Voittovideo on ilmestynyt!

No nyt!!!!!

Tehän sanoitte, että tanssivideo Frankfurtista kiinnostaa – no nyt se on ilmestynyt!!!Videota ensi kertaa katsellessani olin yhtä aikaa sekä superinnoissani että rehellisesti sanottuna myös vähän pettynyt. Se nimittäin ei ole kovin hyvä. Se on kuvattu sivusta, jolloin muodostelmamme eivät pääse oikeuksiinsa. Ja pieni (okei, olen rehellinen: ISO) pettymykseni on se, että kuvaaja lähti zoomailemaan ympäriinsä just silloin, kun vuorossa olisi ollut mun oma henkilökohtainen ylpeyden hetkeni – se kohta, kun tanssin etukolmikossa sen, kuinka yhdeksän rannerenkaan kilinä pitää minut hereillä häätä edeltävänä yönä.

No, kunhan tästä omasta navasta pääsen yli (ja pääsen mä), niin ihana ylipäänsä, että video on olemassa!

Video löytyy punjabilaisen tv-kanavan Youtube-kanavalta täältä.

Hehe ja ”pätkä” on intialaiseen tapaan luonnollisesti kolmituntinen :D Meidän finaalitanssimme (vain finaalista löytyi video; karsintakierrokselta ei olla vielä saatu mitään käsiimme) löytyy suunnilleen kohdalta 1:15. …ja noin kohdasta 2:48 näette voittohetkihysteriamme ja sen, kuinka tiputimme pokaalin maahan.

Kas näin:

bollywood kamlees

Kuva: ISHQ Magazine

Sitä en live-tilanteessa huomannutkaan, että Bollwood-guru teki meille facepalmin :D

No, miltäs näyttää? :)

35

You Might Also Like

 • Vannikkila
  17.10.2015 at 19:12

  Hyvältä näytti. Sähän olit paljon ruudussa :)

  Ja vaikka antaisi varmasti vieläkin enemmän, jos ymmärtäisi bollywoodin päälle enemmän :)

  • krista
   17.10.2015 at 19:21

   Kiitos! :) …mut oon mä vähän katkera siitä Lambi-Lambi -kohdan puuttumisesta kuitenkin :D Se meni vielä niii-iiiin hyvin, damn!

 • Miitu
  17.10.2015 at 22:21

  Jee, kiitos! Hienolta näytti, hyvä te!

  Noi zoomaukset on kyllä kieltämättä usein hämmästyttäny itteäki, mut johtuuko sitten erilaisista tavoista kattoa just jotain tanssiesitystä tms. koreografiaa sisältävää. Ite, kun haluais kattoa nimenomaan kuvioita ja jalkatyöskentelyä jne., niin lähikuvat kasvoista ei oikein innosta. Juu juu, hienosti ilmeilty, mutta näyttäkää mulle ne jalat!!! :D

  Tuossa videossa oli sinänsä kiitettävän hyvin näytetty koko ryhmää, mutta ymmärrän potutuksen, kun ne zoomaukset osui JUST omaan tähtihetkeen. Jos nyt hopeareunaa haluaa vielä kiillottaa, niin oon kyllä samaa mieltä Vannikkilan kanssa, että paljon sua näkyi tässäkin pätkässä. Tällä kertaa oli helppo löytää ja seurata, kun taas silloin aikanaan Putous-pätkästä en varmuudella kyenny tunnistamaan.

  • krista
   18.10.2015 at 11:27

   Jee, kiitos! <3
   -
   Joo, tällä kertaa mä sain kyllä enemmän linssaikaa, kun hih esim. siinä Putouksessa onnistuin KOKO AJAN olemaan jonkun selän takana :D En bongannut siitä itsekään itseäni kuin puolikkaina sekunteina! :D Nyt lähiaikoina on tulossa kaksi muutakin tänä syksynä kuvattua tanssivideota, molemmat tulee loka-marraskuussa Yleltä, vinkkaan sitten. Jännää! :)

 • Marsu
  17.10.2015 at 22:31

  Voi vitsi tosi hienolta näytti! Wau! Ja olihan teillä nyt hienoin tanssi, mitä noita muitakin nyt nopeesti vähän katto. Ja kauneimmat asutkin! :D

  • krista
   18.10.2015 at 11:32

   Kiitos! Meillä on vakituinen intialainen Sunita-ompelija, jolta tilataan mittojen mukaan noita pukuja <3

