Jokaisen nallefanin unelma: esiintymään videolle!

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Ti-Ti Tuotannon kanssa.

Puhun puhelimessa. Ilmeisesti jollain kuudennella aistilla lapsi tajuaa, että hei tämä on nyt jotain erityisen kiinnostavaa.
”Äiti, kuka se on?”

Viittelöin kädellä, shhh menes kulta leikkimään.

Lapsi ei luovuta.
”Äiti, äiti, kuka se on?”

Hiljainen sormi suun edessä -merkki, hyssh nyt.

Lapsi on sitkeä.
”KUKA SE ON, äiti äiti?”

Lopulta koen parhaaksi vastata kysymykseen kesken puhelun.
”Hetkinen, mä vastaan tässä välissä lapselle…”, sanon puhelimeen.

Ja sitten lapselle:
”Kulta, se on Riitta-täti!”

No VAU!!! Olisitte nähneet sen ilmeen!!! RIITTA-TÄTI SOITTAA MEIDÄN ÄIDILLE!!!

Superiloisesti yllättynyt olin tietysti minäkin, ja etenkin kun sain kertoa lapsille eteenpäin sen, mikä ehdotus Riitalla oli mielessään.

Hän nimittäin esitti sen ultimate-nallefanin unelmakysymyksen: haluaisivatko teidän lapset tulla esiintymään Ti-Ti Nallen kanssa videolle?

OMG. Lapset meinasivat haljeta riemusta. Ihanko totta, äiti?

Halutaan, halutaan, HALUTAAN!!!!

Tähän tilaan rakentuu juuri studio, jossa osa videosta tehdään.

Kyseessä on Ti-Ti Nallen Youtube-kanavalle tuleva synttäriteemainen video, jossa Ti-Ti Nalle ja lapset (MEIDÄN LAPSET, uu!) tutustuvat Ideaparkissa sijaitsevaan Liisan Leipomoon ja kakkupaperi.fi -palveluun, jonka kautta loihditaan (uups, nyt tulee spoileri) meidän tyttöjen kuvat synttärikakkuihin. Ja perinteisistä nallevideoista tuttuun tapaan siis lapset siinä jutustelevat ja puuhastelevat Riitta-tädin kanssa. Ja tietysti lauletaan ja tanssitaan nallejen kanssa, totta kai!

Uuuuu! Mikä unohtumaton kokemus siitä lapsille tulee! Vuosi-vuosi-vuosikausien nallefaniuden huipennus!

Video kuvataan jo tämän viikon torstaina 4.7. päiväsaikaan, Ti-Ti Nallen Kodissa ja Ideaparkissa Lempäälässä. Jeeeeeee!

Videoon tulee myös sellaisia kohtauksia, joissa on mukana paljon nallejen kanssa leikkiviä ja tanssivia lapsia Ti-Ti Nallen Kodissa. Vähän niin kuin synttärivieraita siis! Ja siitä tulikin idea: mitä jos saisin just teitä myös sinne mukaan?

Niinpä pyysin (ja sain, JEE KIITOS!) tätä varten Riitalta rannekkeita, ja sain mahtavat kymmenen perhelippupakettia tänne Puutalobabyn lukijoille jaettavaksi!

Yhdessä perhelippupaketissa on aina 4 kpl pääsylippurannekkeita, ja sen arvo on 55e. Jos perheessä on enemmän perhejäseniä, ekstrarannekkeen ostamalla tietysti pääsee koko porukka mukaan – ja alle 2-vuotiaathan ovat ilmaisia.

Päivän aikana Ti-Ti Nallen Kodissa siis juhlitaan iloista synttäripäivää, keskikesän juhlaa ja Isovanhempien hääpäivää. Tarjolla on myös Liisan Leipomon kakkua ja muita herkkuja! Synttäri- ja juhlatunnelman lisäksi päivä on täynnä nalletouhuja, ja lopuksi tietysti Ti-Ti Nallen disco. Hih vieläkin on pakko aina tuosta discosta mainitessa hehkuttaa, että se koko disco oli aikoinaan meidän porukasta Nonariinan idea! Jee! Ja vieläkin se disco on toiminnassa!

Kuvaukset päättyvät klo 15. Senkin jälkeen nalletaloon saa toki jäädä, talo on auki kuuteen asti.

Me ollaan varmasti kiinni jonkin verran siinä kuvauksissa, mutta ehditään varmasti moikkailemaan ja kuulumisia vaihtamaan kuitenkin!

Eli – tadaa – täten kutsun teistä kymmenen perhettä ilmaiselle nalletalovisiitille to 4.7. klo 11-15, ja samalla mahdollisesti vilahtamaan mukana videossa. Eli tulijat tietysti varautuvat sitten siihen (kuvauslupalaput täytetään tullessa), että vähän saattaa siellä videolla näkyä :) Ihana muisto ja mahtava kokemus varmasti!

