Ensikosketus Espanjaan

Hi-taas-ti.

Koska aikaahan täällä on; ei aiota ahnehtia tekemisiä ja näkemisiä. Parin eka päivän aikana on yritetty lähinnä löytää ruokakauppa (check), hahmottaa sijaintimme kartalla (check)  ja saada tietoliikenneyhteydet toimimaan (check…ish).

Enimmäkseen päivät kuitenkin etenevät lapsiperherutiinilla: aamupalat, Seelan ekat päikkärit, lounaat, Silvan ja Seelan päikkärit, välipalat, Seelan kolmannet päikkärit, päivälliset, peseytymiset, iltapalat – hups nukkumaanmenoaika. Vaikeuskerrointa lisää tietysti se, että… …no: ei olla kotona. Graah mä oon ihan varma, että mä otin ne Seelan punaiset villasukat mukaan, missäneonmissäneonmissäneON. Ja niin edelleen. Vähitellen kuitenkin kotiudutaan. Toivottavasti tavarat löytävät paikkansa ja me uudet rutiinit siitä, mihin kannattaa tyyliin laskea pyyheharso käsistään sillä aikaa, kun pesee vauvan pepun.

Mutta todistettavasti Espanjassa me kuitenkin ollaan, koska…

Uima-allas bongattu!

Sukattomat nilkat bongattu!

Biitsi (tosin vielä etäisyyden päästä) bongattu!

Härkä bongattu!

Junarata bongattu!

Meri bongattu!

Ilta-aurinko (ja likainen kameran linssi) bongattu!

Vuori bongattu!

…ja urpo turisti bongattu!

 

You Might Also Like

 • Liisa
  11.2.2015 at 18:23

  Hei suosittelen Fuengirolan Bioparc-eläintarhaa! Pieni, mutta aika kiva. Myös Malagan kasvitieteellinen puutarha oli ihan jees päiväkävelykohde. En tosin tiedä missä kondiksessa paikka on tähän aikaan vuodesta.

  Hauskaa reissua!

  • Kristaliina
   12.2.2015 at 17:51

   Jee, tuosta eläintarhasta oon kuullut nyt kyllä paljon kehuja! Sinne siis, kiitos vinkistä!

 • Ansku BCN (Ei varmistettu)
  11.2.2015 at 18:45

  Kylläpä olette ehtineet lyhyessä ajassa bongata vaikka mitä :D

 • Lyydia
  11.2.2015 at 20:06

  Missäpäin Aurinkorannikkoa olette? Mulla on mennyt aivan ohi. Me oltiin viime kesäkuussa Torre Blancassa samalla systeemillä kuin tekin nyt mutta isommalla porukalla.

  • Kristaliina
   12.2.2015 at 17:46

   Samoilla kulmillahan me, Fuengirolassa :)

 • Vierailija H (Ei varmistettu)
  11.2.2015 at 21:04

  Kuvista bongattu myös Aurinko. Ihanaa, valoisaa reissua!

 • mira.l (Ei varmistettu)
  12.2.2015 at 21:07

  Hih, tuttuja maisemia. :)
  Eläintarha on tosiaan kiva, joten sitä myös mä suosittelen. Ja jos vaan jaksaa vähän kauemmaksi lähteä, niin Gibraltarille apinoita katselemaan. ;)

  Mun vanhasta blogista löytyy merkintöjä aiheeseen liittyen, jos kiinnostaa:
  http://www.vinkkilinkki.net/search/label/Costa%20del%20Sol

 • Suvikka (Ei varmistettu)
  12.2.2015 at 22:17

  Tosi oleellinen seikka, mutta nukkuuko Seela vielä kolmet päikyt? Oon vaan useesti miettiny mitä teijän rytmille ja öihin kuuluu :) Reagoiko tytöt muuten jotenkin unien suhteen maisemanvaihdokseen?
  Meillä hyvinkin sopeutuvainen 1 v 3 kk ilopilleri, jonka kanssa yöt on alkaneet imetyksen lopettamisen ja allergioiden kurissa pysymisen myötä sujua hyvin, mutta rutiineista poikkeaminen yöjuttujen suhteen matkaa suunnitellessa jännittää :)

  • Kristaliina
   13.2.2015 at 20:44

   Kop kop puuta tähän asti unet ovat menneet ihan samalla tavalla kuin kotonakin: päikkärit yhtä hyvin ja yöt yhtä huonosti :) 

   Seela nukkuu kolmet päikkärit Manducassa ja Silva yhdet pitkät päikkärit vaunuissa. Ja yöllä molemmat vieressä niin kuin kotonakin. Meillä olennaista on ollut varmaan tuttujen juttujen siirtäminen toiseenkin ympäristöön – toisaalta Thaimaassa Silva sujuvasti nukkui päikkärit sängyssäkin, kun vaunuja ei ollut :)

   Mutta sopeutuvaisuus lupailee hyvää teillekin, toivottavasti menee hyvin! Minnekäs suunittelette matkaa?

    

    

   • Suvikka (Ei varmistettu)
    15.2.2015 at 21:09

    Ei oikeastaan vielä mihinkään :D tai tytön isoäiti suunnittelee huvilan vuokraamista Kroatiasta! Meillä kun on noiden allergioiden takia nuo syömisetkin niin tarkkoja, ettei ihan helpolla lähdetä vieraaseen maahan :P Tilanteet elää kuitenkin ja ainakin Suomen maassa sitten luvassa reissaamista jos ei muuta :) Hienoa, että Seela nukkuu vielä manducassa varsinkin tuolla reissussa :) Ette oo niin riippuvaisia päikkärisängystä.. ( muuten toki varmasti ois kiva, jos välillä nukkuis itsekseenkin?)
    Meillä jäi vaunupäikyt pois pitkän kipeysjakson takia ja ajattelin, etten saa typyä ikinä enää vaununukkujaksi, mutta tää olikin hyvä! Nyt meinaan nukkuu yhtä hyvin sisällä ja ulkona :)

 • OutiT
  13.2.2015 at 15:26

  Nyt iski reissukuume! :)

 • GoneWithTheFairies
  15.2.2015 at 11:54

  Voi, ihan pienoinen reissukateus meinaa iskeä. :) Kotiuduin samoilta seuduilta eilen ja oikeastaan voisin lähteä takaisin vaikka samantien. Kannattaa tsekata tuo kukkuloilla näkyvä Mijasin kylä, kunhan saatte arjen rullaamaan. Sinne lähtee kävelyreitti Los Pacosista, mutta bussillakin pääsee Fuengirolasta. Ja Pacosin näköalakukkula kannattaa tsekata! Hitsi, mulla on heti tuhat ja yksi vinkkiä mielessä. :D Nauttikaa auringosta ja kiirettömyydestä! :)