Treenihousujen tärkein ominaisuus

Ei materiaali.

Ei lahje. 

Ei kuosi.

Vaan:

Voi perse (kirjaimellisesti), että harmitti: olin muutaman viikon takaisen treenivaatekeskustelun (ja yhden siiderin) jälkeen intoutunut netistä löytämistäni Adidas Originals -treenipöksyistä – vautsi, mitä kuoseja! Tilasin jopa neljät erilaiset, toinen toistaan villimmät pökät.

Ja kaikissa tuo sama ongelma: aivan liian matala vyötärö!!!

Palautukseen meni. Onneksi tilauksen joukossa oli yksi aarrekin, heh laatumerkiltä Only:

Tällainen sen vyötärön pitää olla!

Näitä en ole kyllä vielä päässyt testaamaan jumppakäytössä – pöh enkä reissun takia pääsekään kuin vasta sitten maaliskuussa. Materiaali on sellaista aika ohutta:
”Ihan niin kuin äiti olisi nakupelle!”, Silva kommentoi.

Tuon tilauksen tein siitä Z-kirjaimella alkavasta aggressiivisesti mainostavasta nettikaupasta, jonka nimeä en mainitse tässä, koska muuten en ikinä pääse niiden mainosbannereista eroon. Tein itse asiassa toisenkin tilauksen, HM:n verkkokaupasta – sieltä löytyi parit perusmustat treenipöksyt, caprit ja täyspitkät.

Niitä capreja muuten käytin jo kerran jumpassa. Enkä ole ikinä (ennen siis perus-kalslegginsseissä jumpatessani) ollut niin kuumissani. Hmm.

 

You Might Also Like

 • anna-liisa
  7.2.2015 at 18:21

  Oho. Oletpa monet trikoot mennyt tilaamaan :). Hyvä innostus taitaa olla päällä. 

  Ostin yhdet trikoot Stokkan alesta, en muista merkkiä, mutta lähtöhintakin oli matala, en jaksanut edes kokeilla niitä kaupassa, mutta kokeiltuani vein kiiruusti takaisin, olivat ihan hirmu tukalat, ahdistavat. Materiaalia kun katsoin, niin niissä oli sitä joustavaa juttua 20% ja ajattelen sen johtuneen siitä, se on varmaan vähän niin kuin kumia. 

  Hyvässä jumpasa tulee ihan varmasti hiki ilman tollaisiakin, ja se normi hiki ei ole niin tukala, kammottava. 

  Aika villit, hyvän näköiset, nuo tikrut :). 

  • Kristaliina
   7.2.2015 at 22:08

   Joo just tuolleen tukalat olivat ne HM:n pöksytkin, höh. Luulisi, että teknisen materiaalin just kuuluis olla hengittävä…

   Noi vääränmalliset trikoot menivät tietty palautukseen :) Mutta jäi niitä kolmet kyllä itsellekin :)

 • Riika V.
  7.2.2015 at 18:30

  Mä en oo kyllä mun H&M -pöksyissäni hikoillut tavallista enempää, mutta ehkä ne on eri matskua!

  • Kristaliina
   7.2.2015 at 22:09

   Hei no toivottavasti ne mun toiset HM-pöksyt ei ole niin tukalat! Se matsku itse asiassa tuntuikin silleen vähän paksummalta… Eli niissä on selkeästi eroja!

   • MMinne
    9.2.2015 at 12:38

    Ethän ostanut kuitenkaan talvijuoksuun tarkoitettuja böksyjä? Ne on selkeästi paksummat ja myydään tähän aikaan joka puljussa, myös Henkkiksellä..:)

 • Eerika
  7.2.2015 at 21:31

  Hitto, meidän varmaan pitäis vaihtaa byysia keskenään, sillä mä en vaan kestä tuollaisia korkeita vyötäröitä! Puristaa, painaa, hiostaa, graah! Toki onhan se kiva, että se perse mahtuu niihin eikä näy kyykätessä koko vako.. ;) Nyt sit vaan sinne Espanjaan treenaamaan! :D

  • Kristaliina
   7.2.2015 at 22:11

   Hehe mun peballe noi oli niin matalat, että kyykistyessä tyyliin tipahtaa koko housut :) …saattaa tietysti tuossa pebassakin olla aiempaa enemmän… …materiaalia mulla just nyt :D

 • maramursu (Ei varmistettu)
  7.2.2015 at 23:04

  Korkeavyötäröiset treenipökät on just parhaat! Hyvä jos peppu mahtuu niihin, mutta vielä parempi jos ne tulee niin ylös, että saa mahankin sullottua niiden alle! Paljon kivempi jumpata niin ettei tunne ja ajattele koko ajan sitä mahan hytinää ja hyllyntää, vaan pysyy pötsi tiukasti mukana menossa ;D

 • Lämmöt pysyy (Ei varmistettu)
  8.2.2015 at 00:05

  Vautsi mikä tiikeri -kuosi noissa pöksyissäsi!

  Pakko kommentoida vielä tuohon housujen hikoilutus/kuumuus asiaan. Itse harrastan pitkän matkan juoksua ja käytössäni on materiaaliltaan kolmenlaisia treenihousuja. Yhdet semmoista perus trikookangasta, venyvät, joustavat ja hengittävät älyttömän hyvin. Yhdet kompressiohousut, joiden jalkaan vetäminen käy alkulämmittelystä ja puristavat kyllä niin että tuntee, mutta hengittävät hyvin! Ja sitten vielä yhdet, puristavuudeltaan noiden kahden edellämainitun väliltä, mutta hikoiluttavuudeltaan hurjat. Näitä käytän siis eri housuja erilaisissa treeneissä. Kun juoksen intervalleja, valitsen kompressiohousut, jotka pitävät lihakset lämpimänä ja ”paikoillaan”, mutta päästävät hien ja kuumuuden läpi. Kun juoksen yli 10 km nopeatempoisia lenkkejä, valitsen ne kaikkein löysimmät ja hengittävimmät pöksyt. Ja silloin kun teen kevyitä palauttavia treenejä, valitsen ne kuumimmat, jotta jalat pysyy koko lenkin lämpimänä ja vältyn krampeilta. Sama pätee muuten juoksusukkiinikin.

  Eli kyllä, kannattaa katsoa mitä materiaalia treenivaatteet on ja jättää suosiolla ne kompressiovaatteet tai muut lämmöt hyvin pitävät vaatteet ostamatta, jos on jo tarpeeksi lämmin ihan tavallisissakin kalsongeissa.

 • Suvi K.
  8.2.2015 at 12:51

  Ihan totta! Mä ostin viimeksi (pitkän ja epätoivoisen etsinnän jälkeen, koska kaikissa oli joko matala vyötärö tai kalsarit näky läpi) H&M:n jumppatrikoot, ja niistä oon kyllä tykännyt nyt muutaman viikon käyttökokemuksen perusteella. Niissä on olevinaan joku muotoileva vyötärö, mutta musta se on vaan just sellanen normaali vyötärö mikä kuuluukin olla, eli sopivan korkealla ja napakka, jottei pöksyt putoa jalasta heti yinjoogaa vauhdikkaammissa lajeissa.

 • Tuuwi (Ei varmistettu)
  12.2.2015 at 15:28

  Moikka!

  Niken treenitrikoot on ihan parhaita jos ettii korkeavyötäröisiä, hengittäviä ja villikuosisia byysia! Ei kuitenkaan legendit, ne on parhaat kaikista kyykkytreeniin kun ei paista läpi mutta muuten liian paksut. Tai sit jos haluu halpaa ja hyvää ja hienoa niin kappahl on ihan ykkönen, usko pois! :)