Etsintäkuulutus: kengät vaihtuneet Triplan HopLopissa

Satuitko olemaan (tai oliko ystäväsi) pe 6.12. Triplan HopLopissa – ja satutko (tai sattuuko tämä sama ystäväsi) omistamaan violetit Reiman Patter-kengät koossa 29…?

Meillä on nimittäin nyt ”panttivankina” tällaiset:

Olimme siis tänään lähdössä iltapäivällä (n. klo 14) kohti kotia Triplan uudesta HopLopista, ja… Het-ki-nen…? Miten näissä kengissä ei ole meidän lasten nimiä…?

Meidän hyllyyn, siihen ihan koko muun porukan kenkien joukkoon, oli siis jäänyt ihan samanlaiset kengät kuin meillä, samaa kokoa ja samaa väriä. Mutta eipäs olekaan meidän kengät! Joku HopLopista lähtenyt (luultavasti aikavälillä 11.30-14) oli varmaankin vahingossa ottanut meidän kengät ja jättänyt omat samanlaiset mutta nimikoimattomat tilalle.

Kurkista siis lapsesi kenkiin (tai pyydä ystävääsi kurkistamaan), ja jos siellä lukee Silva tai Seela – tai todenäköisesti molemmat nimet – niin heitäpäs ihmeessä viestillä! Vaihdetaan kengät takaisin oikeille omistajille!

(nämä kengät siis nimikoimattomat, ja meidän kengissä oli meidän lasten nimet)

PS. Jos keksitte, mihin voisi jakaa, niin vinkatkaa! Triplan HopLopilta en löytänyt omia FB-sivuja. HopLopin sivuille meinasin ensin laittaa, mutta sitten aloin epäröidä, että tuskin sinne laitettu viesti tavoittaa…

PS. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa! Meillä siis hoplopiteltiin tänään. Luistelemaan oli tarkoitus mennä, mutta hitsi mikä vesisade. Niinpä suunnitelma vaihtui tällaiseen :)

 

11

You Might Also Like

 • Tilia
  9.12.2019 at 08:13

  Yleensä nämä vaihtumiset menee niin, että omalle lapselle jää 3 numeroa liian pienet kengät! Ja sekin yleensä huomataan vasta, kun lapsi on kiukutellut jo pitempään, ettei millään halua kävellä ja olet jo menettänyt hermosi moneen kertaan ja tiuskinut hänelle jatkuvasta vetkuttelusta… Sitten paljastuu, että viime viikosta asti lapsi on joutunut vahingossa käyttämään jonkun janipetterin minikenkiä, jotka ei käytännössä edes mahdu jalkaan. Teillä kävi hyvä tuuri, kun on sama koko ja väri!

  • krista
   9.12.2019 at 09:26

   No totta, onneksi sentään kengät, jotka me nyt sitten vastaavasti otettiin käyttöön! Se vähän harmittaa, että kengät ovat eri tavalla kuluneet kuin mitä meidän lapsilla kuluu; mietin, että tekeekö jalalle jotain haittaa… Mutta kai me näillä nyt mennään ja pidetään vaan vielä peukkuja, että se toinenkin kengänomistaja on vaikka yhteydessä HopLopiin – täytyykin muuten laittaa sinne nyt saman tien meiliä!

   • Tilia
    9.12.2019 at 10:14

    Luulisi, ettei mitään isoa vahinkoa pääse tapahtumaan, kun voihan saman perheen lapsillakin kulua kengät eri lailla ja aika moni sukupolvi on kuitenkin niillä isonsisaruksen tai naapurin vanhoilla kengillä kävellyt. Ulkokengät jalassa ei kuitenkaan olla 24/7. Kenkäkauppiailta jos kysytään, niin varmaankin on käytettyjen kenkien käyttö lapsilla kielletty kategorisesti…

    • krista
     9.12.2019 at 10:19

     Joo jotkut toki on niinkin tiukkoja, että kenkiä ei saisi käyttää ollenkaan käytettyinä – joskus aikoinaan täällä blogissakin jotkut siitä kommentoivat, kun tulin maininneeksi, että meillä kengät siirtyvät isosiskolta pikkusiskon käyttöön. Mutta meillä kyllä tosiaan kiertää samat kengät molemmilla lapsilla ja lisäksi ostetaan käytettyinä kenkiä! Ja itse oon laittanut Hopelle vielä meillä kahden käyttämät Patterit (jotka pysyy meillä tosi hyvässä kunnosas vielä kahden käyttäjän jälkeenkin) ja hyvin ovat ottaneet vastaan!