Sata kertaa KIITOS – ja saa äänestää!

Hehe oletteko muuten huomanneet, että noin niin kuin blogigaalamielessä tämä blogi on ollut aikamoinen laskukiito ja mahasplätti.

Tiedättekö sen vatsalleen laskeutumisen veteen? SPLÄT. En keksinyt sille muutakaan sanaa. Mahasplätti. Se se on. Fiuuuuuu plätsis.

Eli siis lupaavasti alkaneesta ”vuoden tulokas”-gaalavoittohumusta vuonna 2013 päädyttiin seuraavan vuoden ”lähellä se silti oli”:iin, siitä seuraavien ”no olin sentään ehdolla”:n kautta lopulta siihen, että arvovaltainen tuomaristo ei ole enää edes pariin vuoteen muistanut, että hei ehdolle vois laittaa myös sellaisen, jonka nimi on Puutalobaby. Kirjoittaaks se vielä? Kuka se on? Kiit-TI.

Haha.

Mutta ei se ole oikeastaan edes haitannut! Me täällä mun tontilla elellään tällaista oikein kivaa tasaista blogielämää. Keskustellaan keskenämme ja vaihdetaan kuulumisia. Ei nyt ehkä missään maailmanluokan Suomi-luokan kärkikahinoissa, mutta omalla arkimeinigillämme, edelleen photoshoppaamattomaan tyyliin – ja tämän blogin ympärillä oleva lukijaporukka (TE!!!) on nimenomaan sitä kärkiluokkaa! Maailman parasta!

Olen tyytyväinen bloggaamiseen ja tämän tontin meininkiin <3 Teidän ihanien ansiota! <3

Aika pitkä aasinsilta tuli!

Koska siis hei! Uutisia! Käynnissä nimittäin on juuri nyt Inspiration Blog Awards, ja mähän kuulkaas olen siellä ehdolla! Pitkästä aikaa!!! Hahaa, terve vaan gaalaväki, Puutalobaby is in da house! Öööh?

Mutta siis mä ilahduin tästä uutisesta ihan toden teolla! Ja siis nimenomaan siksi, että ehdokasasettelu oli tänä vuonna sellainen, että ehdokkaat eivät  tällä kertaa tulleetkaan valmiina tuomaristolta, vaan kuka tahansa oli saanut ehdottaa siellä blogeja ehdolle – ja kaikki vähintään sata ääntä saaneet otettiin mukaan ehdokkaiksi!

Tämähän tarkoittaa siis sitä, että vaikka en asiaa mitenkään mainostanut, jostain on ihan itsekseen tullut sinne gaalan sivulle vähintään sata ihanaa lukijaa, jotka ovat sinne käyneet kirjoittelemassa näppiksiltään blogin nimeltään Puutalobaby! Te laitoitte mut ehdolle, tuosta vaan sata kertaa nimen kirjoittamalla. Sata ihmistä ajatteli, että tämä olisi oma suosikki arjen sankari -kategoriaan.

Jeeeee-eeee-eeee! Vähänkö arjensankarillista! Ihan mahtavaa! Ihanaa! Kiitos! Tai siis: vähintäänkin sata kertaa kiitos!

Ja nyt kun mä siellä sit ihanasti ehdolla olen, niin saahan mua tietysti siellä sit äänestääkin hei!

Mulla on jo yksi ääni! Yritin lukea oman blogini esittelytekstiä, ja epähuomiossa sitten sormi lipesi painamaan ”äänestä” oman kuvan kohdalla. Haha! Äänestin siis itse itseäni! Jea! Yksi ääni meitsille, yksi ääni meitsille! Multa itseltäni!

Mutta täältä pääsee siis katsomaan ehdokkaita ja äänestämään, ja ”arjen sankari” on se mun kategoria. Paljon on ihania ja isoja blogeja siellä ehdolla, mutta olisi tietysti ihan kiva saada jokin muukin ääni kuin se yksi oma :D Nyt kun kerran ihan ehdollakin ollaa, jea jea JEE!

Saa siis äänestää! :) Vielä kerran: jee!

Ja sit vielä kerran se: kiitos! <3 <3 <3

22

You Might Also Like

 • Ebe
  16.3.2018 at 16:17

  Niin kuvaava tuo esittely <3 nii ja äänestin!

  • krista
   16.3.2018 at 16:22

   Kiitos! <3 <3 <3
   -
   Hih mähän en siis ehtinyt sitä esittelyä lukea, kun yritin alkaa lukea ja sormi lipesi - ja nyt kun menen siihen päälle, siinä lukee vain "äänestetty" eikä enää sitä tekstiä :D Fail :D No, toivottavasti siellä on jotain kivaa sanottu musta! :D Voisin kokeilla mennä vaikka jollain toisella selaimella, jos sitten pääsisin sen lukemaan itsekin! :D

   • krista
    16.3.2018 at 16:24

    Nyt pääsin lukemaan itsekin, kun menin eri selaimella :D En sentään äänestänyt toista kertaa :D

 • Lilah
  16.3.2018 at 16:21

  Turkulainen käyttäis mahasplätin sijaan sanaa makopritsi. Siis tästä blogista vaan mahalleen päätyneestä uimahypystä. Mistäköhän sekin tulee?!