 • ii
  17.10.2015 at 23:14

  Olipas mielenkiintoinen, kiva kun linkitit! Ensimmäistä kertaa tosta videosta näin silleen kunnolla bollywood-tanssia, tai oon siis tietenkin nähny putous pätkän ja kauppakeskus esiintymisen, mut eka mainitsemani oli niin lyhytraapaisu ja tokassa ihmisiä eessä, eikä voi kelata uudestaan esitystä alusta loppuun, et näkis silleen kunnolla kunnolla :D Nyt ihan kaks kertaa katoin tuon teijän pätkän :D En muista joko onnittelin voitosta, mut onnea vielä kerran! Hienosti tanssitte, liikket näytti sulavalti ja hameen helman heilaitukset, peukku :D!

  • krista
   18.10.2015 at 11:36

   Kiitos! <3 Mä kans tykkäsin, miten tuo puku toimi tuossa esityksessä!
   -
   Joo ja tämä onkin näistä kolmesta eniten "oikeaa Bollywoodia" (mikä tietysti taas voi olla vähän mitä vaan) - Putous oli vähän huumorimielessä, ja kauppakeskus puolestaan enemmän tanssinäytelmä kuin tanssi. Tää on varmaan meidän "bollywoodein" koreografia tähän mennessä - just noita joukkokohtauksia ja kuvioiden pyörimisiä jne. Se meidän eka kierroksen koreo ois kans ihana saada nähdä videolla! Se oli sit taas ihan erilainen, enemmän kansantanssimainen ja siinä oli yksi hyvä yllätysmomentti :) En halua vielä paljastaa, toivottavasti saadaan video! :)

 • Karin
  18.10.2015 at 00:35

  Heh, tälleen bollywoodista täysin tietämättömän syvällä rintaäänellä ja muita esityksiä sieltä täältä katsoneena:
  ***
  Teidän ryhmä oli iso, ja koreografia todella hieno, myös sivusta.
  Teidän tanssiesitys näytti mun puusilmään bollywoodilta, kun monessa muussa esityksessä näin ihan jotain muuta tyyliä; balettimaisia piirteitä ym.
  Joissain muissa esityksissä tunsin myötähäpeää, kun esitys tuntui siinä lavalla kokoon kyhätyltä (tyyliin ”sit mä voisin… Laittaa ehkä kädet näin ja menen sitten vaikka vähän tännepäin…”
  Jne.
  ***
  Kuvaaja ilmeisesti tykkäsi teidän ryhmän pitkästä naisesta, koska häneen zoomattiin parikin kertaa. Mikä lie harrastelija kyseessä, teillä oli selkeästi se ”eturyhmä”, jota pitäisi zoomata jos meinaa sen tehdä, ei sinne takariviin. Plus teidän liikkeet ja muut menee ihan ohi kun kohdistetaan jonkun kasvoihin, vaikka se olisi sitten eturiviläisen, kun koko ajan tapahtuu muutakin kuin ne kasvojen ilmeet.
  ***
  Mä itse tykkäsin tosi paljon yhdestä punapukuisesta naisesta, joka oli esityksen loppupuolella kolmen ryhmässä lattialla istumassa keskellä. Varmaan kaikki oli yhtä hyviä, tää vaan pisti silmään. Siis kiinnitin huomiota ennen kuin istui alas, ja sen jälkeen.
  ***
  Mä tykkäsin teidän vaatteista, teidän ”juoksusta” ja… No, aika lailla kaikesta. Mietin esitystä katsoessani, että kuinka vaaleanpunaiset lasit mulla on kun tiedän että te siinä olette, mutta oikeasti: ei kovinkaan.
  ***
  Ja sori, mutta mun silmään te nyt vaan olitte teknisesti parempia kuin moni muu vaikka toisin väititkin. Siis niistä, mitä katsoin, ja uskon saaneeni kohtuullisen kattavan otoksen. Lisäksi te osaisitte koreografianne. Jos siellä tapahtui jotain suunnittelematonta, niin tuosta sitä ei ainakaan nähnyt.

