Tervetuloa Helsinkiin

”Fresh and surprising. Dynamic and lively.
Enjoy the slow rhythm of urban Helsinki.
Explore and be inspired!”
(VisitHelsinki)

”Helsinki (Finnish) or Helsingfors (Swedish) is the capital of Finland. The best time to visit is in summer, when Finns peel off their overcoats and flock to outdoor bars and cafes to enjoy the sunshine.” (WikiVoyage)

”Helsinki is internationally known as a modern and trendy city. After strolling through these fashion-filled stores, you can be certain that your bags are filled with goodies your friends back home have never seen!” (VisitHelsinki)

”Needless to say, there’s something going on in Helsinki every day of the year.” (VisitFinland)

HEL YEAH!
(VisitHelsinki)
 

 

You Might Also Like

 • sup (Ei varmistettu)
  28.7.2015 at 22:51

  Parasta on se että fillaroin työmatkaani tuosta Haltialan tilan läpi, ehkä sen sata kertaa vuodessa. Joinain syysaamuina siinä kuuden jälkeen kun usva täyttää pellot pitää pysähtyä ja hengittää… On mahtavaa olla keskellä jotain niin kaunista, hiljaista ja ihan yksin -maalaistalon tyttö pysyy niillä hetkillä hengissä täällä Kehä III:n sisäpuolella <3

  • Kristaliina
   29.7.2015 at 15:37

   Oh, pystyn tästä ihan tuntemaan tuon tunnetilan ja kuvittelemaan nuo pellot aamu-usvassa… Ihana! <3

 • Miii (Ei varmistettu)
  29.7.2015 at 12:32

  Oon laiska kännykällä surffailija ni työnnän kysymykseni tähän enkä jaksa ettiä aiheeseen sopivaa postausta.
  Me on varattu ulkomaanmatka reilun kuukauden päähän. Mä en löydä mistään infoo että saako tollaselle 2,5 vuotiaalle viedä koneeseen mukaan omat pussipuurot, smoothiet ja rusinat? Kaikkialla lukee vaan alle 2-vuotiaan ohjeet. Niin tulipa mieleen että sä varmaan tiedät vastauksen kun Silvan kanssa ootte reissannut yli kaksi vuotiaana.

  • Kristaliina
   29.7.2015 at 15:44

   No hitsi kun meillähän oli Espanjassa samassa porukassa mukana myös Seela, niin ei tarvinnut niin perusteellisesti noita selvittää…

   Mutta luulisin, että smoothiet on nesteitä, joissa se normaali nesteraja pätee (eli ne pruutat ok) – ja että pussipuurot (pelkät hiutaleet) ja rusinat ok… Mutta paino sanalla luulisin. Kantsii kuitenkin varmistaa lentoyhtiöltä!

   • goneWithFairies joka ei jaksa kirjautua :) (Ei varmistettu)
    29.7.2015 at 20:20

    Kuvittelisin (en siis tiedä) että noihin pätee ihan ne yleiset säännöt: nestettä saa viedä kunhan purkki on max desin ja nesteet mahtuvat siihen litran minigrip-pussiin (ainakin juotavat jogurtit, jotka menevät mittoihin, on kelpuutettu). Kuivaruokien viemiseen ei mun käsittääkseni ole esteitä (ellei sitten kohdemaalla ole rajoituksia), ainakin sisko on vienyt mustikkapiirakan koneeseen, vaikka turvatarkastuksessa jouduttiinkin linjaamaan onko piirakka neste vai ei. :D Itsellä taisi olla viikko sitten norwegianilla mukana leipä, pähkinöitä, mansikoita, herneitä sekä (turvatarkastuksista läpi mennessä) tyhjä vesipullo.

    • goneWithFairies taas (Ei varmistettu)
     29.7.2015 at 20:22

     Ai niin, ja olen itse sekoittanut noita pikapuuroja myös kylmään veteen. Helppoa reissuruokaa. :)

  • Miii (Ei varmistettu)
   29.7.2015 at 22:57

   Ei hitto mä oon idiootti :D mun lahopää ajatteli ettei sinne saa viedä mitään. En ees muistanu että kyllähän nesteitäkin saa viedä sallituissa rajoissa. Joo kiitos ja anteeks. syytän vauva-arkea tästä.

 • Hanna R.
  29.7.2015 at 15:12

  Jep, jep. Terkkuja meidän huudeilta :) 

   

  • Kristaliina
   29.7.2015 at 15:33

   Jep. Ja hehehe onko tästä jotain about viisi kilometriä Helsingin rautatieasemalle :D

   • Hanna R.
    29.7.2015 at 15:46

    No ei paljon sen enempää :) Ja syksyllä voi taas todella tuntea asuvansa maamme pääkaupungissa, kun kotimatkalla bussia vastaan saattaa ajaa leikkuupuimuri :D