Nettiaddiktien paras ehkäisy

Nimiäishässäkkä ohi, treffi-ilta tänään. Toinen mummi hoitaa muutaman tunnin ajan tirppaa ja toinen mummi vauvaa – luksusta. Aiotaan käydä lempparinepalilaisessa syömässä ja sitten linnoittautua yläkertaan kotileffakatsomoon. Näppärää: pääsen sitten imettämään aina tarvittaessa. Ja sitä paitsi leffateatterista ei löydetty just nyt mitään niin kovasti molempia kiinnostavaa, että oltaisiin haluttu maksaa lauantai-illan (edit: oho, Joel kertoi, että nyt onkin sunnuntai! lomamoodi, päivät sekaisin) tuskaisenkalliit leffahinnat.

”Joskus kyllä täytyis viettää koko treffi-ilta niin, että oltaisiin kahdestaan kotona ja ottettaisiin kokonaan netti pois päältä”, Joel totesi.
”OHO!”, minä naureskelin, ”mitä me sitten tehtäisiin?”.

Hetken hiljaisuus. Nauruntyrskähdys yhteen ääneen.
(vauva)

”Okei, täytyy siis pitää huolta, että nettiyhteys ei vaan missään vaiheessa pääse katkeamaan.”

You Might Also Like

 • AssiH (Ei varmistettu)
  29.6.2014 at 15:42

  Treffi-ilta omassa kodissa on kyllä oikeasti ihanaa :D Ei ole pakko laittautua, voi olla lökövaatteissa tai puolinakuna. Voi olla tukka likaisena ja naama valkoisena. Koska sellaisena usein itse kotona on (ainaminä). Eikä mitään stressiä treffeistä :D

  Teidän treffi-ilta kuulostaa kivalta, mun toiseksi mieluisin treffisuunnitelma: ei tarvitse itse laittaa ruokaa.

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   29.6.2014 at 15:43

   Siis en ”ainaminä” vaan ainakin usein minä :D

 • tsinnia (Ei varmistettu)
  29.6.2014 at 19:27

  Tirsk. Ei kannata unohtaa maksaa nettilaskua, nimittäin sitten menee moooonta viikkoa ilman…niin siis ilman nettiä. ;) Ehkäisykelit kyllä näyttää toistaiseksi hyviltä. Mun mielestä reseptilääkkeet pitäis saada tilata netistä kotiovelle, klik vaan ja pillerit ois postilaatikossa. Kannattaa muuten siirtyä niihin e-resepteihin, ei tarvi muistaa reseptiä mukaan.

  • aquila (Ei varmistettu)
   1.7.2014 at 14:25

   Yliopiston apteekki ainakin mainosti että niin vois nykyään e-reseptillä tehdäkin!