  • krista
   18.10.2015 at 11:24

   Hei tosi hyviä ja osuvia ”tietämättömän syvän rintaäänen” -havaintoja! Esimerkiksi se bongaamasi punapukuinen tanssija – se oli juuri meidän ihana Ilona, koko tanssin koreografi ja meidän kaikkien opettaja! <3
   -
   Myös balettimaisuuden olet bongannut ihan nappiin; siellä oli monia "fuusiomaisia" esityksiä, ja yhdessä just vahvasti balettia. Jollain oli (ehkä? mun omaa spekulaatiota) saattanut käydä niin, että oli esittänyt ns. paremman/paremmin harjoitellun tanssin eka kierroksella päästäkseen jatkoon. Ja sitten kakkoskierroksella olikin edessä sen "ei niin hiotun" esittäminen. Osalla tanssijoista nimittäin tuntui olevan karsintakierroksella taidokkaampi esitys kuin finaalissa! Ja tuo sun "laittaa ehkä kädet näin"; mä ajattelen, että se on just sitä sellaista, että ei tunneta välttämättä intialaista kulttuuria/kansantanssi/klassisia vaikutteita niin hyvin - että just vaan laitetaan ne kädet. Eikä osata tehdä koreografiaa niin, että jokaisella käden asennolla on viesti, joka kertoo sitä tarinaa. Tää meillä on tietty täysin meidän koreografin ansiota! Hän saa tosiaan usein intialaisilta vuolaita kiitoksia siitä, miten kulttuuri esitetään "oikein" eikä... no: sinnepäin. On vaan niii-iiiin iso etuoikeus olla päässyt mukaan Ilonan ryhmään! <3
   -
   Mutta joo tosi osuvia havaintoja!!! Kiitos kommentista ja kehuista <3

 • Annikki
  18.10.2015 at 08:56

  No olihan toi teiän tanssi ihan super!! Onnea vielä! <3

  • krista
   18.10.2015 at 11:16

   Kiitos! <3

 • Mari
  18.10.2015 at 10:40

  Näytti vähän siltä, että kuvaaja zoomasi erityisesti pitkään blondiin – henkilökohtaisista syistä ehkä? Tosi ihanan näköistä tanssia, näkyi kuinka nautitte!

  • krista
   18.10.2015 at 11:16

   Hihii, sama huomattiin – että yhdellä meistä oli selvästi fani :D Mutta eivät siis mitenkään tunteneet entuudestaa tms., ainakaan niin että meille muille ois kerrottu :D :D :D

   …ja kiitos! Tosiaankin nautittiin! Itsellä (ja käsitin, että ehkä monella muullakin tässä ryhmässä) isoimpana tavoitteena oli päästä esittämään juuri tämä tanssi Saroj Khanille – en niinkään edes ajatellut voittamista. Vaan esim. karsintakierroksella sitä, että hitsi jos pääsee esittämään JUST TUON tanssin. Siitä se tanssin ilo varmaan jotenkin aidosti lähti: että oli siinä lavalla sellainen olo, että ”vau, tää tanssielon huippukohta on nyt tässä, kun saan tanssia tän”, ilman mitään ”ääk tällä pitää voittaa” -paineita.

 • sipu
  18.10.2015 at 14:27

  Hienolta näyttää! Hauska kohta oli kun Krista tanssit juuri sen pitkän vaalean tanssijan kanssa hetken aikaa rinnakkain/vastakkain. Melkoinen pituusero! Mutta siitä tykkäsin juuri, että olette ”oikeita ihmisiä”, eri mallisia ja eri pituisia, ette kaikki samasta muotista tulleita. Ja te ihanat erilaiset pelaatte hyvin yhteen. Iloa!

  • krista
   18.10.2015 at 18:09

   Totta, me ei tosiaan olla samasta puusta veistettyjä – ja ollaan mun mielestä ihana esimerkki siitä, että tanssin ilo (ja taitokin) kuuluu kaikille! <3 Me kun oltiin sellainen hersyvänhauska ryhmä muutenkin (lue: apinalauma), mä luulen, että meidän tanssitaidot saattoi jopa yllättää jotkut! Eli että ei näytetty sellaiselta stereotyyppiseltä tanssijoiden ryhmältä, mutta yllätettiin taidoillamme ja ryhmän toimivuudella! <3
   -
   Kiitos! <3

 • kaislak
  31.10.2015 at 12:21

  Ihan mahtavaa! Olisinpa itsekin noin sulavaliikkeinen. Tanssista en mitään ymmärrä, mutta oli todella hienon näköistä. :)

  • krista
   31.10.2015 at 14:25

   Oi, kiitos – ihana kuulla! <3