Vaunuhuumaa osa 2 – VAUNUARVONTA!

yhteistyökiitokset: Bumbleride

Okei, eihän tämä meidän vaunuhuumamme siis tähän loppunut – mähän jo kerroin, että meille vaunuja tarjonneita tahoja oli kaksi… :)

Toinen minulle meiliä laittanut oli Jonna, joka on blogin vakkkarilukija ja töissä pienessä maahantuontiyrityksessä… …joka tuo Suomeen amerikkalaista Bumbleride-nimistä lastenvaunua. Merkki oli itselleni entuudestaan tuntematon, mutta kuulemma Jonnan tarjoama Bumbleride Indie Twin on valittu jo kaksi kertaa USA:n parhaaksi sisarusvaunuksi. Klikkasin itseni saamaani linkkiin, ja… …oh, ihanat!

Tämän bloggauksen kuvat eivät poikkeuksellisesti ole omiani (ylläri, ihan niin kuin ette heti huomaisi) vaan ihan mainoskuvia – tämän liikkumisrajoittuneisuuteni takia nimittäin en lähtenyt enää erikseen liikkeeseen kuvailemaan näitä… Sori! :)

 

Ennen Emmaljungiin tutustumista kävin siis myös tätä Bumbleridea katselemassa. Ja niin kuin viimeksikin kirjoitin, Variston AT-Lastenturvasta poistuessani, Annun asiantuntevan vaunuoppitunnin jälkeen olin jo aika varma, että nämä ovat meidän vaunut. Vaunuissa oli niii-iiiin paljon hyvää!

Myymälärullailukokemuksen jälkeiset plussat:

 • kapeat kaupunkivaunut – leveys täsmälleen sama (74 cm) kuin tupla-Bugiksilla
 • hurjan ketterästi liikkuvat – kääntyvät eturenkaat siis näissäkin
 • rinnakkain istuttavat: molemmilla erilliset kopat ja omat säätönsä
 • tosi hyvän näköiset – näin jo mielessäni meillä nuo turkoosit vaunut ja niissä värikkäät vaunuverhot…
 • pienet yksityiskohdat: esimerkiksi rattaiden sisäkangas hengittävää ja antibakteerista bambua (!) ja ulkokankaissa käytetty kierrätetyistä virvoitusjuomapulloista valmistettua kangasta (oh, ekologistakin!)

Vauvan vaunukoppa Indie Twin -tuplarattaisiin sijoitettuna.

…ja se ainoa meidän valintaamme vaikuttanut miinus oli tämä:

 • istumaosan suunta ei ole käännettävissä – naperovaiheessa matkustaja siis kulkee kasvot menosuuntaan päin…

Siinäpä sitä sitten oltiinkin ison ratkaisun edessä. Heh niin kuin tietysti jokainen vaununostaja ostoksillaan. Molemmissa meille tarjotuissa vaunuissa oli yksi iso plussa, mikä toisesta puuttui: Bumbleride Indie Twin on viisi senttiä kapeampi kuin Emmaljungan Viking. Ovatko nämä ne ratkaisevat sentit, joiden perään sitten itkemme, jos valitsemme Emmaljungat…? Ja sitten taas: Emmaljungan Vikingeissä matkustajan suunta on käännettävissä, Bumbleridessa ei. Ja äh, tämähän oli ollut minulle juuri se olennainen juttu.

Kumpi ominaisuus näistä on meille tärkeämpi?

Joel sanoi sentit.

Minä sanoin käännettävyys.

Pähkäilimme valintaa niin kauan, että hih molemmilta tahoilta taisi tulla jo meiliä, että nooooh…? :) Valinta-ahdistus kuitenkin helpottui, kun totesimme että tavallaan emme voi tehdä ”väärää” valintaa tässä. Molemmat vaunut ovat ihan huippuhyviä, valinta täytyy tehdä vain fiilispohjalta.

Minun fiilikseni taisi sitten olla vähän voimakkaampi, hih. Päädyimme siis valitsemaan itsellemme ne Lastentarvikkeen tarjoamat Emmaljungan Vikingit.

*******

Sen Jonnalle lähteneen sähköpostin kirjoittaminen oli jotenkin ihan absurdia, tyyliin: ”Kiitos ihan hurjan paljon ihanasta ajatuksesta – mutta emme me otakaan näitä meille hyvää hyvyyttäsi tarjoamiasi vaunuja.” (TÄH?!?)

Niinpä naputtelin perään jotenkin näin: ”Me kuitenkin tykättiin noista vaunuista ihan älyttömän paljon, ne oli niii-iiiin kivat! Tämä on kyllä nyt vähän hurja idea… Mutta olisittekohan edelleen valmiita antamaan vaunut, jos arpoisin ne lukijoiden kesken…?”