Nalletalo on torstaina myös normaalisti auki, eli muut kävijät siellä ovat normaalisti rannekkeen ostavia perheitä. Eli vain tämä meidän kymmenen perheen porukka saa Riitan lupaamat ilmaisrannekepaketit :)

(Kuulin muuten samalla, että Riitta-täti on tämän blogin vakkarilukijoita; ja ai että, miten tunsin jotenkin ihan valtavaa ylpeyttä! Ihan silleen VAU JEE, EN VOI USKOA! :D )

Tämä tulee vähän nopealla aikataululla, tiedän, mutta toivottavasti jotkut teistä ovat sopivasti lomalla ja ens torstai just vapaana niin, että pääsisitte tulemaan sinne Tampereen kupeeseen minireissulle!

Tehdään ”nopeimmat voittaa” -periaatteella, eli hihkaise tähän alle (sitovasti), jos teidän perhe tulee mukaan! Jätä lomakkeeseen normaalisti siihen sähköpostikohtaan meiliosoitteesi. Mä laitan sitten meiliä ja kyselen nimet ja silleen – eli toimitan sitten nimilistan sinne lipunmyyntiin.

Ja mä täällä kommenttikentässä lasken tulijoiden määrää ja myös huutelen kommentteihin, jos kymmenen perhettä tulee täyteen. Onneksi on tällä kertaa niin paljon lippuja tarjolla, että toivottavasti riittää halukkaille!

Jeeeeeee! Ihan supermahtavaa, nähdään toivottavasti jollain porukalla torstaina!

Lapset ovat olleet meillä ihan onnesta soikeina – ja vähän me aikuisetkin. On niin suuri ilo, kun pienten elämässä tapahtuu jotain tällaisia huikeita elämyksiä!

Tuuthan sä pitämään hauskaa ja silleen! ♥ ♥ ♥

Kuka tulee mukaan? Nopeat hihkaisut tähän alle!

EDIT: Kymmenen perhettä täynnä, varasijalle voi tulla!

Kaupallinen yhteistyö: Ti-Ti Tuotanto

15

You Might Also Like

 • Heidi
  1.7.2019 at 21:01

  Asutaan Lempäälässä ja jos nyt tulee peruutuksia paljon niin innoissaan meiltä lähtisi porukkaa mukaan lyhyellä varoitusajalla :)

  • krista
   2.7.2019 at 11:13

   No hei mahtavaa, pidän mielessä ja listoilla, jos tulee vaikka pikaperuutuksia siihen aamulla! Ja jos kutkuttaa tulla eikä peruutuksia tule, niin tosiaan rannekkeet ostamalla pääsee kyllä mukaan! :)

 • Emilia
  1.7.2019 at 21:27

  Jonotamme!

  • krista
   2.7.2019 at 11:13

   Jesh, jonossa siis!

 • Jonna
  1.7.2019 at 22:57

  Äh mulla meni ohi ja nyt huomasin. Asutaan ihan ideaparkin vieressä ja usein käyty, lapsi rakastaa titejä, tuttikin vietiin sinne kun siitä luovuttiin. Torstai olis vapaakin! Jos epätoivoiseen varasija jonoon voi jäädä niin jäädään t. Jonna ja aurora 💛

  • krista
   2.7.2019 at 11:15

   Tän suosio oli kyllä aivan huima, en ois voinut uskoa, että näin nopeasti hujahtaa kymmenen perhettä täyteen! Mutta jonossa siis olette – ja hei tosiaan jos torstaina tuntuu, että tekisi mieli, niin tulkaa ihan rannekkeet ostamalla! Kaikkeen menoon pääsee siis tietysti myös sillä tavalla myös mukaan!

 • Annek
  1.7.2019 at 23:02

  Jonossa.😃

  • krista
   2.7.2019 at 11:17

   Jep, jonossa siis!

 • Noppis
  2.7.2019 at 01:22

  Jonossa mekin 😊

  • krista
   2.7.2019 at 11:18

   Joo, jonossa!

 • Hanna
  2.7.2019 at 01:52

  Jonoon vielä varmuuden vuoksi!

  • krista
   2.7.2019 at 11:19

   Jep, jonossa siis olette! :) Oli niin mahtava suosio, että voisin kysyä Riitalta toistekin, saataisiinko joku tällainen rannekepakettijako blogiin, selvästi tulijoita olisi valtavasti! :)

 • Anu Salminen
  2.7.2019 at 14:38

  Jonotan.

 • Susanna
  2.7.2019 at 18:02

  Tullaan vielä varasijalle, you never know! Meidän perhe tarvisi vain 2 lippua! 😊

 • Johanna
  2.7.2019 at 18:25

  Epätoivoisesti jonossa 😁

 • Heidi Oinonen
  2.7.2019 at 21:54

  Tullaan jonoon, jos vielä mahkuja 😅 Heidi O.

 • Teija
  3.7.2019 at 08:39

  Päästään tulemaan jos joku joutuu perumaan. Riittää että ilmoitat tänään ennen 20.00

 • 1 2