Morining after

Ei hemmetti ihan niin kuin mulla ois krapula.

Mutta ei siis ole.

Silti pää on jotekin (onnellisen) tukossa, väsyttää (no se ei ole uutta) ja mieli vielä kiinni ihan eilisillan tapahtumissa.

Joel sanoi, että siivotaan – ja mä olen ihan että TÄH. Ei tässä nyt mitään siivota j*mankauta. Mä haluan vielä hehkua ja leijua eilisissä itsensävoittamistuntemuksissa.

Tekeepä niin järjettömän hyvää vauhkota välillä jostain ihan-ihan oman kodin ulkopuolisesta asiasta. Eli siitä eilisen tiiserin aiheesta – moni varmaan jo tietääkin, eli mä olin eilen Bollywood-tanssimassa Putous-telkkariohjelmassa, WOHOO!

Nyt tanssiryhmän Facebook-ryhmään plopsahtelee juuri uusia tunnelmakuvia, tykkäyksiä ja kommentteja. Olo on edelleen sellainen, että haluaisi halata koko maailmaa. Tai ainakin Bollywood-tanssahdella helmat heiluen pitkin jossain kaupungin katuja.

Varmaankin leijun näissä tunnelmissa vielä täällä blogissakin – lisää tunnelmakuvia siis luvassa vielä myöhemmin!

Iiiiiiiih ihanaa ihanaa ihanaa!

 

 

edit: Hupsis, kirjoitusvirhe otsikossa – taidan oikeasti olla krapulassa :D

 

You Might Also Like

 • Marsu
  16.11.2014 at 14:29

  Tiedän, että olet fiksu ja ihana tyyppi, mutta white girls wearing bindis …. :/ http://jezebel.com/take-that-dot-off-your-forehead-and-quit-trying-to-make-1563531208

  • Kristaliina
   16.11.2014 at 14:36

   Tää kuuluu ihan olennaisena Bollywood-tanssiskeneen :)

   • Marsu____ (Ei varmistettu)
    16.11.2014 at 15:01

    Ok!

    • Emmi Nuorgam
     17.11.2014 at 11:11

     Mietin tuota myös. Lähinnä tästä omasta neljäntuulenhattu -vinkkelistäni lukematta tuota juttua.

     Musta toisten kulttuurien lainaaminen on ihan ok, silloin kun kulttuuria kunnioitetaan ja sillä ei yritetä vain rahastaa. Mä esimerkiksi ymmärrän sen, että henkilö joikaa ja pukeutuu esityksessään lapinpukuun vaikka ei olisikaan saamelainen – kunhan ottaa ensin selvää puvuista, niiden historiasta ja paneutuu asiaan. Sen sijaan siihen suhtaudun aika ristiriitaisesti, että puetaan mikä tahansa lapinpukua muistuttava rytky päälle ja ajelutetaan turisteja poroilla laskettelukeskuksessa. Samoin hyväksyn sen, että suomalainen nainen pukeutuu kimonoon pitäessään teehuoneella teeseremoniaa, mutta en sitä että henkkamaukan mallinukke patsastelee ”kimono” päällä näyteikkunassa.

     Tässä nimenomaisessa tilanteessa haluaisin uskoa, että Krista ja tanssiryhmä on ottaneet selvää, mitä heidän asunsa ja pindinsä edustavat. Ettei vain vedetä vaatteita päälle, vaan yritetään ymmärtää bollywood -kulttuuria tai intialaisuutta vähän pidemmälle kuin vain siihen viihteelliseen ja länsimaissa aika pitkälle kaupallistettuun pisteeseen saakka. 

     Saattekohan te tästä mun ajatuksesta yhtään kiinni?

     • Kristaliina
      17.11.2014 at 11:56

      Kyllä – ja just näin!

 • Silkkitassu
  16.11.2014 at 16:58

  Ihana Krista!

  • Kristaliina
   17.11.2014 at 14:39

   <3

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  16.11.2014 at 17:36

  Sinä olet ihana!!

  • Kristaliina
   17.11.2014 at 14:39

   Oh!