Melkein kuva per päivä – eli maaliskuu Espanjassa

Joel luki jokin aika sitten jostain blogista (haha ei tästä blogista), miten kirjoittaja oli havainnoinut ihmisten käyttäytymistä jossain baarissa. Tasan samalla sekunnilla suuri osa asiakkaista kaivaa kiireesti esiin kännykkänsä ja ottaa muikistelevan poseerausilmeen. ”This is called being real.”

Haha. Eli Berealissa siis sovellus antaa random-ajankohtaan kaksi minuuttia aikaa, jolloin sinne voi ottaa satunnaisen kuvan just siitä, mitä on sillä hetkellä tekemässä. Ja ottaa perään (kroonisesti epäonnistuvan, koska en osaa kohdistaa kameraa) yläkulmaan selfien kuvaajasta.

Tuota Berealia on sitten tietysti räpsitty Espanjastakin – ei ihan joka päivä, mutta melkein. Selasin itse kuva-arkistoani ja totesin, että siitähän saa aika kivan läpileikkauksen meidän Espanjan-maaliskuusta. Tässäpä siis tulee 26 satunnaishetkellä kuvatun arkikuvan verran elämää Espanjassa.

Ke 1.3.2023
Ollaan saavuttu Espanjaan ja asettumassa ensimmäiseen yöhön uudessa kodissa. Vauva on jo nukahtanut, ehkä Joelkin.

To 2.3.2023
Eka kokonainen päivä ja hymyillään niin paljon, että poskiin sattuu! Tässä ollaan tyttöporukalla (minä ja kolme lasta) juuri palaamassa ostoksilta. Ostettiin kaksi vilttiä sohvan päälle sekä kolmen kukan setti parvekkeelle.

Pe 3.3.2023
Lounaalla yhdessä meidän vakkariravintoloista, La Primaverassa. Ruokaa odotellaan

La 4.4.2023
Pyykit kuivuu parvekkeella, minä ja vauva möyritään lattialla. Muistaakseni just tänä päivänä oltiin saatu purettua kaikki varastokamat ja laitettua matot lattiaan.

Su 5.3.2023
Letitän keskisiskon hiuksia keittiönpöydän äärellä.

(ma 6.3. kuva puuttuu)

Ti 7.3.2023
Lähdettiin iltakävelylle huikeaa kuuta katselemaan. Alkukuusta oli viileät illat, iltaisin tarvitsi takkeja.

Ke 8.3.2023
Oltiin käyty aiemmin päivällä Mijasissa ja isot tytöt olivat löytäneet sieltä yhdestä kojusta flamenco-mekot Barbieilleen. Tässä iltakuvassa juuri testailivat niitä.

To 9.3.2023
Ollaan juuri matkalla eka kertaa tänä talvena eläintarhaan, kävellään paseota pitkin noin Fuengirolan keskustan kohdilla.

Pe 10.3.2023
Haha meidän vauva on ihan pakkomielteishulluna kännyköihin. Tässä oli ilta ja ollaan jo sängyssä, yritin ottaa meistä Bereal-kuvan, mutta vauvapa nappasi kännykän ja siitä seurasi taistelu kännykän valtijuudesta. Minä hävisin. Lopulta sitten vauva otti tämän kuvan, onnistui siis todellakin jotenkin painamaan ruutua niin, että kuva tuli. Vauvan eka itseottama selfie?

La 11.3.2023
Omalla parvekkeella ollaan syömässä iltapäivän välipalaa; vauvelin puhtaista kasvoista päätellen vasta aloittamassa.

Su 12.3.2023
Biitsipäivä!

Todellisuudessa muuten tuo rantatuolipaikka oli täynnä ihmisiä, mutta en  halunnut kuvata ihmisiä kohti. Niinpä kuvasin sivuun päin, ja tuossa on viereinen rantatuolintarjoaja, joka ei vielä tässä vaiheessa kuukautta ollut auki.