  • krista
   16.3.2018 at 16:23

   MAKOPRITSI :D :D :D Mahtava sana, voi turkulaiset sentään! :D

   • Paersky
    17.3.2018 at 01:03

    Mä luulin hetken, että makopritsi on ranskaa tai jotain muuta hienoa ulkomaanmeininkiä….

    • krista
     17.3.2018 at 01:19

     Joo! :D Tai jotain vanhaa suomen kieltä, joku sellainen hääyöhän varattujen lakanoiden helmalakanan reunassa ollut itsekirjailtu pitsi tai jotain :D

  • Kiskis
   16.3.2018 at 21:40

   Raumalla makoplätsi 😁

   • krista
    16.3.2018 at 22:38

    Hahahahaha, en voi käsittää, että tälle oikeasti löytyy murresanoja :D :D :D Kuka ihme nekin on keksinyt ja millaisissa olosuhteissa? :D

 • Karoliinan
  16.3.2018 at 16:25

  Äänestetty. Todellakin oikeassa kategoriassa oot :)!

  • krista
   16.3.2018 at 16:27

   Kiitos! <3 Ja joo, musta kans tuo kategorian nimi on just tosi hyvä!

 • Torey
  16.3.2018 at 19:16

  Äänestin! :)

  • krista
   16.3.2018 at 22:16

   Ihana sinä, kiitos <3 <3 <3

 • Appa
  16.3.2018 at 19:47

  Menen kohta äänestämään, onko teillä jo lapset bongannu tyttönukke ja eläin uutuuksia joita meidän tuttavapiirissä jo kovasti vangutaan, en nyt muista nimeä mutta E.llä alkaa, aika hyvin? Ihanaa kun alkaa tulla kevät, täällä on jäätä järvissä 40 cm mutta kivasti lämmitti jo aurinko kun oltiin lasten kanssa jäällä iloittelemassa. Isompi poika haluaa kuulemma pilkille joskus, saa nähdä josko laitetaan pilkkivehkeet pojalle.

  • krista
   16.3.2018 at 22:45

   Kiitos! Ja ihanaa, kun olet täällä mukana! <3
   -
   Hihi, nuo uutuudet eivät todennäköisesti ole vielä rantautuneet tänne - tai nyt meillä tytöt tykkäävät sellaisista isosilmäisistä eläinpehmoleluista täällä, mutta ei ehkä ole sama...? :)
   -
   Mä kans tavallaan kaipaan just noita kevättalven (pohjoisen) kelejä, kun on nollakelit, valkoinen hanki kaikkialla ja aurinko paistaa <3 Meinattiin jo lähteä Suomeen "talvilomalle", mutta sit kuitenkin oli sen verran kiireistä täällä (arkikiireet toki täälläkin), että jäi sitten väliin. Mutta tuollaisen annoksen talvea ottaisin oikein mielelläni, kuulostaa ihanalta! <3

 • Siiri
  16.3.2018 at 20:08

  Äänestetty ja ehdottomasti olet suosikkini! Tsemiä <3, haluamme nähdä sinut nyt palkintopalleilla!

  • krista
   16.3.2018 at 22:48

   Oi ihana kuulla, kiitos! <3 <3 <3 Heti tuli tuossa "palleilla hi hih hih palleilla tähän joku hauska ajatus" -ajatuskulku mieleen, mutta en sit keksinyt kuitenkaan mitään :D Taidan olla vähän väsynyt. :D

 • Raija
  16.3.2018 at 21:29

  Aani annettu! Sain juuri luettua blogisi alusta tahan paivaan saakka.. :) Toivottavasti loppua ei nay ihan heti edessa!

  • krista
   16.3.2018 at 22:49

   Jee, kiitos! <3 Ja iik, minkä urakan oot lukenut, varmaan monta tuhatta postausta!!! Mahtavaa, ihana että jaksoit! Ja joo, ei ole lähitulevaisuudessa ainakaan loppua suunnitelmissa, niin kauan jatkuu kuin iloa ja motivaatiota riittää :)

 • santtu
  16.3.2018 at 21:42

  Ihan mielenkiinnon kysymys kun asutte espanjassa, oletteko opettaneet lapsillenne englantia/espanjaa vai puhutteko kotona ihan pelkästään suomea? Ja onko teillä tarkoituksena asua aina talvet espanjassa vai meettekö ihan fiiliksen mukaan? Ja ääni annettu täältäkin :)

  • krista
   16.3.2018 at 22:54

   Kotona puhutaan tietysti suomea, kun suomenkielisiä ollaan, mutta ihan vähän opetellaan espanjaa ja englantia – ihan tällaisia peruskysymyksiä, nimen kertomista ja kysymistä, ikää, perussanoja, numeroita jne. :) Espanjaksi ja englanniksi. JOS oltaisiin täällä jatkossakin, niin täällä (ja Suomessakin) on erilaisia ”leikkien espanjaa” -kursseja, jotka on tosi kiinnostavia. Oltais jo itse asiassa menty, mutta harmi kyllä ei sovi meidän arkiaikatauluun niiden ajat, kun meillä on kuitenkin lapset hoidossa päivisin jne. Mutta sellaiset ois tosi hyviä!

