Otsis vol. 2

”Lyhyempi! Vielä! Vielä! Lyhyempi!”, usutin kampaaja-Paulia, joka alkoi näyttää siltä, että hänen mielestään saattaisi jo riittää.

”Haluan sellaisen lapsellisen pikkutyttöotsiksen. Ei tarvitse olla tyylikäs, vaan vaikka ihan hassu – anna mennä”, yllytin.

En siis ollut ihan vakuuttunut tästä tavaramerkkitukkani otsiksesta – siksipä luonnollisesti halusin vetää homman överiksi ennen kuin luovun ajatuksesta kokonaan.

No, tällainen tuli:

”No… No tavallaanhan tämä on nyt tosi trendikäs”, Pauli myöhemmin totesi.

”Kun meillä Suomessa kun aina vähän hannaillaan hiuksissa. Vaikka tehdään jotain, tehdään vähän varovasti. Jo Ruotsissa näkee, että tyylit vedetään paljon rajummiksi”, hän jatkoi.

”Ai miten niin TAVALLAAN?”, minä kikatin.

 

”No, ei tuo ainakaan mikään nössöjen tukka ole”, Pauli naureskeli vielä lähtiessäni.

Täh?

Ai kato pitäiskö se PESTÄkin joskus? Nääh, pesen huomenna. Jos ehdin.

 
Like

You Might Also Like

 • Kanelibasilika
  17.12.2012 at 11:32

  tosi söpö otsis :)  terkuin, otsisfani

 • HelloAochi
  17.12.2012 at 11:33

  Kivempi kuin se eka versio!

 • Empsuliinu
  17.12.2012 at 11:34

  ROKKIBEIBI!! Proud mama koru bongattu :D ja kiva tuo otsis :) 

 • Kristaliina
  17.12.2012 at 11:42

  Tsihihihiiii apua mä jo jännitin, että oliko liian vaikea, kun Kanelibasilika & HelloAochi eivät huomanneet – ai niin, paitsi tietysti tää mun uus otsis on niin huomion vangitseva :D

  Mun pitikin tässä kiireellä laittaa tämä tän viikon bongaus heti maanantaiaamuun, että ehtii vielä jouluksi perille. Empsuliinu, heitä mulle meilissä tai yksityisviestinä sun osoite! Ja jee, hienosti pikabongattu!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.12.2012 at 11:44

  Hieno otsis ja hei, mekko näyttää samalta kuin minulla ;)

 • Mindeka
  17.12.2012 at 11:55

  Mä tykkään kanssa tosta otsiksesta! Eihän toi ole vielä edes lyhyt, kun miettii niitä 2000-l alussa olleita…. Nimim. En myönnä, vaikka syyllinen löydettäisiinkin

  P.S. Mä en vaan pääse yli siitä sun edellisestä postauksesta, missä kerroit olevasi tosi lyhyt. Mä katsos olen kokoajan kuvitellut sut about 175cm pitkäksi!

 • MirvaK
  17.12.2012 at 12:19

  Nyt kun olen mammavapaalla, niin ajattelin sanoa kampaajalle että tee mitä haluat. Nyt ei tarvitse ajatella mitä asiakkaat aattelee, joten voi kokeilla uutta. Katsotaan millaisena tänään kotiudun. ;)

 • Kanelibasilika
  17.12.2012 at 12:28

  ei tällainen vauvaton osaa näitä rokkibeibejä bongailla ;)

 • Empsuliinu
  17.12.2012 at 13:10

  Wuhuu! Kristaliina, meiliä laitettu :) kiitos :)

 • Kristaliina
  17.12.2012 at 13:17

  Ainiin, Empsuliinu, saat tietysti valita näistä Proud Mama -koruista sinuille mieluisimman! Itse valitsin tuollaisen kilisevän, joka on itse asiassa tarkoitettu jo raskausaikana (ja sen jälkeen) käytettäväksi – eli että vauva kuulisi jo mahaan kilisevän äitinsä :) Mutta siellä on siis muitakin vaihtoehtoja!

  ja *pling plong plung* nyt seuraa pieni kaupallinen tiedotus:
  Rokkibeibin Anne laittoi viestiä, että jos joku matt… mammamyöhäinen intoutuu vielä lahjaostoksille, niin tiistaina postin matkassa lähtevät paketit ehtivät vielä jouluksi – ja ihan hätätilassa jopa keskiviikkona Matkahuollonkin kautta ehtii :)

  *pling plog plung*, end of commercial :)

  Joo, palaillaan Empsuliinu meilitse!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.12.2012 at 15:04

  annoin aikasemmin vinkin että kuvaa mielummin peilin kautta niin ettei kameraa tule kuvaan ja näin ollen myös jotenkuten näkee peilin kautta kamerasta minkälainen kuva on tulossa, mutta nähtäväti vinkkiä ei otettu vaariin :/ minua itseäni ainakin häiritsee kuvat missä tuo kamera tulee häiritsevästi osittain naaman eteen ja eikös peilin kautta otetut kuvat niin että kamerakin näkyy kuvassa ole enmmän teinien juttuja?

