Minivinkki Instaan: HS meteorologit

Kesäsää. Sataako vai paistaako?

Mä myönnän, että olen kesäisin ihan sääaddiktoitunut. Kännykässä mulla on supersää, joka näyttää rinnakkain Ilmatietenlaitoksen ja Forecan ennusteet – sitä seurailen liioittelematta muutaman tunnin välein. Ja tietysti saman sovelluksen sadetutkaa – ehditäänkö käydä uimalassa illalla ennen kuin alkaa sataa? Ehdittiin, että kiitos vaan supersää.

Myös Instagramista löysin jokin aika sitten ihan mahtavan sääseurattavan: HS meteorologit.

hs meteorologit

Tässä säätiedotuksessa ei siis ole tavallaan mitään uutta – muuta kuin se, että sen voi katsoa näppärästi Instagramista. Mutta muilta osin se on just se sellainen perinteinen säätiedotus, mikä voisi olla jonkun uutislähetyksen lopuksi.

Näitä katsellessa olen jotenkin tajunnut, että mulla on jollain tavalla ollut ikävä (kun meillä ei katsota perinteistä telkkaria) näitä ”seisoo kartan edessä ja huitoo” -sääennusteita. Tämä on ollut se perinteisin tapa kuulla tulevasta säästä; tällaista näkymää sitä on lapsuudesta asti tuijottanut; niitä aurinko ja sadepilvisymboleja sekä salaman kuvia. Jotenkin sympaattista. Kiva lisä kännykkä-supersään rinnalle tämän kesäsääaddiktin makuun.

Eli suosittelen. HS meteorologit Instagramissa.

10

You Might Also Like

  • Vaahterakatu
    15.7.2016 at 11:18

    Joo, mä kanssa seuraan tota ja tosi hyvä on kun en katso ”normi”telkkaria.