Jonnan vastaus kuului: ”Minä tykkään hurjista ideoista – arvotaan vaan!”

Eikä! Hihkuin ääneen jopa ehkä enemmän kuin alkuperäiset vaununlahjoitusviestini saadessani. Ei voi olla totta – puutalobabylandian kaikkien aikojen isoin arvonta: TUPLAVAUNUT!!!”

Pysyttekö vielä kärryillä? Tämä nimittäin jatkuu.

Seuraavaksi aloimme pähkäillä, että hmmm tuo tuplavaunujen arvonta tietysti koskee vain kaksilapsisia perheitä, joilla vaununhankinta on juuri nyt ajankohtainen. Mutta lukijoissahan on paljon myös niitä, jotka vaikkapa juuri nyt odottavat ensimmäistä lastaan… Pitäisikö…?

KYLLÄ: Puutalobabyn lukijoiden kesken arvotaan siis SEKÄ Bumbleride Indie -rattaat (yhdelle lapselle) ETTÄ Bumbleride Indie Twin -rattaat!

Aika älytöntä, huh huh!

Jonna toivoi, että ottaisimme kuitenkin nuo Indie Twin -tuplarattaat ensin testikäyttöön puutalobabylandiassa: että käytännössä kokeiltaisiin, miten niillä mahtuu ratikkaan ja lähikauppaan. Hih – ehkä Jonnalla oli ajatuksena heittää niille Vikingeille vähän haastetta: katsotaan, miten nämä vaunumallit pärjäävät keskinäisessä vertailussa oikeassa käytössä.

Ja sitten, kun olemme tuplarattaita vaikkapa kuukauden verran käyttäneet (lupaamme pitää niitä mahdollisimman siististi!), ne arvotaan eteenpäin jollekin Puutalobabyn lukijalle. Joskus ehkä tuossa maalis-huhtikuussa, riippuen tietysti että koska tämä vaunun pienempi vauvatestaaja päätyy putkahtamaan maailmaan…

MUTTA PUOLESTAAN: nuo yhden lapsen vaunut (Bumbleride Indie) arvotaan lukijoiden kesken N-Y-T-NYT!

*******

Jos siis jaksoitte lukea tänne asti tarinaa, niin täällä on ARVONTA!

Tässä välissä bloggaaja esittää taas kainon pyynnön:
Vaikka tämä nyt tällaista vaunuhuumaa onkin, koko hommahan lähti siis liikkeelle siitä, että meitä (ja monia muita) huijattiin ja nämä ihmiset sekä Lastentarvikkeelta että Bumbleridelta halusivat auttaa meitä hurjan ikävässä tilanteessa. Onkohan tämä aivan naiivintyperä pyyntö – ehkä on, mutta silti: toivon siis ihan vilpittömästi, että nämä vaunut tulevat sitten voittajalle omaan käyttöön ja tarpeeseen! Pliiiiiis ei siis voitontavoitteluun (vaikka arvo iso onkin) ja edelleenmyyntiin! Mutta joo, kyllä mä luotan, että tällä porukalla on sydän paikoillaan. Ja JOS voittaja vieläpä olisi valmis oman käyttönsä jälkeen antamaan nämä vaunut eteenpäin niitä tarvitsevalle (kuten me tehdään niiden Emmaljungien kanssa), niin <3 <3 <3 kiitos!

*******

Okei huh en siis jaarittele enempää, vaan arvotaan jo ne hemmetin vaunut! :)

Jos siis haluat osallistua näiden Bumbleride Indie -vaunujen arvontaan (yhdelle lapselle), jätä hihkaisu itsestäsi tämän bloggauksen kommenttikenttään! Kerro kommentissasi myös vaikka, että minkä ikäistä pikkutyyppiä näissä sitten tulevaisuudessa työnnellään, jos voitat!

Olisin myös hurjan iloinen, jos vaunun voittaja voisi sitten myöhemmin kirjoitella minulle&Jonnalle muutaman lauseen verran käyttökokemuksiaan – mutta näistä voidaan tietty sopia sähköpostilla myöhemmin.

MUISTA jättää itsestäsi myös yhteystieto eli sähköpostiosoite (jos et ole rekisteröitynyt Lily-käyttäjä) siihen kommenttilomakkeen sähköpostikenttään!

Arvonta on käynnissä ke 26.2. klo 16 asti! Arvottavat vaunut ovat tällä kertaa mustat.

Kiitos kaikille osallistumisesta – yksöisvaunujen arvonta on päättynyt ja voittaja löytynyt! Maalis-huhtikussa tällä samalla kanavalla arvotaan vielä Bumbleride Indie Twin -tuplarattaat, pysy siis kuulolla!

