…ja Moccamasterin voitti…

Yhteistyössä: Moccamaster

Nämä ovat aina sellaisia hetkiä, jolloin tekisi mieli olla kärpäsenä katossa…

Just nyt nimittäin mun tekisi mieli nähdä, mitä ajattelee nimimerkki Jestanpoo…? Virtuaalitutuksi tullut vakkari, joka on eka kertaa kommentoinut blogiin (kyllä, tarkistin just arkistosta) jo lokakuussa 2012, kun blogi oli vasta puolen vuoden ikäinen. Että moikka vaan Jestanpoo, jos luet tätä!

Nyt Jestanpoolla ehkä mielessä pamppailee, että ”eikä! miks se mainitsi mun nimen tässä! mitä jos? voisko olla…?”

kaffa roastery moccamaster

VOIS SE OLLA!!!! SÄ VOITIT!!!!

(tässä kilpailussa siis)

Moccamaster-kilpailu on siis täten päättynyt ja voittajaksi Excel arpoi nimimerkin Jestanpoo. Hän kirjoitti kommenttiinsa, että jos voittaisi, hän valitsisi jonkun ärtsyn värisen Moccamasterin… No, täältäpä sitten valitsemaan kuule! :)

Keltainen? Vihreä? Turkoosi?

Paljon onnea siis voittajalle! Hahaa ja mäpäs en siis laita sulle ihan vielä privaviestiä vaan odotan ensin spontaania reaktiotasi, josko huomaat tämän minipostauksen ensin :) Ja kiitos kaikille osallistuneille ja kahvinmaisteluvinkkinsä antaneille!

 

 

PS. Tuota kuvassa näkyvää Kaffa Roasteryn kahvia olen nyt tosiaan viime ajat juonut – ja se on hyvää. Seuraavaksi testaan kuitenkin muitakin noita teidän antamia kahvivinkkejä! En ollut jotenkin tullut tätä ennen ajatelleeksikaan, että kahvimauissakin on näin paljon erilaisia vaihtoehtoja <3

19

You Might Also Like

 • Jestanpoo
  8.3.2016 at 20:07

  Jeeeeeeeee!!!! Mulla oli kutina, että nyt iskee voitto! Etiäiset oli oikeessa!!! Ihanaa mahtavaa !!

  • krista
   8.3.2016 at 20:12

   Hahahaaa, sulla oli ihan oikeat kutinat! :D

   Laitetaan meiliä toimituksesta (ja siitä sun valinnasta!) vielä! :) Jee! Onnea!