Spontaani reaktio

Olimme sumplineet molemmat tytöt hoitoon (tämä on siis meille tosi harvinainen luksus) lauantai-illaksi, jotta Joel voisi ensimmäistä kertaa järjestää pelin täällä meillä kotona. Mun oli tarkoitus joko poissa pysyä jaloista tai sopia jotain omia ystävämenoja – olin itse asiassa ajatellut, että laitan pihaa ja lepäilen.

Kunnes Joel katseli viestejään pettyneen näköisenä:
”Kuule, se mun peli peruuntui…”

”JESH!!! JESH!!!! JESH!!!!!!”, minä huusin, heitin käteni ilmaan, pomppasin ylös tuoliltani ja tein pienen spontaanin voitontanssin.

(hetken hiljaisuus)

”…tai siis… …voi harmi. Mä oon tosi pahoillani, että se peruuntui – toivottavasti saat sovittua uuden.”

(Joel repeää)

”Aika huonosti paikkailtu.”

kahdestaan lowres

Treffi-ilta, täältä tullaan!!!

51

You Might Also Like

 • MarjaH
  1.7.2016 at 10:49

  Haha, voin samaistua :D Mitä se pelaa? Meillä on aina välillä laneja yläkerrassa. Hetken kestän kotona, sitten lähden jonnekin evakkoon. Jännä nähdä, miten tää toimii kahden kanssa :)

  • krista
   1.7.2016 at 14:08

   Se pelaa jotain roolipeli-tyyppistä jotain-jotain; ei siis live-roolipeliä eikä lautapeliä, vaan… …jotain-jotain :) Näin hyvin mä oon näistä perillä :D Mutta jotain noita nörttihommia ( <3 ) kuitenkin :)

 • mirre
  1.7.2016 at 10:55

  :D :D :D

 • Maiju
  1.7.2016 at 17:49

  Hei tammikuisen laattapostauksen kommenttiosastoa viime päivät selailleena (ja ihanista värikkäistä laatoista haaveilleena) oli pakko tulla vinkkaamaan löytämäni budjetti-pika-ratkaisu. En saanut kommentoitua enää vanhaa postausta, joten menköön tähän. Etsy.com verkkokaupasta saa esimerkiksi tämän näköisiä tarroja, joilla feikata marokko/sisilia/portugali/meksikolaattojen tunnelmaa: https://www.etsy.com/listing/248887865/set-of-24-vintage-traditional-mexican?ref=related-0 Nyt vain valinnanvaikeus, että millaisia laattoja -eikun siis tarroja haluaisi JA mihin niitä kotona laittaisi, kun tulee niin monta muutakin paikkaa mieleen kuin se keittiön välitila :D

  Kivaa treffi-iltaa! :)

  • krista
   1.7.2016 at 20:45

   Oi VAU, pikavilkaisulla kännykän näytöltä näytti IHANALTA! Kiitos vinkistä, noi vois olla tosi hyvät meille!!!! ”Oikea” remontti kun joka tapauksessa viivästyy, niin tämä voisi olla sellainen kiva helppo freshaus, jesh!

   Ja joo, jouduin laittamaan asetuksiin väliaikaisesti niin, että vanhempiin postauksiin ei voi kommentoida, kun alkoi tulla niin paljon e*rektiolääkemainosta (en uskalla edes laittaa sitä sanaa tähän, kun sit taas tulee spämmiä) yöaikaan joihinkin tiettyihin satunnaisiin vanhoihin postauksiin. Täytyypä jo kokeilla vapauttaa tuota, josko ne ois jo jättäneet mut rauhaan :D