Kymmenen nallevoittajaa

Vettä sataa niin paljon, että en tässä bloggauksessa aio edes mainita juhannuksesta. Kerään sadevettä puutalon rännien alta tynnyreihin – ja sanotaan nyt vaikka niin, että ei tarvitse luultavasti koko loppukesänä käyttää hanavettä kukankasteluun.

Mutta ei siis juhannuksesta (hups, nyt mä sen sanoin) eikä sateesta – vaan nallearvonnasta!

Eli excel on arponut nyt kymmenen voittajaa, joille postitan Titi-nalletalon blogilukijatapaamisesta saamani ylimääräiset puuhakirjat ja dvd:t.

…ja voittajat ovat…

Mii
Linn
Pikku-iia
Janisah
Sole
Nuutsa
aniraaK
(hei sanoit, että et koskaan voita – voititpas!)
Aaduska
Vierailija
(11.6. klo 19:01 jätetty kommenti)
Sinisuu (sun meiliosoite puuttuu – laita viestiä tulemaan!)

Onnittelut voittajille! Laitan teille juhannuksen jälkeen (hups, kolmas maininta) meiliä tulemaan ja kysyn osoitetta, mihin voin laittaa puuhapaketit tulemaan. Hehe ja mahdollisesti Helsingissä asuvien voittajien suhteen myös esimerkiksi leikkipuistotreffit ovat mun kannalta erittäin jees, koska maksan postitukset omasta kukkarostani :)

No okei siitä juhannuksesta (neljäs kerta). Sitä vaan vielä, että tää Joelin viimevuotinen runo taitaa toimia tänäkin vuonna:
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/juhannussaa-ajaa-runolliseksi

1

You Might Also Like

 • Sinisuu (Ei varmistettu)
  18.6.2015 at 23:12

  Heippa!
  Jee! Voitin!
  sylviapietari@gmail.com , tuonne voi laittaa meiliä!
  Jee!

  • Kristaliina
   20.6.2015 at 12:11

   Jee! Laitan meiliä tulemaan juhannuksen jälkeen :)

 • Janisah (Ei varmistettu)
  19.6.2015 at 08:10

  Voi miten mahtavaa! Meillä täällä tänään juhlistetaan pienimmän 1-vuotissyntymäpäivää, joten täähän on varsinainen onnenpäivä! Kiitos vielä ja palataan tarkemmin kun meilit vaihtuu!
  Ja kerta kiellon päälle: mukavaa juhannusta! ;)

  • Kristaliina
   20.6.2015 at 12:12

   Vähän myöhästyneet onnittelut 1-vuotiaalle! …ja hyvää juhannusta myös, lähetän meiliä! :)

 • Virkaihmis-äiti
  19.6.2015 at 09:17

  No nyt oli (taas) tyhjä arpa (pussi) mulle;) Mutta kyllä me pärjätään siihen seuraavaan titinallefestariin saakka! Mutta me halutaan kans leikkipuistotreffeille!! Te olitte bongannut puistopellet, multa oli mennyt ne ohi, kiertääkö ne vielä Helsingin puistoja, ja onko muita hyviä puistojuttuja tiedossa? Toki puistoruokailu itsessään on jo huippu mutta noi extrat vielä kivempiä!

  • Kristaliina
   20.6.2015 at 12:18

   Joo harmi, ettei osunut excel-onnetararpa kohdalle :) Mutta hei mä katson, jääkö niitä ylimääräisiä!

   Joo me bongattiin ne pellehommat leikkipuiston ilmoitustaululta ja käytiin niitä katsomassa ensin Pasilassa ja sit vielä Itiksen vieressä. Ne pellet oli nämä: http://kapsakki.fi/ohjelmisto/ohjelma/puistopellet Tuossa konserttiaikataulussa ei ole tulevia ”keikkoja”, mutta toisaalta tuossa sanotaan, että ”kesä-heinäkuussa”… Ehkä noita katsii seurailla ja voin myös vinkata, jos näen jotain!

   Me ollaan kans käyty puistoruokailemassa jonkin verran ja ajateltiin, että tässä kesän myötä voisi ”retkeillä” muissakin kaupungin leikkipuistoissa. Laitetaan vaikka Facebookissa viestiä, jos tehtäis puistotreffit joskus! Missä puistossa te käytte? Jos esim. siinä teidän kulmilla on kiva puisto, niin tästä ajaa niille teidän kulmille sen about 10 min eli ei oo paha :)

 • Virkaihmis-äiti
  20.6.2015 at 20:26

  Joo mennään!! Mulla alkaa alkeellinen mökkielämäkiintiö ollakkin hiljalleen täys ja kesän vietto muualla kuin hyttysten keskellä alkaa jo houkuttamaan.. Me ollaan käyty haagoissa, maunulassa ja viirissä, ne on ollu ihan kivoja, mutta mm. Linnunrata (vai mikä se on, suutarilassa) houkuttelisi myös! Ja sit tietty puistopellet! Vaikka tää ei oo varsinaisesti nyt mikään vinkkipankki, niin vinkkaan kuitenkin myös ensi viikolla järkättävästä puistoblueskadusta, ja sen kakarabluesista, joka siis on ilmanen tapahtuma ke-pe Järvenpään kävelykadulla. Ainakin nyt parina vuotena on ollut hyviä esiintyjiä ja mukavaa oheistoimintaa. Ja lähellä on kiva leikkipuistokin, jossa tosin ei ole helsinkiläisten luksusta eli puistoruokailua.

 • Sole (Ei varmistettu)
  21.6.2015 at 22:05

  Hei jeee,mä en ikinä voita…..joten peukut sun exel-arpajaisille ;)! Tsempit remppaan :)