Lastenjuhlien aattona

Pääsiäisenä voisi vaan pysähtyä katsomaan, kun ruoho kasvaa.

Eiks se ole joku ultimate-rentoutumisen sanonta?

Talouspaperi vs. vaippa -experiment: talouspaperi.

Nooh. Sen sijaan meillä järjestetään sellaiset pienenpienet lastenjuhlat 20 lapselle.

Jepjep.

Mutta mä oon siitä kai kummallinen ja outo (mitä siis synttärinjärjestelytuskasteluja monesti kuulee), että mähän siis rakastan lastenjuhlia. Tai no ehkä rakastan on turhan vahva ilmaisu – mutta sanotaan niin, että lastenjuhlat tuovat mullekin valtavasti iloa. Kun näkee, miten riemuissaan ja onnellisia lapset on. Mun mielestä se vaan on i-ha-naa.

Omaan fiilikseen vaikuttaa varmasti se, että en ole koskaan lastenjuhlista stressannut. Olisi varmasti ihan eri, jos olisi sata ja yksi hoidettavaa juttua ja pinna kireällä. Mutta meillä mennään aina helpon kautta. Juhlatila on varattu kodin ulkopuolelta (se on yleisintä täällä, sillä kodit ovat pieniä): sellainen pieni leikkipaikka, joka on vähän niin kuin lapsiparkki arkipäivisin ja synttärijuhlatila viikonloppuisin. Paikka hoitaa itse synttärikoristelun, ja päälle on valmiina pallomeret sun muut. Otimme vieläpä ”animation programin” eli joku leikinvetäjä tulee (45 eurolla) lapsia viihdyttämään 1,5 tunnin ajaksi: kasvomaalauksia, ilmapallotaiteluja ja erilaisia leikkejä. Tarjoilut tulee suoraan kaupan hyllyiltä ja pizzeriasta.  Kakuiksi löytyi kaupan pakastealtaasta Ryhmä Hau- ja Ladybug-aiheiset kakut.

Joten meidän tehtäväksi jää olla kivalla fiiliksellä, tulla paikalle ja asettaa tarjoilut pöytään. Kaupassa on jo käyty (jo keskiviikkona, koska täällä on pääsiäispyhäpäivät torstai ja perjantai), tila tietenkin varattu jo muutama viikko sitten, pizzat tilattu ja naamiaisasutkin katsottu valmiiksi. Prinsessa ja krokotiili.

Eli kaiken pitäisi olla ihan valmista.

Talouspaperi vs. vaippa -experiment: vaippa.

Huomenna juhlitaan! Silva 6 vee, Seela 4 vee, jee!

(oikeat syntymäpäivät ovat vasta ensi viikolla, mutta juhlimme jo pari päivää etukäteen)

36

You Might Also Like

 • Appa
  30.3.2018 at 19:47

  Onnea molemmille lapsille, meillä on juhlat aina elokuussa kun molemmat pojat aika liki siinä ovat syntyneet, Joel ja Mikael, eikä ole komeat miesten nimet ja komeat ovat pojatkin. Joel täyttää 2 ja Mikael 5 tänä vuonna, pidämme yhteiset juhlat pojille ja sinne tulee vieraita varmaan noin 20, en ole varma miten järjestetään tänä vuonna, heidän äitinsä täyttää kesäkuussa 30 ja silloin järjestämme suuret partyt naisen tietämättään, ajattelin ihan jonkun solistin paikalle ja sitten ne tarjoilut, teen kaiken itse mutta täytekakun kai tilaan ja katsotaan kuinka monta vierasta tulee, luulen, että 15-20 ja lapset tietysti mukaan. Sitten myöhemmin ajattelin, että nostetaan korkkarit kattoon supernaisten kanssa, …supernaisia löytyy täältä useita mutta katsotaan kun itse päivänsankari sanoo: Ei mitään juhlia, häh ja höh sanon minä.

  • krista
   30.3.2018 at 21:41

   Kiitokset onnitteluista! <3 Tämä onkin näppärää, kun on syntymäpäivät lähekkäin, meillähän on tosiaan tytöillä 9 tunnin ero vaan syntymäajoissa :) Ja kyllä, hienot nimet teidän pojilla! <3
   -
   Kuulostaapa mahtavalta nuo yllätysjuhlat! Meidän lapset muuten aikoo myös järjestää mulle yllätysjuhlat nyt toukokuussa, kun mun synttärit on. Mun tehtävä on sitten varmaan näytellä yllättynyttä :D

 • Torey
  31.3.2018 at 11:13

  Meiän tytöillä on 4kk väliä synttäreissä, ja mun mies kysy et eiks niitä voitais juhlia siinä puolivälissä juhannuksena. :’D Tänään juhlitaan pienintä! :)

  • Miitu
   31.3.2018 at 17:40

   Me koitettiin tuota viime vuonna (okei, ei ihan 4 kk eroa), mut ei ihan toiminut. Isomman osalta kyllä, mut pienemmälle oli vähän haastava konsepti, kun ei ihan muisti vielä kantanut juhlista varsinaiseen juhlapäivään.
   .
   Toivottavasti Fugessa on ollut mukavat juhlat! Tervetuloa meille myöhemmin keväällä jakamaan rentoa juhlamieltä 😉 Synttärit, missä on aikuisiakin mukana, ei jännitä tippaakaan, mut kaverisynttärit on aina vähän arvoituksellisia.

 • Lilah
  31.3.2018 at 23:43

  Neljä lasta 2,5 kk sisään – todellakin vain yhdet juhlat sukulaisille. Omat kaverikutsunsa toki saa jokainen halukas. Mä en myöskään stressaa näistä vaikka juhlat on kotona ja tarjottavat tehdään itse. Myös lapset nauttivat saada järjestää omannäköisiään juhlia.