Arkiruokaystävät kylässä

Yhteistyössä: Ikea

Elämä on kyllä joskus niii-iiiin ennalta-arvattavaa. Tai sitten mulla vaan on meedion kyvyt.

Koska juuri, kun arkiruokavieraidemme (tai siis ystäviemme) kanssa istuimme pöytään, ilmoitti seurueen pienin reippaasti:
”KAKKA!”

Ihan niin kuin täällä kuvailin.

napero

Kyllä. Hän.

Muutenkin ilta meni niin kuin arveltiin: isäntäväki oli rennosti kotikalsareissa, lapset leikkivät, ja härdellin lomassa Joel kokkasi kookosbanaanikanaa lapsille ja isille, sekä sosekeittoa (niisk, edelleenkin) minulle.

syömässä rajattu blur

Olettekohan muuten bongaanneet nuo oranssit lautaset? Kyllä, Ikeasta. Meillä on aiemmin ollut perusastiastona (Joelin aikoinaan hankkimat) sellaiset haaleanvaaleankukertavanbeiget ikealaiset – näköjään Dinera nimeltään. Mutta nyt blogiyhteistyön myötä sain käydä Ikeassa kattaustarvikkeita hakemassa ja näin siellä… …oranssit! En sit ihan kovin kauan miettinyt. Färgrik on astiaston nimi, ja 18-osaisena pakettina se maksaa 29,95e. Ja siihen sitten parit turkoosit irtolautaset päälle vähän vaihtelua antamaan.

Ja ne kukertavabeiget Dinerat lähtivät vitskalla kierrätysryhmään uudelle (selvästi tyytyväiselle!) omistajalle :)

hedelmäkori2

Uusia lemppareita ovat myös nuo vesihyasintista käsinpunotut Soaré-tabletit ja samasta matskusta (sävytettynä) Druvfläder-kulho, jossa tässä kuvassa on hedelmiä – mutta tällä hetkellä siinä säilytetään kyllä poneja.

Mutta joo, ovat kyllä ”meidän näköisiä” just eikä melkein.

salaattia

Kirjoitin muuten viimeksi siitä, miten hikoilin videokameran äärellä, kun Ikean porukat kyselivät minulta ja parilta muulta bloggaajalta arkiruokavinkkejä. Tiesin kyllä olevani hikinen, mutta jaiks en ihan noin punainen. Hassua katsoa tuota näin marraskuussa; mutta tuota kuvatessa oli hurjan kuuma loppukesän päivä ja olin istunut juuri ennen kuvausta hetken auringossa – tämä olkoon muistutus auringon polttavuudesta.

Että reissulle rasvat mukaan.

Kymmenen sekunnin klippi minusta arkiruokaniksihaastattelussa siis täällä. Ei ole kovin edustava – sori :D

ruokalähis rajattu

Mutta hei sitä piti vielä tällä bloggauksella sanomani, että se Ikean #kutsusyömään -kilpailu on vielä tasan viikon (30.11.asti) voimassa. Mekin osallistuttiin siihen – tuolla tämän bloggauksen kakkoskuvalla. Eli tägäsin kuvan Instaan #kutsusyömään ja @IKEASuomi, ja se oli siinä. Kilpailuun voi osallistua myös Facebookissa tai Twitterissä. Tarkemmat ohjeet täällä.

…ja vaikka kisa viikon päästä loppuukin, suosittelen silti kokkaamaan kavereille tavallista arkiruokaa kotona. Ihan siksi, että rento ja paineeton yhdessä oleminen on kivaa.

22

You Might Also Like

 • Maija
  24.11.2015 at 17:50

  Hei apua, pakko kysyä, saisko ton reseptin??? :D

  • krista
   24.11.2015 at 18:59

   Joo hei voin kysäistä Joelilta! Se varmaan vastaa, että ”pöperö” :) Mutta ehkä se muistaa vielä jotain! :)