Kun äiti hiuslakkaa suihkautti

Tukka auki -tammikuun johdosta päädyin ostamaan paikallisesta supermarketista minikokoisen hiuslakkapullon. Edullisimman, toki. Tänne kun ei tullut otettua muita hiustuotteita kuin pullokaupalla Niiskuneidin selvityssuihketta.

No, kevyesti sitten suihkautin vessassa hiuksiini uutta hiuslakkaa, ja…

hiuslakka

Viiden sekunnin kuluessa suihkautuksessa talossa kaksi itkevää ja kirkuvaa lasta.

”Mikä täällä haisee? Mikä täällä haisee?!?!?!?!”
”MAKUSTA!!!!”, Seela huusi ja tekikurkustaan sellaista korinaääntä.

”Äiti! Äiti! YÄK!!!!”

”Kyllä se haju kohta menee ohi, mennään vaan ulos nyt”, minä lohdutin.

”ÄITI EI, MENE POIS, ÄITI ON KAMALA!!!!”

”HYI ÄITI SÄ OOT ÄLLÖTTÄVÄ!!!”

Kylässä oleva ämmi yritti käänteispsykologia:
”Nuuhk! Nuuhk! Sehän tuoksuu oikein hyvältä!”

”Kissanpissalta se haisee”, minä hiljaa tuhahdin.

”Miksi sitä pitää sitten päähän laittaa?”, ämmi ihmetteli.

Niinpä. Hyvä kysymys. Mun kauneudenhoidon eteen käytettyä panostusta ei täällä selkeästi arvosteta.

26

You Might Also Like

 • Jenn-
  29.1.2017 at 13:22

  Hei mutta mä olen löytänyt paremman tuotteen kuin Niiskuneiti-suihke! Sante brilliant care shine conditioner -hoitoaine. Tää on aivan parasta! Parempaa kuin ykskään muu hoitoaine ja tää on vielä luonnonkosmetiikkaa. Tuoksuu miedolta ja on superkosteuttavaa ja takkujen selvittäminen on paljon helpompaa. Meillä on luonnonkiharat, eli siis takkuiset hiukset. Tää on siis normihoitoainetta, ei hiuksiin jätettävää. Saa ainakin Ruohonjuuresta ja Life-myymälöistä, Espanjan kaupoissa en osaa neuvoa :D Mutta kokeilkaa!
  .
  Tämä ei ollu maksettu mainos, vaan oon todella tyytyväinen kuluttaja. (Mutta jos haluatte Santella lähettää mulle kiitoksena kehuista hoitoainetta, otan kyllä vastaan)

  • krista
   29.1.2017 at 18:57

   Oooo kuulostaa tosi hyvältä! Meillähän ei nykyään käytetä hoitoainetta ollenkaan, pelkkä shampoo ja sit pesun jälkeen tuo jätettävä selvityssuihke. Mutta kuulostaa kiinnostavalta kokeilla!

   • Torey
    29.1.2017 at 20:58

    Meillä isommalla käytettiin joskus tota Muumisuihketta myös. Nykyään vaan Dermosilin lasten shampoo ja hoitoaine isommalla ja pienemmällä onks se Liberon shampoo&hoito, eli samassa pullossa molemmat. Joskus nykyään myös four reasonsin black editionin co-wash. Ihana tuote kaiken ikäsille! Tarkotettu shampoo pesujen väliin. Esim. jos kesällä käy joka päivä suihkussa ni tolla voi pestä välissä hellävarasemmin. Kampaaja ystävä sano sen sopivan myös pesuun yleensä. Just sillai ku ei oo pää täynnä muotoilutuotteita.

 • Devika Rani
  30.1.2017 at 21:09

  Huutonaurua! :D :D