Päivän Fuge-arvoitus

Päivän Fuengirola-arvoitus:
Aurinko paistaa, tiet ovat kuivat ja taivas sininen. Mistä tietää, että tänään on kuitenkin satanut?

Vastaus: joka ikisessä kadunkulmassa on:

…ja:

Olen jostain kuullut, että ennen turismiaikaa aurinkorannikon nimi on ollut windy coast. En yhtään ihmettele.

19

You Might Also Like

 • Sari
  12.3.2018 at 05:00

  Moikka, ounou, miten tän kertoisin… Mahtavaa seurata teidän elämää, aloitin ihan alusta muutama päivä sitten ja tähän päivään ollaan siis tultu, olen ihan koukussa siun blogiin. Olet ihan mielettömän hyvä kirjoittaja – eläydyn lähes jokaiseen hetkeen, ollaan samiksia :D, todellakin. Pari muttujjaa; miul ei ole lapsia, parisuhdetta, puutaloa, etelän lämpöä – ei siis mitään yhteistä siis – paitsi fiilis, I REALLY FEEL YOU SIS <3 Tosi paljon haliterkkui teidän ihanalle perheelle P.S. Myös puumaa seuranneena, pls kertokaa miten tapaaminen menee

  • krista
   12.3.2018 at 11:01

   Vau minkä luku-urakan olet tehnyt, siis… VAU! Mutta kiva kun löysit tänne! Ja tiedätkö: niinhän se just voi mennä – ei välttämättä tarvita niitä ”muuttujia” (lapset, puutalo, Espanja) tunteakseen ”yhteyttä” johonkin toiseen, ne ei välttämättä ole ne ulkoiset tekijät ollenkaan vaan jokin muu hassu määrittelemätön <3 Mut ihanaa, kiitos kun kirjoitit tämän!
   -
   Puuma on ihana! <3 <3 <3 Tapaaminen kuitenkin tällä kerralla peruuntui, meidän molempien harmiksi :( Mutta toivottavasti pian tavataan uudella yrityksellä!