Ma 13.3.2023
Iltaruoka kotosalla. Varsinainen gourmet tällä kertaa.

(ti 14.3. kuva puuttuu)

Ke 15.3.2023
Koululaiset aamupäivän hommien parissa.

To 16.3.2023
Olen juuri keräämässä (valosta päätellen) lounaan jäljiltä astioita pois parvekkeen pöydältä.

Pe 17.3.2023
Jotain iltasekoilua kotosalla.

La 18.3.2023
Parvekkeella taas. En tiedä, mitä tehdään – istutaan vaan?

Su 19.3.2023
Haa tämä takaparveke ei muuten tallentunutkaan koskaan mihinkään muualle kuin tähän Bereal-kuvaan! Asunnossa oli siis toinen parveke sisäpihalle. Ja tää on tosi tyypillistä siellä: se parveke on vähän niin kuin kodinhoitohuone. Täällä on siis pesukone, kuumavesivaraaja ja siivousvälineet. Oon just menossa pyykkikonetta tyhjentämään.

Ma 20.3.2023
Suklaata tulossa! Tämä oli meidän toinen Mijas-päivä ja käytiin (kolmatta kertaa) Mayan Monkeyn suklaatehtaalla tekemässä itse suklaata.

Ti 21.3.2023
Lapsia viemässä harrastukseen. Alle 12-vuotiaat lapset eivät muuten saa liikkua yksin, eli kaikkialle on saateltava.

Ke 22.3.2023
Nukkumaanmenoaika.

To 23.3.2023
Kävelemässä illalla (tosi myöhään, jos suomalaisesta näkökulmasta katsellaan) ravintolasta kotiin.

Pe 24.3.2023
Iltaruoalla omalla parvekkeella.

La 25.3.2023
Haha ihan niin kuin olisin ollut vaan parvekkeella koko kuukauden. Niin ehkä olinkin. Auringon valosta päätellen kello on noin seitsemän, tuohon yhteen kohtaan paistoi vielä viimeiset ripaukset ilta-aurinkoa.

(su 26.3. puuttuu)

Ma 27.3.2023
Oltiin oltu juuri ulkona ja hengähdettiin ennen lasten illan harrastusta. Yksi kuuntelee musiikkia, toinen leikkii.

Ti 28.3.2023
Taas matkalla harrastukseen.

Ke 29.3.2023
Mihin kuukausi hujahti? Viimeinen biitsipäivä! Loppukuusta meri oli jo sen verran lämminnyt, että lapset kävivät ihan uimassakin.

To 30.3.2023
Nooooouh, mikä urakka. Muu porukka lähti iltakävelylle – toivotin perään, että pitäkää hauskaa, mutta älkää kiirettä. Minä rehkin sillä aikaa yksikseni pakkausurakan mahdollisimman valmiiksi. Se käy kaikkein helpommin itsekseen tehtynä ilman häiriöitä.

Pe 31.3.2023
Kotona Suomessa ollaan!

Mä olen tuolla Berealissa siis ihan nimellä Puutalobaby, saa tulla seuraamaan! Olen siellä aika aktiivinen eli räpsään kuvan lähes joka päivä ”bereal-aikaan”. Se on silleen aika kiva pienen panostuksen some, eli siellä on kiva olla, kun se ei ole niin aikasyöppö

Mutta sellainen mälsyys siinä sovelluksessa ainakin jossain vaiheessa oli, että kaveripyynnöt ei tulleet mulle perille. Eli jos klikkaat mua seuraamaan etkä silti näe mua, laita viestiä vaikka Instassa tai tähän alle! Kaveripyynnöt tulevat näkyviin vasta sitten, kun minäkin laitan toiseen suunnan pyynnön tulemaan.

17

You Might Also Like

  • Nadja
    3.4.2023 at 14:49

    Oli teillä ihana kuukausi Fugessa <3
    Sellainen kysymys: mistä isommille löytyi harrastus? Tulevaa varten :) Kiitos kovasti jo etukäteen! <3