Tanssin päivän tapahtuma Jumbossa tänään – tule!

Tänään on Kansainvälinen tanssin päivä!

…ja siihen ja Vantaan tanssin viikkoihin ja viime viikonlopun Stoori-tanssikisaan liittyen tänään Jumbossa klo 16.30 alkaen kauppakeskuksen ilmaisnäytöksessä tanssii muun muassa…

Jännitystä ensimmäisen esityksen jälkeen lauantaina – päästäänkö jatkoon…

…minä! :)

Tanssikatselmus Stoorin kakkospäivän yleisönäytöksestä valittiin siis Tanssin päivän show’hun muutamia ryhmiä – ja tosi-tosi isoksi yllätykseksemme (oikeasti!) meidät valittiin vielä kolmatta kertaa esiintymään. Voi vau! Hehe muut valitut ryhmät kirkuivat ”JEEE!” ja me ”EIIIIIH!” – lähinnä siksi, että arkipäivän esiintymiset on näin aikuisihmisillä vähän vaikea järjestää lapsien ja töiden takia. Esimerkiksi mulla on Silva ja Seela (ja ukki) siellä mukana; saas nähdä, miten Seela reagoi kaikkeen härdelliin – joudunko tanssahtelemaan napero kainalossa…

Mutta no oikeasti tosi mahtavaa tietysti vielä kerran päästä tanssimaan tuo meidän jo syyskuussa käynnistynyt projekti, Bollywood Elixir -tanssinäytelmä.

Sekunti sen jälkeen, kun olin saanut FB-viestin siitä, että jatkoon päästiin.

Jos liikut tänään neljän jälkeen Jumbon suunnalla, tule ihmeessä katsomaan! Koko näytös kestää noin tunnin, ja siellä on Stoori-katselmuksesta muutamia tanssinumeroita, tanssityylejä siis laidasta laitaan. Lisäksi käsittääkseni yleisön kanssa yhdessä opetellaan yksi Bollywood-tanssi; hyvä sauma siis päästä testaamaan lajia!

Pieni juttu Vantaan sanomissa täällä.

Jumbossa tavataan! …ja jos koko kauppakeskusen halki kaikuu noin yksivuotiaan huuto, se on sit meidän Seela.

Nyt kiire meikkaamaan ja pukeutumaan!

Ei näin.

 

You Might Also Like

 • Jenn-
  29.4.2015 at 15:01

  Kyllä se Seela menee siinä mukana Manducassa ;) 

  • Kristaliina
   29.4.2015 at 21:14

   Hehehe no eipä ollut kaukana, että ois käynyt juurikin niin :)

 • kkk (Ei varmistettu)
  29.4.2015 at 18:51

  Bongattu sut jumbossa! :) :) Tosi hieno tanssiesitys oli!

  • Kristaliina
   29.4.2015 at 21:20

   Kiitos! :)

   Mulla oli jälkikäteen vähän sellainen päätyhjä olo, että tanssinkohan mä nyt oikeasti siellä – oli pikk-ka-sen tilannetta siellä päällä. Ensin akuutti kakkavaippa 10 minuuttia ennen esitystä, sitten Silva flippasi noitatanssista ja päätti lähteä kotiin. Just mun tanssia ennen flippasi Seela (ei ollut suostunut olemaan muuta kuin mun sylissä) ja ilmeisesti sitten enemmän tai vähemmän kirkui koko esityksen ajan. Et silleen… Mutta katsoin jälkeenpäin videon, ja oon näköjään ihan tanssinutkin siellä :)