No niin, ja sitten viestiä tulemaan (hih jään odottamaan myös kommenttejanne koko hommasta) – ja kiitos Jonna & Bumbleride!

PS. Oletko yksi niistä huijatuista? Jos menetit sille huijarille rahasi yksittäisvaunuja ostaessasi (etkä ole vielä ostanut vaunuja), laita mulle meiliä – arpaonneasi vauhdittamaan laitan arvonnan yhteydessä sinulle kymmenen ”arpaa”. Tai jos menetit rahasi tuplarattaita ostaessasi (etkä ole vielä vaunuja ostanut), pysy kuulolla ja laita meiliä viimeistään sitten, kun tuplavaunujen arvonta on ajankohtainen. Sama juttu siis – saat sitten kymmenen ”arpaa” arvontaan!

PSS. Bloggaus merkattu ”yhteistyö”, koska siis arvotut vaunut saatu Bumblerideltä. Itse saan näistä arvontabloggauksista ainoastaan hyvää mieltä – mutta sitä kyllä ihan roppakaupalla! 
Voi että toivon, että arpaonni veisi nämä molemmat vaunut ”hyvään kotiin”! :)

 

You Might Also Like

 • -jenni-
  21.2.2014 at 11:11

  Ooooh ehdottomasti mukana!!!! Oih kuinka tarpeeseen ne tulisivatkaan: meillä tyttö 11/11 ja nyt masussa kysymysmerkki toukokuulle asti ♡

 • Angela (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:16

  Oi, olen mukana! Meidän 1v10kk poika köröttelisi näillä rattailla enemmän kuin mielellään.

 • HelloAochi
  21.2.2014 at 11:17

  Oi, apua, miten kovasti mä toivoisin noita!!! Kun K täytti just 2v, kuten varmasti tiedät, ja samaan aikaan viime viikolla meidän edelliset rattaat lopetti yhteistyön, ja kun en kuitenkaan enää raaski toisia ostaa, kun eihän se niitä ihan kauheasti käytä enää, mutta käyttää kuitenkin sen verran paljon, että elämä on kyllä nyt tosi tosi paljon hankalampaa. Esim mummolle ei oikein enää voi mennä, kun Vuosaareen on niin pitkä matka, ettei tuo jaksa kävellä/istua bussissa kiltisti niin pitkään :(

   

  AAAAAAA miten tarpeeseen nuo siis tulisivat!!

 • Vilunkissa (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:21

  Voi kun näpsät näköiset rattaat! Ja mukana arvonnassa, meidän 1v 3kk pikkujäbä varmasti viihtyisi tuossa kyydissä :)

 • nooooora (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:24

  Mukana arvonnassa! Meillä on 1,5 vuotias poitsu, ja tarkoitus olisi luopua yhdistelmävaunuista. Vaikuttavat tosi näppäriltä! Hienon yhteistyön olet saanut ikävän sattumuksen vuoksi, hyvä homma!

 • MirvaK
  21.2.2014 at 11:25

  Meiltä löytyy massiiviset yhdistelmävaunut, joiden autoon ahtaminen on enemmän kuin työlästä (erityisesti painavuuden takia), 1v4kk tytölle olisi erittäin tarpeen – varsinkin kesää ajatellen – RATTAAT. Ja ehdottomasti jos voitan, niin hyvä laitetaan kiertämään!

 • Katii (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:28

  Huikea arvonta! Osallistun yksikkörattaiden arvontaan! Toivon kuitenkin salaa mielessäni, että arvonnan voittaa joku, jota on kans huijattu nettikaupassa tai muuten rattaat tulisi erityisen-erityisen kovaan tarpeeseen! :)

 • Kesäbebe (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:28

  Mahtavaa! Ehdottomasti mukana Indie-arvonnassa. Vaunut tulisi meidän kesällä syntyvälle vauvalle, lähinnä lenkkeilyrattaiksi kun vauva vähän kasvaa.

 • Suzanna
  21.2.2014 at 11:30

  Moikka! 
  Ensiksi onnea aivan tuhannenmiljoonasti saamistanne vaunuista!!! IIk miten ihanaa! <3 Ootte ne ansainnut kun olet niin paljon hyvää antanut tämän blogin muodossa muille, joten hyvä kiertämään! jes <3<3

  Ja eikä miten ihanaa on että saat arpoa parit vaunut lukijoiden kesken! Mä niin osallistun nyt tähän! Mulla on 10 kk poika, joka olisi kovin mielissään uudesta menopelistä. Toki osallistun sitten kun tuplia arvotaan niin uudelleen sillä toiveena on piankin perheenlisäystä ja silloin tarvitaan tuplia! :) 

  Tsemppiä loppuraskauteen ja tietty arpaonnea mulle ;) 

 • AnnaZ (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:32

  Mukana arvonnassa! Kyydissäistuja syntyy vasta toukokuussa mutta olemme harkinneet näitä Bumpleride rattaita ja siihen sitten vaunukoppaa!

