”Onko Puutalon Krista takakireä?”

Näin kysyy joku netin keskustelupalstalla.

Aihe ei herätä juurikaan intohimoja muissa. Kaksi yläpeukkua ja yksi alapeukku. Nolla kommenttia.

Harmi kyllä kukaan ei ole käyttänyt tilaisuutta hyväkseen vastata sitä, mitä minä itse haluaisin tähän kysymykseen vastata.

Eli tietysti näin:
”No, yhtä kireä kuin kahden lapsen synnyttämisen jälkeen nyt voi kuvitella.”

Ahhhaha.

49

You Might Also Like

 • Karoliinan
  28.3.2018 at 12:20

  Kaikkee ihmiset jaksaa (ja ehtii) pohtia :D

  • krista
   28.3.2018 at 12:21

   Haha! Mutta hei toi ei ollut saanut yhtään kommenttia, eli ilmeisesti kukaan muu ei kuitenkaan ollut aihetta ehtinyt pohdiskelemaan :D Oli parka joutunut yksinään asiaa mietiskelemään :)

 • Heidi
  28.3.2018 at 13:09

  Mä luovutin vuosia sitten tuon vauva.fi:n suhteen, kutsun sitä nykyään ”katkerien mammojen nettikerhoksi” :D Joskus siellä on oikeasti asiaa, mutta valitettavasti 75% sisällöstä on kirjoittanut ryhmän äitejä (ja muita ihmisiä) jotka selvästi eivät tee muuta elämällään kun haukkuvat muita ja puhuvat skeidaa joka ikisestä aiheesta. Että jos joillakin näkyy selvästi läpi takakireys niin heillä ;)

  • krista
   28.3.2018 at 13:21

   Mulla se menee vähän kausittain, välillä se on sellaista sopivan aivotonta ”kun kaikki muut (blogit-fb-insta-jodel) on luettu” -viihdettä ja saatan jotain pitkää hauskaa ketjua lueskella pidempäänkin. Mutta sitten tietysti usein sieltä saa vaan pahan mielen, kun aiheesta kun aiheesta (siis ihan yhteiskunnasta/uutisista) on kaivettu just se ikävin näkökulma ja siitä vouhkataan, ja pahimpina tietysti haukkumisketjut: esimerkiksi jos joku ihminen on iltapäivälehden jutussa sanomassa jotain, niin se aika varmasti haukutaan tuolla :( Mutta joskus viihdyttäviäkin ketjuja helminä joukossa. Mutta helposti pahan mielen (ja takakireyden :D ) tuolta kyllä saa…

  • nro26
   28.3.2018 at 20:36

   Mä veikkaan, että varsin iso osa niistä ”äideistä” on oikeasti jotain puoliammattilaistrolleja, jotka on siellä vaan ärsyttämässä, harkitusti.

 • krista
  28.3.2018 at 20:59

  Tää on niii-iiin totta! Niistä aloituksistakin varmaan suurin osa (?) on trollauksia, milloin mistäkin. Aikamoisia harrastuksia ihmisillä :D

 • viv
  29.3.2018 at 16:44

  Voi ei, onko siellä jo kyllästytty bloggaaja-asioiden vatvomiseen!? :O xD

  Ittellä on kyllä jäänyt toi vauvapalsta ihan paitsioon, melkein pelkästään Jodelia käytän nykyään höpöhöpökeskusteluihin. Jotenkin leppoisampi meininki siellä ja käyttöliittymä kiva kun voi valita mitä kanavia seuraa jne. :) Samalla on itte sopivasti ulkopuolella kun Jodelin käyttäjäkunta on ilmeisesti keskimäärin tosi nuorta.

  • krista
   29.3.2018 at 17:42

   Haha joo ajattele – pitääkö tässä olla nyt jo huolissaan blogien tulevaisuudesta, kun ei enää vauva-palstallakaan bloggaajien haukkuminen kiinnosta :D :D :D Nooooh, onneksi Jodel paikkaa tuota tyhjiötä :D Mä kans kyllä Jodelia selaan nykyään useammin kuin vauvaa.

 • Anna-Maria K
  30.3.2018 at 08:48

  :D