   Me mennään vuosi kerrallaan fiiliksen ja… …kaiken mukaan. Mulla meinaa välillä lipsua sellaiseen ”mitenkäs sitten vuonna x” -ajatteluun, mutta yritän tietoisesti pysyä siitä poissa. Elämästä kun ei koskaan tiedä, työt ja lasten koulut/hoidot/kaverit/isovanhempien vointi ja mikä vaan, kaikki vaikuttaa. Katsotaan vuosi kerrallaan <3
   -
   Kiitos äänestä, ihanaa! <3

 • Jenspa
  16.3.2018 at 22:20

  Syy siihen, että lukijasi on sut sinne äänestänyt, on se että kirjoitat tosi kivasti. Maanläheisesti voisi sanoa, helppo samaistua varmasti monen.
  Itse olen kolmekymppinen sinkku, jolla ei ole lapsiperhe-elämää näköpiirissä, eikä edes mietteissä, mutta käyn lueskelemassa sun juttuja ihan vain siitä syystä, että sun juttuja on kiva lukea.
  Ei päälleliimattuja kampanjoita, kirjoituksista näkyy, että haluat kirjoittaa aiheista, eikä ne ole (tai ainakaan tunnu) laskelmoiduilta.

  Olen itseasiassa vinkannut kummipojan perheelle usein, jos on ollut alekoodia jonnekin, tai jossain lastenvaatekaupassa jne on hyviä tuotteita. Ja keskustelen lapsellisten kavereiden kanssa hyvin asiantuntevasti lastentarvikkeista nykyään.

  Olet paikkasi ansainnut ehdokkaiden joukossa!

  • krista
   16.3.2018 at 22:57

   Apua miten kivasti kirjoitettu, kiitos <3 <3 <3 <3 Voi hitsi, mitä mä edes sanon - muuta kuin että tosi kiva mieli tuli tästä :) Ihana, että tunnet noin; ja tiedätkö, mulle tuo tuntuu ikään kuin onnistumiselta. Osaankohan kuvailla... Tai just tuolleen... just tuolleen toivonkin, että lukija voisi tuntea blogia lukiessaan. Ja nyt kun kirjoitat näin, niin musta tuntuu, että hitsi mähän olen siis onnistunut jossain, tavoittamaan sen arjen oikean hengen, mistä haluankin kirjoittaa tätä blogia; että mistä tässä oikein on kysymys <3 Tai jotain :D Mutta siis: kiitos! <3

 • Eveliina
  17.3.2018 at 09:56

  Äänestetty! Ihan liian harvoin tulee kommentoitua blogiisi saati ladeltua kehija, jotka todellakin ansaitsisit – Joten tässäpä tulee. Kirjoitat niin elämänmakuisesti ja omalla persoonallasi, että ainakin itse lukijana olen välillä itkenyt ja nauranut vuorotellen, niin syvälle sun ajatukset osuu ja uppoaa. Älä siis IKINÄ lopeta kirjoittamista, oot huikee! Toiseks tykkään niin sun ja Joelin tavasta olla vanhempia tytöillenne. Vauva/lapsi/kasvatusaiheisia postauksia on tullut viime kuukausina luettua enemmän kun odotan esikoista kesällä syntyväksi. Ja kolmanneks – Positiivisuus! Blogista huokuu sellanen aurinkoisuus ja elämänilo et harvasta muusta blogista löytää samaa. Toki kaikilla on vastoinkäymisiä (et en siis oleta elämänne olevan aina ruusuilla tanssimista heh) mutta asennehan aika paljon ratkaisee. Kiitos siis kun kirjoitat ja toivottavasti me sun lukijat nähään sut palkintokorokkeella! Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinne Espanjaan!

  • krista
   17.3.2018 at 11:07

   Ai hitsi alkoipa päivä kivasti, kun vielä sängyssä ollessa ekana luin tän kommentin, kiitos <3 Hyvän palautteen kuuleminen on kyllä ihme juttu, siitä tulee niin valtavan hyvä olo <3 <3 <3
   -
   Kiitos siis itsellesi, kun sait kommentillasi mun lauantaiaamun näin ihanasti käyntiin! Ja hyvää odotusaikaa sinulle: kesävauva <3 <3 <3 Ihanaa kevättä sinnekin; meillä vielä reilu kuukausi jäljellä ja vapuksi palataan Suomeen!