Äiti kokkina

Joel oli reilun vuorokauden poissa Espanjan-kotoa, Suomessa käymässä.

”Tänään me syödäänkin sitten päivälliseksi riisiä ja kananuggetteja tai nakkeja”, minä ilmoitin.

Lapsen silmät laajenivat:
”Äi-ti…? Vau, osaatko sä OIKEASTI kokata sellaista…?”

Ajatella!

Hyvänyönpuhelulla lapsi kertoi ylpeänä isille:
”Mä söin nakkia! Ja se oli ihan äidin ansiota!”

44

You Might Also Like

 • Ma Lu
  8.4.2018 at 18:30

  Ihailen kyllä sun rempseää asennetta ruoanlaittoa kohtaan. Mun pitäis oppia samaa mutta en ikinä toisaalta kehtais kieltäytyä mistään kotityöstä sen perusteella, että en osaa. Loppupeleissä näen sen kuitenkin vaan jatkona pyykkäämiselle, siivoamiselle jne., yhtenä kotitöistä, joihin ei tarvi mitään erityistaitoa.

  • krista
   8.4.2018 at 20:16

   Hei kyllä pyykkääminen vaatii erityistaitoja! :D Tai siis niin mä ainakin muulle perheelle väitän :D Meillähän kukaan muu ei saa koskea pyykkeihin kuin minä; tai no joo kukaan muu AIKUISISTA (lue: tiedät, mitä tarkoitan) :D

   edit: pakko lisätä vielä, että enhän mä varsinaisesti ole kieltäytynyt ruoanlaitoista, vaan Joel on vaan kotitöistä valinnut sen itselleen mieleisimmäkseen ja tykkää siitä ja on siinä hyvä, varmaan suunnilleen samaan tapaan kuin minä vaikkapa pyykkäämisen :)

 • Sandra
  8.4.2018 at 18:52

  Mitä sä oot syönyt ennen Joelia? :D mut oikeesti kannattais opetella, koskaan kun ei tiedä jos toinen joutuu vaikka kuukaudeksi sairaalaan tms. Mä oon opettanut nyt omaa isää kokkaamaan että pärjää yksin jos sattuis jotain.

  • krista
   8.4.2018 at 20:16

   Nuudeleita! Tietysti! :D
   (painoin myös ennen Joelia 43 kiloa, eli ilmeisesti näin nälkää oikeasti)

   Nojoo oikeasti oon syönyt siis työpaikan/yliopiston lounasruokalassa ja iltaisin nuudeleita/valmiskastikkeita riisillä tai mun ultimateähky bravuuria ”läskipastaa”. Oispa joskus pitänyt jakaa sen resepti, voittaisi avokadopastat ja panopastat mennen tullen palatessa!

 • krokotiili
  8.4.2018 at 20:41

  Moikka, ei liity aiheeseen mutta törmäsin tänään hauskaan lasten lorukirjaan nimeltä Krokotiili hikoaa, ja tuli mieleen että onko teidän krokofanille tuttu? :) Nimikkorunon lisäksi siellä oli toinenkin krokotiiliruno. https://aijaa.com/fpugVA :-D https://aijaa.com/FHYQtD :-D

  • krista
   8.4.2018 at 20:45

   Oooooo tosi ihana, kiitos! Onko muut aukeamat muita kuin krokotiileja? Täytyypä etsiä Suomesta kirjastosta tai kirjakaupasta, vaikuttaa ihan SUPERihanalta, kiitos vinkistä!!!

   • krokotiili
    8.4.2018 at 22:37

    Joo siellä on kaikkia muitakin eläimiä, että löytyy ehkä jotain myös Silvallekin ;D

  • krista
   8.4.2018 at 20:46

   Löysinkin jo googlella ton, jeeeeee näyttää tosi kivalta!

 • Miitu
  8.4.2018 at 21:54

  Kokoon Ikean maalaustelineen. ”Äiti en tiennyt, että sinäkin osaat rakentaa!!!” Sen sijaan edes hitusen haastavammat tuoli, lipasto ja laatikosta ei saanu minkään näköistä reaktiota aikaiseksi.

  • krista
   8.4.2018 at 23:27

   Äitien kyvyt yllättää! <3 <3 <3