvointiohjelmamme siivin!

Ole hereillä, nuku, ole hereillä, nuku, ole hereillä nuku. Toista valittu määrä.

Hyvää yöt… viikonloppua!

13

You Might Also Like

 • Karoliina
  22.1.2021 at 22:54

  😂
  Täydellistä! Kiitos tästä! ❤
  Sä oot Krista aivan mahtava!

  • krista
   25.1.2021 at 09:03

   Hihi kiitos! Toivottavasti oli hyvinvoiva viikonloppu! <3

 • Jenni M.
  24.1.2021 at 20:52

  Nerokasta! 😁
  Mutta hei, toimiko toi villasukkahomma?

  • krista
   25.1.2021 at 09:07

   Pakkassäällä toimi hienosti! Eli silloin, kun oli puhdas lumi ja selvästi pakkasen puolella. Ei palellut varpaat! Sitten, kun alkoi suojasäät, niin eipä enää toiminutkaan. Villasukka jotenkin tarrautui lumeen ja tuntui kuin olisi jollain tarrapaperilla kävellyt :D Mutta kovalle pakkaselle oikein hyvä lisälämmike jalkoihin!

 • motionH HennaElisabet
  28.1.2021 at 19:35

  Joko on verkkokurssi saatavilla?!! ;) :D :D Ei mulla oo mitään hätää, voitte sit lisensoida tämän niin mie alan kans tätä hyvinvointiohjelmaa valmentamaan. Juu…herätään, ollaan valveilla, mennään nukkumaan, nukutaan, herätään, ollaan valveilla, mennään nukkumaan, nukutaan… Voi vitsi tää onkin iisiä!!

  • krista
   28.1.2021 at 20:01

   Hihihi joo siis ajattele, miten helppoa on vaan voida hyvin! :D Tässä itsekin oon just aktiivisesti hyvinvointitreenaamassa: nyt olen hereillä ja muutaman tunnin päästä nukun :D