 • Pulina (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:34

  Mukana arvonnassa! Meillä tuleva vaunumatkustaja matkustaa vielä mahassa, eikä meillä siis vielä minkäänlaisia lastenvaunuja ole. Kun vaunuille ei enää meille löydy käyttöä, ne varmasti menisivät seuraavalle tarvitsijalle ilmaiseksi, jos ne itsekin olisimme ilmaiseksi saaneet.

 • hiluvitkutin
  21.2.2014 at 11:34

  Täältä kahden maailman välistä halutaan kanssa mukaan. :) Meillä on siis esikko työn alla, kahden parikymppisen perheeseen. Näppärät kaupunkivaunut olis meille pakko-ostos hyvin varhaisessa vaiheessa, koska täältä liikutaan kaikkialle vaan autolla. Kuitenkin maaseudun rauha asettaa kotivaunuille hyökkäysvaunu-määritteet, joten kahdet on saatava ja budjetti ei ole iso niitä yksiäkään varten. Kuitenkaan ei haluttais mitään rihveleitä kaupunkivaunuja, vaikka ne onkin ne kakkoset. Olis siis aivan mahtavaa saada tälläset, juuri että vois sit vielä ilahduttaa jotain tuttavaa huippu kivoilla vaunuilla, kun niitä ei enää itse tartteis. Ja voi miten iloinen pieni vaimo siinä olisikaan. <3

 • Uuden elämän arvoitus
  21.2.2014 at 11:34

  Oho, mieletön arvonta! :) Meidän vauva on kohta 5 kk ja kulkee i-k-i-v-a-n-h-o-i-l-l-a Emmaljunga-vaunuilla (siis oikeasti 90-luvun alusta, retrot, jooooo, mutta aika romut). Muutaman kuukauden päästä ne jäävät pois käytöstä, kun pieni ei enää mahdu niihin, joten uudet alkavat olla ajankohtaiset :) 

 • StiinaT (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:36

  Mukana arvonnassa! Meillä tyttö 10/12, jolla kierrätetyt rattaat käytössä. Toiveissa sisarus, jolle nuo vanhat alkavat olla jo turhan käytetyt.

  Kiitos Kristalle parhaasta mammablogista. Puutalobaby on itse asiassa ainoa blogi, josta luen joka postauksen. :)

 • Tonsku (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:37

  Hei
  Meillekin nämä tulisi niin hyvään käyttöön. Marcus on tällä hetkellä 2.v ja kaipailee vielä kovasti rattaita. Etsinyt olen kovasti, mutta opiskelijalla tuo budjetti on aika rajoitettu :) Olisin niin ikionnellinen jos tälläiset voittaisin :)

 • Asstrid (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:39

  Mukana! Huippua!

 • Mariial (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:39

  Ihana arvonta! Osallistun arvontaan, koska home yllätti vaunumme talven aikana ja nyt tytsy 1v4kk joutuu matkustamaan jo muutamassa kodissa kiertäneissä matkarattaissa, joissa kankaatkin jo repsottaa ja pyörät kolisevat. Joten enemmän kuin tarpeeseen tulisivat! :)

 • Moltefor (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:39

  Meillä on vähän yli 1-vuotias pikku tyyppi joka tartteis vähän pienemmänt vaunut :D Ja kyllä olen salasesti lukenut sun blogia kohta öööh noin puoltoista vuotta vähintään ja aina on pitänyt kommentoida mutta aina unohtunut. JA mitä parasta sillon kun plussasin niin aloin lukemaan ;P

 • Tarja T (Ei varmistettu)
  21.2.2014 at 11:43

  Ihana idea :)
  Vaunut tulisivat käyttöön tulokkaalle jonka laskettuaika on neljän viikon päästä ja saattaisihan tuo isosisko 2,5 vuotta niitä myös testata :)

 • SatuK
  21.2.2014 at 11:44

  Oi! Mukana arvonnassa! Meidän 3viikon päästä puolivuotias pirpana olisi mielellään jo nyt rattaissa, mutta maaliskuun lopulla se on viimestään edessä kun saamme palauttaa lainassa olleet vaunumme takaisin omistajalleen jolle on tulossa uusi pienokainen niitä käyttämään! Joten tarpeeseen tulis!

  Ja aivan mahtava ajatus että nuo vaunut annettaisiin aina eteenpäin niitä tarvitsevalle ❤️

   

 • 1 2 3