Juhannuskukkien tunnistustehtävä ja seppele – check

Juhannusaaton aamupalan jälkeen (ulkona! ihanaa!) lähdettiin keräämään juhannutaikakukat: seitsemän erilaista kukkaa kimppuun siis.

Tai siis ei me lähdetty. Kerättiin ihan kotipihalta.

Juhannuksen tunnistustehtävä: kuinka monta kukkaa tunnistat?

Mä itse en tunnista yhtä noista. Tai ehkä kahta. Ai niin, ja kukkia on muuten kahdeksan – laitettiin joukkoon yksi aiemmin poimittu. Nyt varmaan meni taiat ihan pilalle, hah.

Yksi on muuten peräisin meidän kukkapenkistä. Arvaatko, mikä?

Sellaiset juhannusseppeleet on tainneet olla nyt muutaman vuoden ajan tosi-tosi trendikkäitä. Trendien aallonharjalla tässä kun seilataan, niin mäkin ajattelin laittaa omani!

Ihanaa aurinkoista juhannusta kaikille!

 

PS. Niistä taioista puheen ollen, pakko muistuttaa. Se vanha taika siitä, että alasti kun kirmaa pellolla juhannusyönä, niin löytää yhdeksännestä (?) ojasta tulevan sulhasen. Niin että mä en välttämättä tekisi sitä. Ojastalöytyneet miehet kun harvemmin on mitään maailman parasta sulhasmateriaalia, väittäisin. Kantsii auttaa miesparka kuitenkin ylös sieltä ojasta. Varmaan hyttysetkin syöneet poloista.

14

You Might Also Like

 • Sari
  21.6.2019 at 12:33

  Ihanat juhannuskukat! Mä tein saman tästä inspiroituneena mökillä. Hyvää juhannusta!

 • Torey
  21.6.2019 at 21:22

  Aahaha tota sun P.S. tekstiä. :’D

 • Veera
  22.6.2019 at 22:00

  Sanoisin että noista kukista kolme kuuluisi kukkapenkkiin (Iirikset, Akileijat, Vuorikaunokki), mutta ovat kovia levittäytymään. 😊