Paljasta pöytäsi

Aikoinaan asustellessani yksin punavuorelaiskaksiossani haaveilin iiiiisosta keittiönpöydästä. Sellaisesta, mihin voisi leväyttää koko sunnuntai-Hesarin ja ryystää levollisesti aamulattea niin, että vastapäätäkin mahtuu vielä joku toinen (joku hottis rokkaripoika, luonnollisesti) syömään aamiaistaan.

Tältä se näytti Punavuoressa.

olohuone punavuori

Myöhemmin puutalon bongatessamme yksi isoimmista ensi-ihastuksen kohteista oli keittiö. Vau, tuohon mahtuu vaikka kuinka iso keittön pöytä! I-ha-naa! Puutalon alkuperäisestä ovesta teetettiin pöytä, johon lasi päälle (pöydästä täällä).

Tältä se näytti, kun puutalossa asui kaksi aikuista ja pieni (silloin vielä pelkkää maitoa syövä) vauva:

pöytä

Jepjep.

Sittemmin Hesari muuttui tabloidiksi. Ja mulla loppui aika (ja raha) lukea koko lehteä, joten peruin tilauksen (siitä täällä). Nyt perheessä asuu kahden aikuisen lisäksi kaksi pientä lasta.

Ja tältä se näyttää:

pöytä etuosa lowres

Peikkopaprika postasi eilen Instaan kuvan heidän keittiönpöydästään (täällä) ja kysyi, ovatko he ainoita, joilla näyttää tältä.

Minä (ja moni muu) vastasin: ET TODELLAKAAN! …ja postasin vertaistukihengessä aidon kuvan meidän keittiönpöydästä sillä hetkellä (täällä)

Myöhemmin RiikaV lähetti kuvan myös heidän pöydästään (täällä) – hmmmmmm ja hei kuulkaas… …tämähän kuulostaa jo ihan blogihaasteelta! RiikaV keksi sille jo nimenkin: Paljasta pöytäsi!

Tässä siis puutalon paljastukset: lapsiperheen keittiönpöytä siivoamattomassa tilassa. Tadaa!

pöytä etuosa lowres

Yllä se puolikas pöytää, joka kyllä siivotaan jatkuvasti päivän mittaan sekä myös illalla päivän päätteeksi. Vaikka ei kyllä siltä näytä; kuva otettu tänään aamupalan jälkeen. Lapset muuten söivät aamupalan jälkkäriksi intialaista leivonnaista, laddua.
”Ihme kyllä, on tämä sittenkin aika hyvää”, tirppa arvioi.

Toinen pää pöydästä sen sijaan on… …menetetty.

lehtipino lowres

Naapuruston aikakauslehdenkierrätys on iiiihana juttu… Ai mitä, kenelle ne lehdet kertyvät? EN MYÖNNÄ MITÄÄN!

”Koti pysyy siistinä, kun jokaiselle esineelle on paikkansa”, naistenlehdet opastavat. Tässä on päästy jo hyvin pitkälle.
Esineillä paikka: korissa.
Korilla paikka: hyllyssä.
Kori: ei paikoillaan.

kori lowres

Haha kuvista paljastuu myös hienosti random-kamaa. Kuten tuo (mun lapsuudesta peräisin oleva) My Little Pony tuolla Silvan korkkaamattomien kurarukkasen alla.

Tai nuo violetit sukelluslasit. Anteeksimitäettä, mitä ne tossa tekee?

keskipöytä lowres

…ja ei lapsiperhemeininkejä ilman…

pehmolelut lowres

…teletappia.

Täten lähtee siis haaste eteenpäin – miltä teidän keittiönpöytänne näyttää juuri nyt? (ei saa siivota eikä lavastaa!)

28
Like

You Might Also Like

 • Anunanuu
  19.9.2015 at 02:01

  Ei liity aiheeseen mitenkään, mutta aloin pähkäileen mistä löysin tänne! :D Ei mitään hajua..varmaan jossain stalkkerihuuruissa bongannu jostain vauvapalstan keskustelusta, tullut vierailulle ja jäänyt totaali koukkuun! :) Ihania ootte, just semmonen ajatus- ja asioidenhoitomaailma johon minäkin joskus ehkä/jos/kun haluan vielä tässä elämässä :) IhanaIhanaIhana puutalo ja sen asukkaat :) T: Lapseton, kolmekymppinen, rivitaloasuja. Ps. Tulikohan nyt varmasti tarpeeksi monta hymynaamaria :D niin..ja lukenut oon ehkä kk, nukkumaan meno on sitä et kahlaan blogia alkuajoista asti! :D

 • Jonna Hippimamma
  27.9.2015 at 11:23

  Haaste otettu vastaan, tässäpä tämä meidän ihanuus :D http://hippimamman.blogspot.fi/2015/09/paljasta-poytasi.html

 • 1 2