Kolme versiota kertomuksesta seksiuni (K18)

Joel näki unta. Seksiunta.

Tarina seksiunesta, versio numero 1

”Mä näin susta seksiunta”, Joel kertoi aamulla.
”Jee!”
”Sulla oli siinä seksikkäät kengät.”

”MUN UUDET WETTERIT!!!!”

”Ei varsinaisesti.”

*******

Tarina seksiunesta, versio numero 2

”Mä näin susta seksiunta”, Joel kertoi aamulla.
”Jee!”
”Sulla oli siinä seksikkäät kengät.”

(suuttuminen)

Siinä esiintyvällä naisella oli ollut korkeat korot, joten se ei (enää) voinut olla minä.

*******

Tarina seksiunesta, versio numero 3

”Mä näin susta seksiunta”, Joel kertoi aamulla.
”Jee!”
”Sulla oli siinä seksikkäät kengät.”

Aaaa. Joo. Ymmärrän. Se oli siis historiallinen uni vuosimallia 2008-2011.

kengät

These boots are made for walking f*cking.

27

You Might Also Like

 • Susanna Simonen
  3.4.2016 at 18:05

  Mun työkaveri käyttää korkeista koroista termiä ”olohuoneestamakuuhuoneeseen-kengät” 😂

  • krista
   3.4.2016 at 18:14

   No ei tuollaisilla kyllä paljon pidemmälle tee mieli kävelläkään :D

   Joskus kaaaauan aikaa sitten mä muuten (heh oon kertonutkin tän kyllä aiemminkin jossain blogikommenteissa) menin Tavastialle jollekin rokkikeikalle sellaisissa jär-jet-tö-missä strippari-platform-koroissa. Piti ottaa taksi ovelta ovelle, ja sitten koko keikan ajan istuin siinä ekassa baarissa, kun en pystynyt enää kävelemään niin, että oisin päässyt saliin asti :D Katsoin keikan telkkariruudun kautta. Enkä uskaltanut juoda, että ei joudu käymään vessassa, kun ois pitänyt kävellä kävellä :D Tosi järkevää :D :D :D Ikää oli siis ehkä kypsät 20 vuotta silloin :) Mutta oli joo ihan HEMMETIN seksikkäät kengät, ei siinä mitään :)

 • Heidi
  3.4.2016 at 20:51

  Joo, korot oli mulla PAKKO 16-22 vuoden iässä, aina jalassa missä menossa vain. Sitten alkoi vissiin tämä vanhenemisprosessi mikä sai minut kaipaamaan enemmän mukavuutta, ja korot alkoi lyhentymään. Joskus juhlissa tulee käytettyä, mutta piikkikorot ja sellaiset 10+ senttiset saavat mun puolesta jäädä sinne kauppojen hyllyille :D

  • krista
   5.4.2016 at 14:49

   Ehkä sitä voi myös järkevöitymiseksi kutsua :D …vaikka kyllä mä kans koroista tykkään edelleen. En vaan enää jaksa kärsiä niiden takia :)

 • Sari
  4.4.2016 at 14:58

  Muahhaa!! Tiiätkö, oon ite lapseton sinkku (25v) ja tykkään lukea mm.tätä blogia esimerkkinä/varoituksena tulevaisuuden varalle. Melkein aina oon samaa mieltä asioista, ja tuntuu että about samana ihmisenä sitä itsekin pysyy sitten vaikka olisikin lapsia….. mutta sitten tulee näitä postauksia! Apua! En suostu uskomaan, että luopuisin ikinä korkkareista. En varmasti. Enkä stringeistä. En. Enhän??? Aaaaa. Toisaalta kun mulla ei sitä heilaa ole niin pakkohan mun on vielä viihtyä tikut kannoissa ja naru perseessä. :D toisaalta kuka sitä vaatii.

  • krista
   5.4.2016 at 14:48

   Hahaa, toimii hyvin myös näin päin! ”Apua mä meen sinne katsomaan, että mitä mä AINAKAAN en halua” :D Mutta hei, pakko sanoa: en mäkään halunnut ennen kuin jostain sitten tuli joku kumma mielenhäiriö :D Tässä sitä on! Ystävääni lainaten: ”ja poiskaan en noita antais” <3