Alevinkki: se lapsenkantorinkka bongattu alesta!

Ystävä just äsken soitteli selvästi hengästyneenä matkalla jonnekin – kuulemma Forumin Partioaittaan. Oli bongannut sen meillä olevan lapsenkantorinkan Osprey Poco Premiumin alennuksesta ja halusi varmistaa, että onhan se ihan oikeasti-oikeasti-oikeasti hyvä…

No todellakin!!! On!!!

Joel on viimeksi tänään käynyt Silvan kanssa sillä ”reppureissulla” SnadiStadissa, ja käyttää rinkkaa myös esimerkiksi kauppareissuilla. Itse en ole sitä siis mahateknisistä syistä päässyt testaamaan, mutta Joelin mielestä se on ihan ylivertainen kantoväline.

Ja reissussa me rakastettiin sitä.

Kuulemma hinta on nyt 192e (normaalisti 240e). Ystävä juuri kuittasi, että hän on saanut jo oman kantorinkan käsiinsä (Forumin Partioaitassa oli niitä ilmeisesti jäljellä enää pari), eli nyt voin sitten vinkata muillekin :)

 

Eli vink vink äkkiä aleostoksille, jos tällaista olette suunnitelleet ostavanne!
(tämä ei ole kaupallisesti sovittu bloggaus vaan satakymmenenprosenttisen vilpitön suositus)

 

Meidän käyttökokemukset siis täällä:
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/kayttokokemuksia-osprey-poco-premium-lapsenkantorinkka

…ja rinkka Partioaitan nettisivuilla täällä:
http://www.partioaitta.fi/Reput_rinkat_ja_laukut/Lastenkantorinkat/Osprey_Poco_Premium

 

You Might Also Like

 • Neene
  18.1.2014 at 17:29

  Mekin SnadiStadeiltiin tänään ja vaihettiin moikat Silvan ja Joelin kanssa:) Oli meijän eka reissu sinne, mut ei taatusti viimenen. Sinne kyllä pääsee niiiin kätevästi kasilla!

  • Kristaliina
   18.1.2014 at 19:03

   Joo Joel kertoikin, että oli jonkun kanssa moikkaillut :)

   Me kans tykätään tuosta SnadiStadista ihan hurjana – no, ei olla kyllä muissa vastaavissa käytykään joten ei ole vertailukohteita. Mutta silti tykätään :) Harmittaa vaan tosi paljon, kun nyt mä en varmaan periaatteessa sais lähteä sinne riehumaan. Tai siis käytännössäkään :) Mutta joku päivä ajateltiin lähteä kokeilemaan Laura-tädin kanssa niin, että Laura leikittää tirppaa ja lyllerrän laiskiaisenvauhtia perässä :)

   Onko teillä muuten sille kurapuvulle ollut käyttöä? Meillä se haalari jäi jo syksyllä pieneksi, mutta ei me kyllä tarvittu isompaakaan, kun todettiin että ei me kuitenkaan kurasäällä mennä ulos, kun ei kerran ole pakko :)

   • Neene
    18.1.2014 at 19:29

    Joo mä riehuin siellä itekin ihan mielissään, niin näinköhän sä malttasit vaan lyllertää.. ;)

    Kurikset on hengaillu tarhassa, ku en mäkään kotioloista sateella lähe minnekään. Siellä ne on kyllä ollu ahkerassa käytössä. Etenkin housut, ku ne vetästään haalarin päälle, jos pihalla on märkää. Huutele sitten, ku haluut ne takaisin:)

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    19.1.2014 at 10:16

    Kannattaa kuitenkin joskus uskaltautua ulos sateella ja kurakelilläkin. Meillä ainakin lapset rakastaa ulkoilua sateella ja kuraleikkejä ennenkaikkea! Lätäköt on yksi parhaista asioista mitä ulkoolta löytyy meidän lasten mielestä :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  18.1.2014 at 22:13

  Googlatkaa THL & valinnanvapaus, neuvolaa ja terkkaria voi vaihtaa terveydenhoitolain nojalla.