Muistutus: Pierre Robertin alekoodi 15.11. asti!

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Pierre Robert

Ai niin vielä tällainen kaupallinen muistutus: se Pierre Robertin -25 % alekoodi on voimassa vielä la 15.11. asti.

Alennuksen saa Pierre Robertin nettikaupasta syöttämällä sinne tilauksen yhteydessä koodin PR25BFI. Ja huom. muistakaa klikata ok koodin syöttämisen jälkeen, niin alennus varmasti kirjautuu mukaan :)

Eli lauantaihin asti ehtii vielä ostoksille!

Oletteko jo (te alekoodin käyttäneet) saaneet pakettejanne, mitäs tykkäätte?
(meillä itsellä paketin saaminen kesti 7 päivää, mutta sisältö oli kyllä sitten odotuksen arvoinen)

 

You Might Also Like

 • Maijjueh (Ei varmistettu)
  11.11.2014 at 22:23

  Edellisen asiaan liittyvän postauksen jälkeen tutkin vähän asioita ja muistaakseni viikko sitten maanantaina tilasin itselleni merinovillaisen kerraston ja äipälle samalla legginsit. Eilen oli luukusta tippunu lappu, että paketti noudettavissa postista. Nyt tässä parhaillaan käynnissä kerraston sisäänajo ja mietintä oliko hyvä ostos vai ei :) No onhan tämä!

 • Hennali (Ei varmistettu)
  12.11.2014 at 01:23

  Ompa Silvalla pitkät hiukset! Ovat olleet kai paljon kiinni, niin ei oo tullut huomattua. Mutta kaunis plikka! :) Ja Seela on ihan supersöpö, se karvahattukuva oli ihan huikee!

 • Ellieellie (Ei varmistettu)
  12.11.2014 at 09:49

  Mulla on takana aktiivista testikäyttöä muutama viikko. Siis lasten isoin koko 100% merinoa oleva villahousu aikuisen käytössä ja vertailussa XXL:stä ostettu edullinen 80% merinoa sisältävä villahousu (hintaluokka XXL 15 euroa ja Pierre 17 euroa alessa). Tän vertailun voittaapi Pierren pöksyt, sillä XXL:n version haarus on nyppyyntynyt ja Pierren ei. Luulen että se on just toi 100% merinoa mikä tekee ton, koska Pierren villalegginssit (aikuisen puolelta) nyppyyntyi myös kovasti. Mutta tosiaan multa iso peukut (lasten) 100% merinoille, niitä on pidetty jo paljon ja pestykin kerran tai pari (joo kyllä on pakko pestä välillä, jos päivittäin hikoilee noissa). Tämän kokemuksen varjolla tein vielä yhden lisätilauksen :D

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   12.11.2014 at 10:07

   Minkäslaisissa mitoissa te lasten kokohin mahtuneet olette? En siis ihmettele että joku mahtuu lasten kokoon vaan mietin mahtuisinko itsekin (163/57).

   • Ellieellie (Ei varmistettu)
    12.11.2014 at 11:33

    160cm ja 63kg. Eli veikkaan että hyvin mahtuu, ellei sit pituus jää lyhyeksi (periaatteessa ei kai, kun se pitäisi käydä 164cm asti).

  • Kristaliina
   12.11.2014 at 15:48

   Iso kiitos kokemuksien kertomisesta! Tää on just parasta, kun saa muiden vertailumielipiteitä :)

   Meillä on noi Seelan vaatteet (body ja nuo vaaleansiniset pöksyt) aavistuksen verran nyppyyntyneet – tyyppi on hinkannut niillä ryömimisharjoituksia tuota villamattoa vasten, eli ei ehkä ihme :) Noiden Seelan vaatteiden matsku on vähän erilaista (vielä ohuempaa) kuin tuon kuvassa olevan Silvan asun (paita ja siniset pöksyt, joissa lilat saumat). Nuo Silvan-asu-matskuiset eivät ole ainakaan vielä nyppääntyneet yhtään; se onkin materiaaliltaan vähän sellaista ”kiiltäväpintaisempaa” villaa.

 • Kekkonen (Ei varmistettu)
  12.11.2014 at 10:16

  Tilasin hieman pullealle kolmivuotiaalle pojalleni paidan ja housut koossa 110/116 ja lahkeet ja hihat ovat pitkät, mutta tuskin käytössä haittaa. Housujen vyötärön resori vaikuttaa melko kiristävältä, mutta toivottavasti joustaa käytössä. Myssy ja sukat olivat tosi hyvät.

 • Cpop
  12.11.2014 at 13:19

  Minuu muuten nykyään huvittaa kun ihmiset just kauhistelee, kun paketeissa kestää viikko tms :D Muistan kun ite varhaisteininä oottelin josefsonilta tai ellokselta tms. vaatteita kuukaudenkin päivät! On se postisysteemi vaan nykyään nopeeta!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  12.11.2014 at 18:43

  Tänään haettiin paketti! Pelkäsin et tilasin liian isoja mut ovat sen verran solakoita malleja et kääntämällä hihoja ja lahkeita ovat oikein hyviä. Hyvällä tuurilla menevät sitten useamman talven! Housujen vyötärö tosiaan vaikutti aika napakalta. Toivottavasti ei kiristä liikaa. Tyttö 1v5kk ostin kokoa 86/92. Huivit koko perheelle – oikein mukavat! Kypärämyssyn ostin tytölle kokoa 3-4v mutta ihan hyvin voi käyttää jo nyt. Aikaisemmin ei ole noiden käytöstä tullut mitään kun ne on ollut niin kiristäviä ja naamereikä liian tiukka. Sen takia ostin varmuudeksi isomman koon. Niin ja se ilmoitettu päänympärys oli niin lähellä viimeksi neuvolassa mitattua… Suomalaisilla lapsillahan oli vissiin isot päät? Eikös jotain tällaista juttua ole ollut? :) Mutta hyvältä vaikuttaa. Materiaali on ehkä vähän kutiavaa kuitenkin. Vielä harkitsen niiden villahousujen tilaamista itselle…..

 • Beanielie (Ei varmistettu)
  16.11.2014 at 18:25

  Kiitos alekoodista, tilaukseen meni body ja housut joululahjaksi kohta 6kk veljentytölle! Sopivasti multa toivottiin lämpimiä sisävaatteita talveks kun lahjaideoita vauvalle kyselin :) ja hyvin näytti koodi toimivan vaikka onkin 16.päivä.. :D