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.12.2012 at 15:46

  otsis <3 ja arjen luksusta…parturi…aaaaah…

 • Miitu (Ei varmistettu)
  17.12.2012 at 15:47

  Ei tuo vielä lähelläkää sitä miniotsista, jonka alkusyksystä saksin pikkuneidille, ettei samaa operaatiota tarvi muutamaan kuukauteen uusia XD

 • Katie
  17.12.2012 at 16:01

  Hieno otsis! Ja sopii sulle tosi hyvin. Oih, nyt mulle tuli otsiskateus… (Mutta EI, tahan naamaan se vain EI sovi.)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.12.2012 at 17:56

  Nyt on kyllä ihan pakko kommentoida tähän, että missä se edellisen postauksen hyllyvä Krista on? Mä en näe kuin sutjakan hyvinvoivan äidin. Ei yhtään hyllyviä juttuja näkyvissä.

  Itselläni tuo vatsamakkara on ja pysyy, vaikka lapsen syntymästä on jo 1v9kk. Eipä ole pahemmin tullut tehtyä asialle mitään, kun en ole yhtään liikunnallinen ihminen, ja aikaa on nykyisin sitäkin vähemmän. Kummasti ne kilot karisi itsestään, paino jokseenkin samoissa kuin ennen lasta. Mutta se makkara on ja pysyy siitä huolimatta. Nyt syksyllä kun olen ollut töissä niin on tullut taas syötyä eri tavalla, joten on ehkä tullut kilo pari lisääkin… Joulua odotellessa…

  Siitä terveellisestä syömisestä en ottaisi stressiä: kun lapsi alkaa syödä samaa ruokaa kuin aikuiset – ts. et enää osta purkkiruokaa tai tee mössöjä kun ei jaksa tehdä tuplaruokia – niin kummasti se omakin ruokavalio ja syömisaikataulu siisteytyy. Meillä syödään paljon kalaa ja muutakin terveellistä, salaatit ei lapselle maistu, mutta jotain ”vihreää” on joka aterialla. Yleensä punaista paprikaa, josta ipana ei saa tarpeekseen. Ja joka (koti)päivä syödään viisi ateriaa päivässä, jokseenkin samaan aikaan. Paitsi silloin kun aikataulut heittää muutenkin häränpyllyä, eli säännöllisen epäsäännöllisesti. Silloin syödään mitä vaan ja milloin vaan, pääasia ettei ole nälkä.

 • Kristaliina
  17.12.2012 at 19:25

  Hyllyvät osat olivat näkyvissä tanssisalin peilissä, tämä oma peili (ja vaate) on armelias :) Mut kiitos! :)

  Nojoo, vaatteet päällä mä omaan silmäänkin näytän ihan sutjakalta, ja tosiaan painohan on ihan painoindeksien mukaan normaalissa, mutta se olo, se olo… Sellainen olo, kun on elänyt pakastepitsalla viimeiset 8 kk. Örp. :)

  Vierailija 15.04: Hih, todellakin vinkki on otettu vaariin! (heh mikä sanonta) Mulla oli juurikin se sun kommentti mielessä ja kauheat paineet, kun tuota kuvaa yritin ottaa, ja muutaman kerran aiemminkin. Ja nytkin yritin, ihan oikesti yritin! Mutta hih se se vasta joltain yli-ikäisen irc-gallerialta näyttikin, tulos sillä tavalla kuvattuna oli jotain ihan kamalaa :D Mä en osaa yhtään poseerata, joten tuo naaman peittävä kamera on ihanan armelias typerää hymyä ja kiiltävää nenää vastaan.

  Pahoitteluni siis, en osaa parempaa :) Plus bloggauksia tehdessä on aina pieni kiire päällä, kun teen niitä Silvan päikkäriaikoihin. Kovin pitkällisiin hiontoihin ei ole mahdollisuutta – ja mähän oon vaan tällainen kotiäippä enkä ammattibloggaaja ja -kuvaaja :) Yritä kestää! :)

  Mindeka: Et oo muuten ainoa, joka on kuvitellut mut pidemmäksi! Se on ollut aina varmaan yleisin kommentti, jos joku on nähnyt mut kuvissa ja näkee eka kerran livenä: ”oi miten pieni sä oot, mä luulin, että sä oot tosi pitkä” :) En tiedä, mistä se johtuu – ehkä mulla on jotenkin pitkän ihmisen mittasuhteet ruumiinjäsenissä, vaikka oonkin tasaisesti kokoa mini :)

  Ja kiitos otsiskehuista, mäkin tykkään tästä enemmän kuin siitä pidemmästä! Se oli jotenkin tunkkainen, tämä tuntuu jo vähän pirteämmältä. MirvaK: Joo, mulla oli ihan samanlainen fiilis tän tukan suhteen – nyt oli hyvä aika kokeilla jotain uutta, kun ei tarvitse olla ”virkakristana” ja muutenkin mukamas aikuismaisena  :)

 • HelloAochi
  17.12.2012 at 19:30

  Kuvista on niin vaikea päätellä mitään, mua on aina nettitutut luulleet pikkuiseksi kuvien perusteella, järkytys on yleensä käsinkosketeltavaa kun tavatessa olenkin paljastunut tällaiseksi talon kokoiseksi 176-senttiseksi :D

 • Liisa
  17.12.2012 at 22:33

  Samis! Minäkin istuin kampaajan tuolissa tänään. :) Se oli kai sitten sitä omaa aikaa kun lähdin aamulla reissuun (jouluostoksille, lounaalle ja kampaajalle) ja palasin vasta iltapäivällä. En kyllä teettänyt kuontalolle mitään radikaalia, on kasvatusprojekti meneillään.

  Sinun otsis on kiva.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  18.12.2012 at 10:50

  Ihana paita!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  18.12.2012 at 12:36

  Amelie-look! Toimii. :)

 • 1 2